Gece yatarken ne giyiyorsunuz?

gece yatarken ne giyorsunuz???

• Ankete Katılan
    550
atlet ve alt çamaşır
benn yanığımdırr
sıkılırımm öylee boğazlıı kazakk bilmemm nee
yayıla yayılaa püfür püfürr olcak
şakkıdı

Son düzenleme:
normal pijama ile
renksiz buldum kendimi bak şimdi :jeyyar:

hadi nan renksiz bulmuş kendini...sırnaşık şey
benimde senden kalır yanım yok anam...:delphin:
valla bende geçen seneye kadar şöyle seksi geceliklerimi giyerdim yatarken ,emmee geçen seneki depremlerden korktuğum için giymiyorum artık,neme lazım o halimlen bi deprem olsa allah korusun....
şimcik pijamalı kedi gibiyim onları gidip öyle uyuyorum...:jeyyar:

duruma göre değişio tabi ama yazın genelde altımda boxer üstümde hiçbişi :jeyyar: kışın pijamalarımgamyoncuiremsu

aslında nasıl giydigim o günkü ruh halime bağlı mutlu oldugum zaman yatarken bile güzel gözükmek isterim kaydirigubbakcemile5 yok değilsem hangi pijamayı giydiğimi bile görmem kafamçokkarıştı hıı unutmaan egerki günlük üstümle yattıysam ogün halim gerçekten vasat demektir :oklava:

duruma göre değişir ama genelde sıcaksa şortlu takımlar vb normal pijama ama şu koca karı pijamaları değel tabe çok çeşitleri ve sexi olanlardan giyerim hem rahat hem eşim çok seviyo zaten önemli olan sexiliğinden çok rahat etmem sexi olcam diye rahat olmayan kıfetlerle yatamam bide eşinizin beğenisine bakar ....ama genede çocuklarım olduğu için onu göz önünde bullunduruyorum gece yanımıza geldikleri için çocuklu aileler anlar beni...

esimin yaninda bir tanga yetiyor o yokken ise bu havalarda ne varsa giyerim

herzamanda sexi gecelik giyilmez adamı alıştırırsınız bir müddet sonra adama sexi gelmez alışır arada bir yapınki adamın gözü gönlü açılsın tekrar aşık olsun:))))

çok soğuk olmadığı sürece şifon geceliklerimden vazgeçmem.çok soğuktada saten pjamadan başka şey giymem.ayrıca mutlaka saçımı tarar parfümümü sürer öle yatarım. :)))

Back
X