- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Benim eşimde öyle geçen gün şekerlerin fiyatını soruyodu birine baya bildiğin konusuyo bazen korkuyom bu ne böyle
Ah ah 2 yıldır korkudan depar atarak odadan odaya koşturdum:) esımın uykusunda işi ile ilgili konuşmalarından yılmıştım. Esım yogun calışıyor kafası cok dolu . Son zamanlarda uzun uzun sohbet edıyoruz aklında yarım bıraktıgı işle ılgılı seylerı konusup tuketıp yatırıyorum ve bklıyorum ses yok . Son 1 aydır bunu atlattık..Başliktan anlaşıldıgı gibi eşim bazen konuşur bazrn bagırır bazen ne dedigi aanlasılmaz.
Az once sahit oldugum olayı anlatayım ben salonda oturuyordum. Eşimde uyuyor tv flaan acik degil telefonla ilgileniyodum. Birden icerden eşim sinirli bir sekilde avazı cıktıgı kadar bagirdı...
"" kızzzzzzzz sen burdaaa ne yapıyoooossun "" diye..!
Bana seslendi sandim yerimden sıçradım gittim baktim uyuyor. Uyandirmaya caliştim yok basaramadim...
Bazen yaninda yatarken de boyle bagiriyor bazen cok komik bazen cok urkutucu
Psikologami gotursem ne yapsam bilmiyorum..
Gecen gunde yaninda yatiyorum tam dalmak uzereyken bagiraarak "" siz şu taraftaaaaaan gidiiiiinnnnnn "" diye bagirdi. Neye ugradigimi sasirdim...
Gulsemmi aglasammi bilemedim...
Ya eşleri boyle olan varmı ? Cozebildinizmi ?
Ben ne yapsam ?
Valla gulunecek haldeyim yaaa !!!!!
Benim eşim :) neler neler yapr uyurken :) anlatsam sinema filmi çıkar :) deprem oluyo diye üstüme kapaklanır. Köpek geliyor diye beni tutup kaçırmaya çalışır. Bi anda yatağın içinde böcek arar. İş yerinde olanları anlatır. Arkadaşlarıyla olanları anlatır. Bazen yatağa oturur uyurken salavat çeker :)))) tabi sürekli değil bunlar ama haftada bir olur :)Başliktan anlaşıldıgı gibi eşim bazen konuşur bazrn bagırır bazen ne dedigi aanlasılmaz.
Az once sahit oldugum olayı anlatayım ben salonda oturuyordum. Eşimde uyuyor tv flaan acik degil telefonla ilgileniyodum. Birden icerden eşim sinirli bir sekilde avazı cıktıgı kadar bagirdı...
"" kızzzzzzzz sen burdaaa ne yapıyoooossun "" diye..!
Bana seslendi sandim yerimden sıçradım gittim baktim uyuyor. Uyandirmaya caliştim yok basaramadim...
Bazen yaninda yatarken de boyle bagiriyor bazen cok komik bazen cok urkutucu
Psikologami gotursem ne yapsam bilmiyorum..
Gecen gunde yaninda yatiyorum tam dalmak uzereyken bagiraarak "" siz şu taraftaaaaaan gidiiiiinnnnnn "" diye bagirdi. Neye ugradigimi sasirdim...
Gulsemmi aglasammi bilemedim...
Ya eşleri boyle olan varmı ? Cozebildinizmi ?
Ben ne yapsam ?
Valla gulunecek haldeyim yaaa !!!!!
Gunun icinde olan olaylari anlatır. Cozume kavusturamadiklarini da rüyasında çözmeye çalışır.
Ilk baslarda urkuyordum ama artik alıştım.
Hayır adam ne yaptiysa anlatiyo,kötü bi sey bence. Hic gizlin saklin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?