Gece yatarken ne giyiyorsunuz?

gece yatarken ne giyorsunuz???

• Ankete Katılan
    550

ayıcıklıı şort ve askılı
yadaaa
asklı penye gecelik
evli olsam güzel olurum ama hergecede sexy olamam yaaa..
arada bi olmak daha hoş gibi... :1rolleyes:

valla yazın seksi geceliklerimi ve şortlu takımlarımı giyerim en rahat onlar oluyor..kışın sıcak tutacak pijama..valla bi taraflarım dona dona seksi olamam....

ben hep allah muhafaza ya gece deprem olursa diye korkarım. giy pijamanı uyu rahat rahat. zaten akla sex düştümü ne pijama farkeder nede sexi gecelik. ha olay öncesi tamam ama yatarken örtecem kıçımı illa

sütyen hariç tüm camasırlarım ve gecelik pijamalarım penye olmasına dikkat ederim sağlıklı oluyo ayrıca artık cok şık penye ürünler var oldukçada seksiiii:dance:

Bekarım ama danteli iç çamaşırlarını cok sevıyorum önce kendimi beğenmeliyimkii karşımdakide beni beğensin :) rahat rahat yatıyorum walla :roflol:

ben yazın sort ve askılı bi penyeyle yatıyorum,kışın da pijamalarımla ...cıplak ya da iç çamasırlarıyla yatmak rahat olabilir ama arkadaslar deprem vb olaylarda o şekilde bulunmak kim ister bence bu açıdan dikkatli yatmalıyız...

valla gecesine göre değişir
normal bir günse gece uyuyacaksam normal pijama
ama uyumucaksam hemen jeyyar

Yatak kıyafetime de en az günlük kıyafetlerim kadar özen gösteririm.Oda eşime saygıdır çünkü.

valla ben şimdi bekarım ama sexi geceliklerede bayılıyorum dorusu yatakda daima alımlı görünmeyelim kocişime

boxer mı giyiyorsun? :roflol:
noldu cicim çokmu şaşırdın..sizin memlekette satılmıyormu onlardan :icecream:

ya iyide bayan boxer ları da var hem de çok tatlılar ve mini şort gibi ne var ki bundakafamçokkarıştı
hemde ne kadar rahatlar degilmi arkadaşım..Ama bilmeyenler utansın ne edersin..

Arkadaşın cinsiyeti belli:)De topikte ne arıyo??Onu
çözemedim.Adet sancısı falanmı cekiyo acaba:D

Burda olduguma göre cinsiyetim malum..şakkıdı

Back
X