yatırırken bebeğinize dua ediyor musunuz?
kizim bir hafta sonra 1 yasina girecek ve son 3 gece uyuduktan iki saat sonra uyanip çok siddetli bir aglama krizine giriyor, gözleri açik ama sanirim uykuda çünkü hiçbir sekilde sakinlestiremiyoruz, beni bile tanimiyor, çok yipratici ailece perisan olduk, var mi böyle bir durum yasayan deneyimli anneler, ne yapabilirim yardim lütfen, biraz arastirdim, gece terörü olabilir, istanbulda gidebileceimiz bu konuda uzman iyi bir çocuk psikologu var midir?
Yatağın kenarlarima iyi bakın kırıntı dusmus olabilir,yoksa yatirirken dua okumayı unutmayın bunun yani sıra dis çıkarma veya rüya görme sıkıntısı da olabilir bence
bazen, bundan sonra buna dikkat edeyim, tesekkür ederim.
kizim bir hafta sonra 1 yasina girecek ve son 3 gece uyuduktan iki saat sonra uyanip çok siddetli bir aglama krizine giriyor, gözleri açik ama sanirim uykuda çünkü hiçbir sekilde sakinlestiremiyoruz, beni bile tanimiyor, çok yipratici ailece perisan olduk, var mi böyle bir durum yasayan deneyimli anneler, ne yapabilirim yardim lütfen, biraz arastirdim, gece terörü olabilir, istanbulda gidebileceimiz bu konuda uzman iyi bir çocuk psikologu var midir?
Dua falan da edin elbet ancak allah akil fikir vermis, sizin de dediginiz gibi bi uzmandan yardim almalisiniz. Dua bana da guc verir ama hastaliklarimizi duayla iyilestirmiyoruz degil mi ? Tedaviyi uyguluyor sonra dua ediyoruz. Cok kucuk psikologluk degil falan denmis, pedagoglarin da isi cok kucuk cocuklarla zaten. Yani siz bi gorusun, o size sebeplerini ve nasil duzeltebileceginizi anlatsin. Psikolog olarak degil de pedagog olarak googlea yazarsaniz cikar sanirim. Belki biraz tuzluya malolur ama olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?