• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece uykusundan aniden kalkıp ışığı açıp anlamsizca saga sola bana bakan koca Delirmek üzereyim :(

Önceki konunu bilmiyorum ama sormak istediğim tek şey var: Neyi bekliyorsun? Evet bencede bu adamin önceden gelen bir hastaligi var ve senden de sakliyorlar... Ailesi de normal karsiladigina göre! Tedavi olacagini sanmiyorum,boşanmak tek çare. Yapabilirsen kaydet o hallerini.

Normal hayatında sana nasıl davranıyor?

Sana neden sabır diyor sen ne yaptın,yada sen ne yaptın sanıyor kendi kafasında köpek demesi garip.Hiç şiddet uyguladı mı sana uykudan uyanıp .Allah kolaylik versin .Ben buradan korktum.Sabah uyanınca hatırlıyor mu olanları.Doktora gidin.
Kaç oradan demek istiyorum korktum

Esinin durumunda olup karısını öldürdü ,adama ceza verilmedi .Adam uyku hastasıyım dedi bunuda doktordan raporla ispat etti.Eşin sana düşman gibi dayanıyor

Gece sana zarar verebilir. Bence baska bi odada yat ve kapini kilitle.

Cok önceden annem anlatmisti. Komsulari varmis. Kadin biraz tuhaf biraz da tırlakmis sanirim. Neyse adam bunu bildigi icin odasini kilitlermis geceleri.

Garibim bigun isten gelmis, yorgun argın yatagina yatmış. Kapisini kilitlemeyi unutmus. Sabah olunca komsulari farkettmis. Kadin, kocasini baltayla dogramis. Ve kadin hastalikli oldugu icin ceza da almadi. Bi yer varmis oraya yatirmislar. Tedavisi yokmus sanirim. Sonra ordanda salmislar vs vs.

Sende tedbirli ol. Ne olacagi belli olmaz.

Uff bu ne boyle ya adam korku filminden firlamis gelmis sanki. Bir uzmandan destek alin, destegi kabul etmezse bosanacaginizi soyleyin. Buna ragmen sizi dinlemez devam ederse bosanin. Bosanmayacagim dersenizde bir gun bir yerlerinize bir sey saplayacagi gunu bekleyin. Cunku bir arkadasimin basina gelmisti kuzeni basinda keserle bekliyormus tam saldiriya gececekmis ki arkadasim uyanmis ve elinden almis. O cocukta ayni dediginiz gibi gece kalkip bu tarz hareketlerde bulunuyormus. Cok zor bir durum Allah kolaylik versin.

Sizin açınızdan gerçekten zor bir durum ve mutlaka çözülmeli. Arkadaşımın eşi de benzer şeyler yapıyordu ama sonra abartarak şiddet girdi işin içine. Kızcağız uyurken gözüne atılan yumrukla uyanıyordu ve sonra da malum dövmeye başlıyordu. Sabah hiçbir şey hatırlamadığı gibi karısının moraran gözüne bakıp ağladığı da çok olmuştur. Tedaviyi reddetti sürekli sonra ne oldu? Kız dayanamadı boşandı, adam gitti tedavi oldu ve başkasıyla mutlu bir evlilik yaşıyor. Allah yardımcınız olsun..

Videoyu açıp uyusaniz sonra en sakin anlarında bunları izletseniz.Hak mi verir daha mi tepki verir tartin ona gore böyle bisey yapın bence

Yasiniz kac.
Gece kalkip tirnak kesdinizmi.
Gece kalkip arkadasinizin ayagini gidikladinizmi.
Gece kalkip arkadasiniza gerizekalisinn sen tam bir gerizekalisin diye hakaretler ettinizmi
Bunlar bir kac örnek
Neden sadece sabah söylemekle kalıyorsunuz? Anlatın yaptıklarını,korktuğunuzu ve doktora gitmediği sürece başka bir odada kapınız kapalı uyuyacağınızı söyleyin. Gece kalkıp size vurabilir,sizin tırnağınızı,saçınızı kesmeye teşebbüs edebilir vs vs. Lütfen sağlıklı düşünün ve aynı odada uyumayın. Ne yapacağı belli olmaz. O halde tırnak kesen,hakaret eden adam bir adım ileriye götürebilir

Eşinizin hiç bir kabahati yok. Asla farkında olmadan yaptığı bişey belliki. boşuna kimse burda adamı gaddar cani bellemesin. hoş değil.
Doktora gitmeye ikna etmelisiniz, adı nedir ne denir bilmem ama rahatsızlığı var belli. Benimde çok deli hareketlerim vardı. klozetin içine gece havlu atmışım sabah eşim gördü. hatırlamıyorum bile. Olabiliyor. Sebep nedir bilinmez, doktorlar yardımcı olabilir belki ama biz dua okumayı denemiştik. bikaç tur verilen duayı okuyunca geçti şükür.
Tamam kendinizi korumanız gerekiyor, hani olur ya naptığını bilmeden size sözlü müdaheleyi fiziksele çevirirse diye. Ama yorumları okuyunca millet resmen adama cani gibi konuşmuş. Rahatsızlığı olan kimse kabahatli kusurlu değildir. Elinde olmayan bişey çünkü.

bence acilen psikiyatriye gitmeniz gerek böyle gidersen asıl deliren sen olursun bu ne ya bişeymi oldu olacakmı diye işin anlaşılan korkuyor birşeylerden yaşanmaz böyle canına yazık

Hocaya git bence. Birde o kestiği tırnağı ne yaptı peki ?

Back
X