önemli olan giydiğinin değil,ruhunun seksi olmasıdırböyle bi kadın ayılı pijamaylada gayet seksi olurşakkıdı[/B]
Eh yazin bu dediklerin guzel oluyor ve giymeside zevkli oluyo ama kisin cok zor be guzelim,isin ucunda zaturre olmak var,malum kisin her odada soba yanmiyor,yatak odalarida buz dolabi gibi,nasil giyecegiz o tullu gecelikleri?pijamayla bile donuyorum bazen vallahi,adama seksi olacagim diye hastanelik olamam,oda kazakla giriyor yataga,o kazakli, ben tullu gecelikle dusunemiyorum kendimi,yazi bekliyoruz mecburen cicili gecelikler icin.
bende evli değilim ama eger evlenirsm bi gün kesinlikle saten gecelikler favorim olur :)
Bende hastayim satenlere deee,bihtercigim bir suru saten gecelik ve pijama takimlarim var ama giydirmiyor esim,soguk soguk degiyormus ona,yaa benim adamdami bir anormallik varki acaba???CADIARZUCADIARZUCADIARZUSaten gecelik,pijama takımı,atlet şort takım..hastayım hepsine..yeterki saten olsun...
Şimdide heryerde düz siyah tamamen saten yatak örtüsü arıyorum çeyizime :)
Bende hastayim satenlere deee,bihtercigim bir suru saten gecelik ve pijama takimlarim var ama giydirmiyor esim,soguk soguk degiyormus ona,yaa benim adamdami bir anormallik varki acaba???CADIARZUCADIARZUCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?