• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece yarisi koltukta yatiyorum :-(

sorbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
126
70
28
34
Esime cok sinirlenip yatak odasindan cikip salona geldim uyumak icin.
Uyu uyuyabilirsen tabi. Aslinda amac ta uyumak degildi dogrusi, ona karsi öfkemi göstermekti. Anlayana.

Isten geliyoruz, sofraya oturuyoruz, dogru dürüst sohbet etmeden film izliyoruz. Hadi buraya kadar eyvallah. Film bitiyor bizimki yeni film aecmeye basliyor. Bendededim gel sohbetbedelim diye. Yeni hamile oldugumu ögrendik. Iş güç ev,..ne yapalim konusmamiz lazim dedim. Gecistirdi ve fil aramaya dev etti.

Bende saat 10 olmadan gittim yattim. Arkamdan geldi,yanima uzandi 5-10 dk konustuk. Tatmin olmadim. Mutsuz oldugumu söyledim hatta, eskisi gibi degil iliskimiz dedim. Sacmalama dedi.
Öptü ve "benim daha uykum yok, sen uyu hadi madem" deyip kalkti. Hep yanliz uyuyorum dediysemde gitti. "Birazdan gelirim, hem gelince hep sariliyorum sana" dedi ve cikti. Bende hüngür hungür agladim. Duymadi.

Anca gece 12 bucuk da geldi yataga. Uyandim seye. Uyumadin mi diyor bi de.
Öptü ve yine ipad'ine sarildi oyun oynamak ici !!!! O kadar sinir oldum ki!!!

Ya yetmedi mi dedim, uykum gelmedi hala dedi. (Tabi gözlerini sürekli bilgisayar isigina tutarsa tabi uyku gelmez)
5-10 dk gayrettim sustum bisey demedim. Sonra yine döndüm ona ya kapat artik dedim. Tamam oyun bitsin dedi.
Bende kalktim gittim salona. Cok üzulüyorum. Hic degismeyecek gibi. Ben hep yanliz hissedicem evliligimizde.
Iki haftadir bana dokunmadi bile. Es olmayi unuttuk sanki.

Bebek gelince de hersey daha kötü olacak eminim.
Böyle evlilik olurmu?

Benim kocam bana bir kere dese "ben seniz uyuyamiyorum" dibinden ayrilmazdim.

Cok mutsuzum.

Ne yapayim? Bu admla ömür gecer.i ve böyle bir yuvanin icine cocuk dogurmak ne kadar dogru olur?

Valla benim esimde boyleydi cok az degisti......artarak devam edicek uzgunum...keske ilk sene bosansaydim dedigim cooook oldu...tv ve bilgisayara bagimli yasiyo...sadece disari ciktigimizda muhabbet oluyo...evdeysek eger illaki ya tv ya net....bazen boguluyorum...

Son düzenleme:
Yahu hamile kalmadan önce bu adamla ömür geçer mi diye neden düşünmedin de şimdi napayım geçer mi diyorsun? Hamilelik hormonları nedeniyle aşırı hassaslasmissin normaldir. Doğumdan sonra gidişata bakmadan nasıl karar vereceksin. Ayrıca hamile kalınca erkekler pek esleriyle beraber olmak istemezler bebeğe zarar vermekten korlarlar.

Genelde erkekler hamilelikte uzaklaşıyor buna bende katılıyorum tabi daha önce ki ilişkinizi bilmiyorum Nasıl ama. Üstelik hamilelik hormonları yüzünden insan herşeyi daha bi büyütüyor gözünde hamileliğimin başlarında bende yaşadım benzer sorunlar ilgilenmiyorsun sevmiyorsun dokunmuyorsun dedim durdum. Cinselliği çok bekleme çünkü bebeğe bişey olacak diye akılları çıkıyor bide erkekler ne olursa olsun ne kadar Bebek isterse istesin iş ciddiye binip hamile kaldığında korkuyorlar başlarda Çünkğ hayatları tamamen değişecek. Baba olmaya hiç bir zaman hazır değiller hissetmiyorlar ta ki bebeği kucaklarına alana kadar. Bende 7. Ayıma kadar yalnız bi hamilelik yaşadım desem yeridir. Herşeyimi yapar kıyamaz Rahat ettirmek için elinden geleni yapar ama duygusallık hissedemeden hiç sanki herşeyi görev gibi yapıyordu. Ama bebeğin hareketlerini hissettikçe ultrasonda gördükçe kalp atışını duydukça bilinçlenmeye başladı. Benim eşim 7. Ayımda bana ben baba olmaya hazır değilim dedi düşün. Ona anlattıkça konuştukça değişti şimdi kızına bişey olacak diye aklı çıkıyor. Zaman'la sizde de bişeyler değişir sabret cnm hele bi hissetsin bebeği küçük küçük bişeyler almaya başlayın oda yavaş yavaş anlayacak durumunu.

Son i pad yerine kadar tepkileriniz bana abartı geldi açıkçası. Yani hüngür hüngür ağlamanızı gerektirecek bir durum yok ortada. yanınıza uzanmış vs gönlünüzü almak istemiş sizi umursamıyor değil kocanız. Sadece en son yanınıza gelmişken ipadi bıraksaydı keşke evet orada hak verdim size ama aslında biraz da anlayabiliyorum onu. çünkü ben de telefonsuz yatamıyorum birçok kişi gibi. Çok üzücü adeta bağımlılık ama napiyim napalım..:KK43:

ben abarttığınızı düşünüyorum. saat 10 olmadan yatmışsınız. o saatte benim de uykum gelmez, sırf eşim yartıyo diye uyumaya çalışamam ki. akşam erkenden sizle uyumuyo diye neden hüngür hüngür ağlayasınız? anca geldi diyerek 12.30 sanki pek geç bi saatmiş gibi yazmışsınız. ama o da normal, bilemiyorum.
vakit geçirmek yerine yatakta da ipadle oynamasına sinirlenilebilir ama gerisi için bu kadar hassaslaşıp ağlamak bana garip geldi. hele hele de yatak ayırmak. bence çok yanlış

motinöre bakma hastalığı artık herkeste var, eşin kötü niyetli değil, düzelebilecek şeyler bunlar, bekarkenki monitöre bakma bağımlılığını devam ettiriyor sadece, film izleme oyun oynama vs... küserek olmaz bunlar... abarttığın konularda var ben hep yanlız mı uyucam gibi, yetişkin insanlarsınız kim hangi saatte isterse o saatte yatsın yani, adama çocuk gibi 11 de yatakta olcaksın diyemezsin ki. Salonda yatarak onu değil kendini cezalandırmışsın resmen hamile halinle...
sohbet konusuna erkekler bizim gibi ihtiyaç duymuyor, onu sohbete zorlamanın en iyi yolu yürüyüş bence, zaten de hamileymişsin, her akşam el ele yürüyüşe çıkın sohbet edin yürürken, akşam yemeklerinde telefonları kapatıcaz diye kural koyun kendinize, yemek yerken sohbet edin vs.. vs.. oyun diyorsun beraber oyun oynayın o esnada sohbette etmiş olursunuz mesela kelimelik oynamak en güzeli cepten...

Ben de eşimin uykusu geldi diye yatmam dizim varsa nette isim varsa oyalanirim yani ....bence yatak ayırmak asıl eşinizin yerine olsam ortalığı ayağa kaldiririm. ...hep de biz haklı değiliz yani....hamile bile olsak. ..

Uyu uyuyabilirsen tabi. Aslinda amac ta uyumak degildi dogrusi, ona karsi öfkemi göstermekti. Anlayana.

Isten geliyoruz, sofraya oturuyoruz, dogru dürüst sohbet etmeden film izliyoruz. Hadi buraya kadar eyvallah. Film bitiyor bizimki yeni film aecmeye basliyor. Bendededim gel sohbetbedelim diye. Yeni hamile oldugumu ögrendik. Iş güç ev,..ne yapalim konusmamiz lazim dedim. Gecistirdi ve fil aramaya dev etti.

Bende saat 10 olmadan gittim yattim. Arkamdan geldi,yanima uzandi 5-10 dk konustuk. Tatmin olmadim. Mutsuz oldugumu söyledim hatta, eskisi gibi degil iliskimiz dedim. Sacmalama dedi.
Öptü ve "benim daha uykum yok, sen uyu hadi madem" deyip kalkti. Hep yanliz uyuyorum dediysemde gitti. "Birazdan gelirim, hem gelince hep sariliyorum sana" dedi ve cikti. Bende hüngür hungür agladim. Duymadi.

Ya yetmedi mi dedim, uykum gelmedi hala dedi. (Tabi gözlerini sürekli bilgisayar isigina tutarsa tabi uyku gelmez)
5-10 dk gayrettim sustum bisey demedim. Sonra yine döndüm ona ya kapat artik dedim. Tamam oyun bitsin dedi.
Bende kalktim gittim salona. Cok üzulüyorum. Hic degismeyecek gibi. Ben hep yanliz hissedicem evliligimizde.

Böyle evlilik olurmu?

Cok mutsuzum.

Ne yapayim? Bu admla ömür gecer.i ve böyle bir yuvanin icine cocuk dogurmak ne kadar dogru olur?

butun konuyu okudum aynı benım evliliğim ve butun evlilikler ,

erkek bu 5-10 dk fazla ne konusabilir ki kapasiteleri yok , sen plan programını anlat hayallerin anlat emininm hepsine güzel iyi falan der ,

üzme kendini başka evlerde herkes sabahlara kadarmı konuşuyor zannediyorsun

Böyle evlilik olurmu?

Cok mutsuzum.

çoğu insanın yaşadığı şeyler, bizde pek konuşmayız, bazen ikimizdede tel tv açık öylece otururuz, ben genelde erken yatarım eşim geç yatar ama onu beklemem gel diyede ısrar etmem uykusu gelince gelir yanıma zaten, sarılma da öyle uzun uzadıya olmaz bir sarılır döner uyur bende aynı şekildeyim tabi..
eşinize bu kadar bağımlı olmayın ailenizle arkadaşlarınızla zaman geçirin, evdede meşgale bulun kendinize ister ev işi ister hobi istersenizde kişisel bakımla ilgilenin...
zaten iş güç yorgunluk stress akşam oldugunda çoğu insan sakinlik istiyor ve e yazıkkı tabletler ve cep telleri gunumuzun vazgecılmez alışkanlığı oldu....
kısacası az beklenti çok mutluluk..!!

ben de abarttığınızı düşünüyorum. yatıp yatmadı diye şikayet edeceğinize madem onunla oturun siz de. çok sıkıyorsunuz. benım de hep telefon elımde ve gunun stresını boyle atıyorum. o da fılm ve oyunla atıyor. haklı oldugunuz yer varsa dahı haksız duruma düşersiniz. boyle sıkarsanız 10 dakıka oturacagı varsa da baska seyle oyalanır onu da oturmaz

bizdede ben eşin gibiyim bir gecede 10 bölüm dizi izleyebilme kapasitesine sahibim diziyi bıraksam ya tlf ya ipad benim eşimde bana der gel konuşalım diye vs :kahve:

Açıkçası şu yazdıklarınızın içinde "bu adamla evlilik yürür mü "dedirtecek bişey göremedim ben . Bizim hayatımız da hemen hemen böyle benim de çok gerildiğim zamanlar oluyor ama sevgi sorunu yoksa bu kadar yıpranmaya gerek yok ..Benim eşim dışarda bile kafasını telefona göner artık batmıyor bana da nedense ..İlk yıllarda aynı sizin gibiydim ama şimdi ben de çıkarıyorum kitabımı müziğimi kendi keyfime bakıyorum beyfendi yüzüme baksın diye mi beklicem no no no :stop:

anlaşılan erken yatıyorsunuz. ben çocuğumu yatırırken anne sende yat diyo. çocuğumla bile yatmazken eşim uykum geldi dese banane git yat derim heralde. uykuyu seven var sevmeyen var.

hamilelikte beklenen ilgi artıyor, hormonlar sayesinde alınganlığımız da artıyor. Beklediğimiz ilgiyi görmeyince de aşırı alınganlığımızla abartı tepkiler verebiliyoruz. Bundan sonra her bozulduğunuz şeyde aklınıza gelsin "bebek de sizinle beraber üzülüp, strese giriyor" bu güzel sayılı günlerin tadını çıkartın. :)

Böyle evlilik olurmu?

Cok mutsuzum.

Ya bizde de tam tersi benim uykum olmadığı zamanlar bile adam beni yataktan çıkarmıyor kokumu almadan uyuyamazmış.bazen deliriyorum uykum yok sıkılıyorum yat yat..çok kavgasını yapıyoruz bunun.bence üstüne gitme eşinin.benim ablamın eşi de senin eşin gibi iş stresini tv ve tabletle atıyor eniştem eve gelince bi müddet bana dokunma soru sorma der ablama o TV de pc de falan takılır sonra muhabbet ederler.sen erken yatmak yerine eşin uykum yok dediğinde kalkıp muhabbet etsen bide bunu dene..

Biraz abarttigini dusunuyorum.gerek yok boyle olumsuz dusunup kendini uzmeye.eslerin elinden tel tablet dusmuyor artik..anladigim kadariyla ilgisiz bi esiniz de yok.su aralar biraz sefkate ilgiye ihtiyaciniz her zamankinden daha fazla sanirim.acikca dile getirin.
Bu arada esimle 15 aydir ayri odalarda uyuyoruz.ben kizimla yatiyorum.o hep birlikte uyuyalim desede vardiyali calisiyor kizim surekli uyaniyor onu rahatsiz etmiyeyim diye dusunuyorum.bi problemimiz yok ihmal etmiyoruz birbirimizden ilgimizi.

Back
X