gece yatağa nasıl girilir? PAYLAŞALIM

enigma_33

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
714
26
623
İçel Mersin
Arkadaşlar gece yatağa nasıl girilir eşlerimiz veya partnerlerimiz bizlerden ne bekler?Paylaşalım?

Benim eşim hep güzel seksi alımlı olmamı ister bu yüzden de 3aylık evli olmama rağmen yaklaşık 15-20 tane geceliğim var,elbetteki hepsini kullanmadım,ama şunu da sylemeliyim ki yaklaşık 20 gündür ayağım alçıda,ama yatağa girerken ilk bir kaç gün dışında yine de şık girmeye çalışıyorum,bunu ne kadar alışkanlık haline getirrirsek o kadar lehimize olur.Renkli çamaşırlar,seksi pijamalar (hani şu sade tül den olanlar)onlarda çok iç gıcıklayıcı ama ayılı mayılı çiçekli böcekli pijamalara bi müddet son.Bi deneyelim bakalım neler olacak inanın yatak taki ışığınız değişicek bunu bizzat bir arkadaşıma zorla denettirdim (çok rutinlikten can yakınıyordu)ve şimdi çok memlun hatta bazen kocasından kaçıyor ARKADAŞLAR PAYLAŞALIM HERKESİ SEVGİYLE SELAMLIYORUM...

Ben evli degilim ama bence tamam güzel şık şeyler giyilmeli ama öncelikle temiz olmak gerekir diye düşünüyorum.En azından bi duş alıp hafif cicek kokulu kremler yada kokular kullanılabilinir.

önemli olan giydiğinin değil,ruhunun seksi olmasıdırböyle bi kadın ayılı pijamaylada gayet seksi olurşakkıdı[/B]

Eh yazin bu dediklerin guzel oluyor ve giymeside zevkli oluyo ama kisin cok zor be guzelim,isin ucunda zaturre olmak var,malum kisin her odada soba yanmiyor,yatak odalarida buz dolabi gibi,nasil giyecegiz o tullu gecelikleri?pijamayla bile donuyorum bazen vallahi,adama seksi olacagim diye hastanelik olamam,oda kazakla giriyor yataga,o kazakli, ben tullu gecelikle dusunemiyorum kendimi,yazi bekliyoruz mecburen cicili gecelikler icin.

:roflol:tatlicadiarzu

bende çok seviyorum değişik değişik gecelikleri çamaşırları....evlenince evim kaloriferli olursa bu dediklerini rahatlıkla yapabilirim.....

Benim daha evlenmeden çeyizimde o kadar çok varki..her gece giysem bayağı bi süre bitmez heralde :) Zaafım var iç çamaşırına ama napim..Özelliklede satene..

Evlenincede sadece evliliğin ilk aylarında yada ilk yıllarında değil her zaman bakımlı olunması gerektiğini düşünüyorum..

Ayrıca kronun dediğinede katılıyorum...bazı kadınlar vardırki ne kadar uğraşsa seksi olamaz..ama bazılarının ruhunda vardır bu :1closedeyes:

Saten gecelik,pijama takımı,atlet şort takım..hastayım hepsine..yeterki saten olsun...

Şimdide heryerde düz siyah tamamen saten yatak örtüsü arıyorum çeyizime :)

kesinlikle katılıyorum gece yatağa temiz ve yatağa yakışır geceliklerle girmek gerek,yatak en özel duyguların paylaşıldığı yer bu yüzden burda pasaklı olmamalı,çamaşırırlar farklı renkte olmamalı kısaca kalite konuşmalı yatakta a.s
hatta evlenmeyi beklemeye ne gerek var bu insanın içinden gelmeli,bence insan kendini evlendikten sonra giyeceğim diye saklar evlenmeden önce kendine dikkat etmezse evlendikten bir vakit sonra alışkanlıklar dünyasına döner ve o saklanan gecelikler cicim aylarında kalır yasakkelime
illaki saten gecelik giymek,güzel çamaşır giymek için evlenmeyi beklemeyin derim ben yerimseniben
bekar olsamda yatağa ya saten pijama yada güzel gecelikle girerim,çamaşırlarsa mutlaka takım önce kendimize güzel gözükelim kendimize değer verelim di mi :1hug:

Saten gecelik,pijama takımı,atlet şort takım..hastayım hepsine..yeterki saten olsun...

Şimdide heryerde düz siyah tamamen saten yatak örtüsü arıyorum çeyizime :)
Bende hastayim satenlere deee,bihtercigim bir suru saten gecelik ve pijama takimlarim var ama giydirmiyor esim,soguk soguk degiyormus ona,yaa benim adamdami bir anormallik varki acaba???CADIARZUCADIARZUCADIARZU

Ben rahat edemiyorum satenle illa beni ısıtacak şöyle bi güzel eher gece şık olacağm diye kasamıyorum kendimi sürekli gerektiği zman giyilir Depremden sonra birazda fobi oldu sanırım oyle sere serpe pek rahat edemiyorum.

elimde bir yazı varki tam bu konuya yazılmış sanki ama şimdi çok uykum geldi yarın mutlaka eklicem :1closedeyes:

Bende hastayim satenlere deee,bihtercigim bir suru saten gecelik ve pijama takimlarim var ama giydirmiyor esim,soguk soguk degiyormus ona,yaa benim adamdami bir anormallik varki acaba???CADIARZUCADIARZUCADIARZU

Saten kumaş çok seksidir bi kere dokununca kayar falan naniknanik senin herifinde bi acaiplik olmasınCADIARZU

şaka şaka..herkesin zevkleri farklı olabilir doğaldır..saten zaten yaz mevsimine yakışır bana göre:1closedeyes:

evet arkadaşlar yazıyı aynen kopyalıyorum

Yatağa girerken Lütfen pijama giyme KADINIM! / Adam Adam

--------------------------------------------------------------------------------

17 Eylül 2007
Adam Adam adam@hurriyet.com.tr

Yatağa girerken Lütfen pijama giyme KADINIM!

Kılım o kadınlıkla hiç bir alakası olmayan şeylere. Yatağa pijamayla girmiyor mu karım, deliriyorum.

“Neden giyiyorsun şu şeyi?” diye sorunca... “Üşüyorum” demez mi!

“Kan testi yaptıralım o zaman” dedim. Anemik filan mı acaba diye.

Yorganı değiştirdim, odamıza klima da taktırdım. Olur ha, belki rahatça çıplak olabiliriz diye.

Yok kardeşim!

Yine gidip gelip o pijamaları giyiyor; yazın yazlık, kışın kışlık cinsi. Kabus gibi, dalga geçer gibi. Hiçbir cazibesi yok ve kötü!

Aramıza bin tane sorun girdiği yetmezmiş gibi, bir de bu salak sulak pijamalar giriyor.

Giy en seksi gece giysini de öyle uyu! Yok! Nerde?

Vitrin süsü mü bu seksi dantel gecelikler, yoksa yatağımızda görmek için mi ha bunu bir anlasak hele?

Hadi olmadı hiç giyinmesin benim kadınım! Daha da iyi. Bana uyar, hiç bozmaz.

Sarılalım birbirimize, ten temasımızla uyuruz. Sevişiriz sevişmeyiz hiç fark etmez. Ha üşürsek sırnaşırız belki bahanemiz de olur, buzlar erir.

Oh ne âlâ.

Ne diye üretiyorlar kadınlara bu sözde sempatik; ama itici pijamaları bilmiyorum. Ben karşıyım. Hiç de sempatik bulmuyorum. Bence bunların üzerine “18 yaşına kadar uygundur” ibaresi eklensin. 18 yaş sonrası satışı yasaklansın.

“Ben de çizgili Sümerbank pijama giyeyim gör bak nasıl oluyormuş” deyince de gülüyor bana. Beni hiç öyle düşünemiyor. Al işte! Yine çifte standart. E ben dalga geçsem bu ayıcıklarla? Yok olmaz! Alınır. Kalbi kırılır. Hatta siz de bana: “Yuh odun!” dersiniz.

Pijama çekici değil. Çok itici. Anlayın şunu.

İç gıcıklayıcı bir kıyafet olsa adı “Pijama” mı olurdu?

Öbürlerine ne denmiş?

Gecelik!

Tanımına ve anlamına yakışan bir isim; gece giysisi...

Gece gece “Noel Baba” veya “ayıcıklar” var yanımda yatan kadınımın üzerinde! Korkunç bir durum. Bilmem anlatabildim mi?

Kadın yatağına KADIN olarak girer.

Etekleri vardır, bacakları açıkta kalır.

Sokağa çıkarken kadın ne kadar şıksa, gece de o kadar şıktır ya da olmalıdır. Ben karımdan bunu beklerim. Sen gündüz işe giderken kadın gibi ol, gece git anneannem gibi ol.

Olmaz.

Elin adamına mı bu özen derim ben de?

Yatağa, aşkın mekanına özensizlik yakışık almaz. Aşk yerine yakışmak gerekir.

Benim güzel karım bu dandik pijamaları çocuğumuz olunca giyer oldu maalesef.

Geceleri emzirmeye kalkıyordu tabi, uykusuz yorgun, düşünecek hali yoktu biliyorum, hemen kafama kakmayın. Ev de kalabalıktı malum. Başbaşa kalmak ne mümkün. Gece her odadan bir başka “anne” çıkıyordu, oydu buydu derken uzun bir süre zorlandı tabii anlıyorum. Seksilik rafa kalktı, arada kaynadı ve unutuldu.

Aramıza “ayılar” girdi!

Hadi o zaman anladım; ama şimdi neden?

Bunun bahanesi olamaz.

Ten temasının yaratacak olduğu doğal sıcaklıktan kaçmak yazıktır.

Eğer karım o pijamaları giyiyorsa, kesin bilinçaltında bir sorun vardır dedim. İçindeki kadınlık hissi bitmiştir, ölmüştür diye düşündüm. Hatırlatmaya karar verdim.

Bir süre sabırla bekledim.

Kendimce yine hayaller kurdum, belki gider harika şeyler alır diye. Yok yapmadı.

Sonra: “Ulan oğlum ne bekliyorsun? Yürü, sen davran!” dedim kendime.

Gittim, mağazayı satın alasım geldi o kadar gözüm döndü. Hem kendimin, hem de karımın zevkine uygun bir şeyler aldım.

Eve geldim.

Ellerimde paketler “Gel peşimden” bakışı attım.

Geldi. Şaşkın. Meraklı.

“Al bakalım paketleri!” dedim gözlerimle. Az laf çok iş.

Gece giysisi öyle değil, böyle olur.

İyi oldu.

Adam

adam@hurriyet.com.tr

Buyrun yorum sizinnn :1closedeyes:

Giyerim be pijamamı, kime ne.Bu yazıyı yazan adamda halt etmiş

Bu arada Krocan'a katılıyorum. Konuyu özetler cümleler kurmuş

Walla Adam Iyi Demiş.bence Hakli.ya Ev Soğukta Deilmiş Adamcağiz Klima Almiş Yeterki Giymesin Die Ama Kadinda Problem Wr Sanirim. . . Evli Deilim Ama Evlenince Geceleri Aşkima Her Gece Defile Yapmayi Düşüüyorumm. . .

e biyerde haklı ama her zaman herzamanda giyemem öyle saten maten

hem her daim bakımlı ve temiz olucaksın aradada eşini şaşırtıcaksın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…