Inşallah tesekkurler kalp doktoruna mi gitmeliyim?uykudan uyandıracak kadar sert belirtiler önemsenmeli...
mutlaka doktora görünmelisiniz
geçmiş olsun, önemsizdir dilerim..
Inşallah tesekkurler kalp doktoruna mi gitmeliyim?
Kalp krizi belirtileriyle aynı canım korktum ben de teşekkür ederimCanim doktora git mutlaka hafifa alincak bisi deil ihmal.etmebrnde dönem dönem sinir kirizi gibi ağlarken titrerdim stresten olabilir gecmis olsun
Kalp krizi belirtileriyle aynı canım korktum ben de teşekkür ederim
Cok korktum böyle diyince gecmis olsun Allah korumuşGeçmiş olsun öncelikle
Ben de benzer şeyler yaşamıştım.
Nöbet gibi geliyordu,
Dudaklarım ve parmak uçlarım morarıyordu.
Önce sebep bulamadılar,
Meğerse ciğerim su toplamış,
Dalak ve kalpte de su varmış.
Çok çektim, Allah düşmanıma vermesin.
Doktora git.
Ben İhmal ettim sonucu 21 gün yoğun bakımdı.
Ben cok takıntıliyim kalbimi de kendimi de yoruyorum ama elimde değil takmamakBen de ilk panik atağımı bu şekilde yaşamıştım yıllar önce.
Doktora sonradan gittim.
İlaç almak istemediğim için ve annem de hiç istemediği için kendi kendime yendim.
Çabalayacaksın. Strese sokan durum veya durumlara çözüm bulacaksın.
O zaman geçiyor. Ama kafana takmaya devam edersen geçmez. Kendine zaman tanırsın umarım. Hemen ilaca sarılmamanı temenni ederim.
Panik atak mi bu yani kalp.krizi falan değil miPanik atak hastaları genelde doktor doktor gezerler en sonunda psikiyatriye giderler bu arada bende hemsireyim
Onlarin verdigi ilaclardan da korkuyorum daha kötü olursam devamli uyuyup hayattan soğursam diyeBende aynen bundan 10 sene önce gece titremeye uyanmistim kendime engel olamiyodum 10 senede ar ara yokladi gene titremeler nefes alamama 10 sene sonunda doğum yaptim doğum sonraki hic geçmedi oluyorum zannettim ve sonunda doktora gittim panik atak ve kaygi bozukluğu teşhisi koydu hemen bi psikiyatriye git cani
Amin hepimizi inşallahRica ederim ALLAH korusunn sizi ..
Onlarin verdigi ilaclardan da korkuyorum daha kötü olursam devamli uyuyup hayattan soğursam diye
TeşekkürlerAntidepresanlar hakkindaki su.on yargilarinizi yikin..gercekten gerektigi durumda kullanildiginda hayata dondurur...ayrica her ne kadar anksiyete gibi gorunsede cok ciddi belirtiler acilen doktora gidiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?