Gece yatarken ne giyiyorsunuz?

gece yatarken ne giyorsunuz???

• Ankete Katılan
    550
Valla canım şimcik bekarım o yüzden kısa bir şort askılı bir badiyle yatarım
Ama evli olsam çokkkk seksüüüü gecelikler giyerdimtatlicadiarzu çok seviyorum çünkü yatarken bile alımlı olmalıyım dikkat ederim iç çamaşırıma kadar evli olsam daha da dikkat ederim

amaan ne ugrascam pacaları buzmelı cıcek desenlı uzerındekı onden dugmelı uzun kollu basma pıjama gıyıyom cokta rahat edıyom tatlicadiarzutatlicadiarzunaniknanik

bende pijamalarımı giyerim mutlaka üzerimdekiyle asla yatmam çok sıcaksa üzerimde ne varsa çıkarırım valla

valla cekemem bu sıcakta satn geceligi adamı bogar beee.

bi atlet bi boxer giyiyom tamam yatıom raat raat..

amaan ne ugrascam pacaları buzmelı cıcek desenlı uzerındekı onden dugmelı uzun kollu basma pıjama gıyıyom cokta rahat edıyom tatlicadiarzutatlicadiarzunaniknanik

naniknanik alemsin kız, kesin çok rahat olmalı.Valla bende elime ne gelirse şort,gecelik felan buldugumu giyip yatıyorum.Çocukla ugraşmaktan hallim kalmıyor laelaelaelaelae :roflol:

en azından eline geçeni giyip yatmıyorsun?Evlen birde canavar gibi bir çocuk doğur nerede uyuyup kaldıgını şaşıracaksın valla ,gecelik felan hak getire :roflol: sırnaşık şey

ben zaten yalnızken bile seksi seksi yatmayı seviyorum, hatta bende takıntı bu kıyafet-giyim konusu.. evde hiç kimse yk mesela şimdi ama ben kotumla ve yeni aldığım badimleyim.. neyse konuya döneyim kışın pijama giyiyorum ama yazın babydoll veya seksi iç çamaşırlarını seviyorummm :asigim:

Yataktaki arzu ve isteklere göre değişiyor.Zaman zaman dantelli iç giyimler ,bazen normal şort,gecelik şeklinde olabiliyor

Amann be kızlar sanki en seksi geceliği giyseniz üzerinizde kalıyomu sankiiii??????neyle yatcaz ölüm var kalım var yazın şort askılı bady
kışında eşofman takım
daha ne olabilirkiiiiii
dimi yaniiii?????

bende kışın pijama yazın iç çamaşırlarımla yatıyorum ohhh mis gibi rahat rahat.ama evli olsam muhakkak sexsi bi şeyler giyerim.

Anam ne giyecem normal pijama yeni dogum yapmis sut veren cocuklu kari sexi ic camaisiri giycek degil ya :roflol:

Back
X