Gece yatarken sütyeninizi çıkarıyor musunuz?

evde sütyen çıkarırmısınız

• evet

OY: 606 53,9%
  • hayır

OY: 246 21,9%
  • bazen

OY: 273 24,3%

• Ankete Katılan
    1.125
çıkartanlardanım bende..:) hatta sadece evden dısarı çıkarken takarım baska zaman imkanı yok takamam alışmamısım galiba :D

Bende göğüsümde kist çıktıktan sonra evde hiç takmıyorum korkuyorum büyümesınden :a015:

Çıkarmadan yatmanın çok sağlıksız olduğunu ğrendiğim günden beri çıkartıyorum.İlk başlarda rahat edemedim ama sanırım şimdide çıkartmadan yatamam :)

kesinlikle çıkarırım evin içine grip üzerimi değiştirirken çıkartır bir dahada evden çıkacağım vakit takarım :)

ben ewe girer girmez çıkarırım bırakın yatmayı... sanki sıkıolar beni elimde olsa giymeden çıkacam sokağa:))))
yazın tatilde hiç elime bile almam sütyeni... en fazla bikini üstümü giyerim bluz içine:)))))

bazen gündüz bile çıkarırım doğal özgürlüklerine salarım ayrıca dr. sadece dışarıda toplum içinde vb takmamı önerdi göğüs sağlığı içinmişş ..

Hayıııırrr! Evde sütyen falan takmıyorum asla da sütyenle yatmıyorum. Sadece sokağa çıkarken takıyorum. Eğer kıyafetim kalın ve bolsa onu bile takmıyorum. göğüslerim küçük olduğu için hiç gerek kalmıyo..Böyle daha rahat oluyo zaten..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Eve girdiğim anda zaten ilk önce saatimi sonra sütyenimi mutlaka çıkarırım hihoyyyt
Zaten küçük göğüslüyüm ve silikonlu kullanıyorum o yüzden yatarken sütyenle yatmak çok zor oluyo :utangac: Yoksa sanki silikonsuz ince sütyen kullanabilseydim çıkarmazdım yatarkende uyurkende gibime geliyor :jeyyar:

Back
X