Sen dalganı geç (Burda furmuyom tikkat bebek var)
He tabe kızım ben merhametliyim az karla satıyom hatta nerdeyse karsız:çok üzgünüm:
Hele bi kötü niyetli tüccar olaydım sen alırdın o donları tenesi 25 ytl'den (burda da furmuyom yine bebek var)
Zuhahahahahahahaha
Agir Cekimde giriyoruz yane desene :roflol::roflol::roflol:
Gecmis Olsun Canim,,, Cabuk Iyiles Amayerimseniben
Kusurabakma da hemşerim sana katılmıyorum ben ya..
Bazı şeyleri kendim için yaparım ben mesela..Bunları anlatamam burda sana tabii ama şöyle örnek vereyim..
İç çamaşırlarını da gündüz kimse görmüyor ama ben en güzelini giyiyorumjeyyar kendimi daha iyi hissediyorum.Bu da böyle bir psikolojia.s
Bu da ona benziyor,zevk meselesi belki de..Diyorum ki ben hep, şimdi giymicem de 50 yasından sonra mı kullanıcam ..Tercih sizin..
:roflol: katılıyorum...Eh yazin bu dediklerin guzel oluyor ve giymeside zevkli oluyo ama kisin cok zor be guzelim,isin ucunda zaturre olmak var,malum kisin her odada soba yanmiyor,yatak odalarida buz dolabi gibi,nasil giyecegiz o tullu gecelikleri?pijamayla bile donuyorum bazen vallahi,adama seksi olacagim diye hastanelik olamam,oda kazakla giriyor yataga,o kazakli, ben tullu gecelikle dusunemiyorum kendimi,yazi bekliyoruz mecburen cicili gecelikler icin.
aynen bende öyle saten geceliklere hastayımmyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
he biz sexi oluyoz oluyoz da noluyo?biraz da onlar kendine baksa .valla benimki giyiyo sümsük pijamasını çekiyo bide onu taaa midesine kadar yukarı.yatıyo... :))
he biz sexi oluyoz oluyoz da noluyo?biraz da onlar kendine baksa .valla benimki giyiyo sümsük pijamasını çekiyo bide onu taaa midesine kadar yukarı.yatıyo... :))
Giyiyorum ayıcıklı pijamalarımı, giriyorum yatağıma, mışıl mışıl uyuyorum valla.
Gerçi yasak ya adama ayıcık mayıcık da fayda etmiyor ama eli mahkum ne yapsın. sırnaşık şey
Çok rahatım şu iki aydır. Çünküm ilişki yasak. Valla benden rahatı yok...:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?