Gece yatarken sütyeninizi çıkarıyor musunuz?

evde sütyen çıkarırmısınız

• evet

OY: 606 53,9%
  • hayır

OY: 246 21,9%
  • bazen

OY: 273 24,3%

• Ankete Katılan
    1.125
Valla içi destekle dolu olduğu için çok rahatsız ediyo:mymeka:Çıkarıyorum rahat rahat uyuyorumnaniknanik

göğüslerim dimdik ve sert olduğu için hiç sütyen takmam.
sadece beyaz badi giydiğim zaman takarım ama rahatsız eder alışık değilim onun haricinde ben sütyen kullanmıyorum...

vaaay öyle bir anlatmışsınki kadın olarak ben bile merak ettim..
dimdik ve sert:) silikonlu gibi yani.:uhm:
eee güzel, Allah sağlık versin..şutarafagitti

bugüne kadar hiç sütiyenle uyuduğumu hatırlamıyorum sadece otobüsle yolculuk yaparken uyumuşumdur

oda mecburiyetten :roflol:
en arka koltuga bilet alirsan, belki gene cikarabilirsin ama tehlikeli bi durum tavsiye etmem:1rolleyes::roflol:

şimdi hatırlamıyorum ama bi programda duymuştum sürekli takmak göğüs kanserini tetikliyormuş en azından yatarken çıkarın demişti doktor duyrulur

bende rahatsız oluyorum çıkarmazsam.o yüzden çıkarırım mutlaka.ama üşeniyorumda hergün hergün :teytey:

ben mesela 0 yaka t shırtle yatamıyorum sanki boğuluyormuşum gibi oluyor aynı şekilde sütyenide gece yatarken cıkarırım yine nefessiz kalıyorum gibi hissediyorum.Kışın sogugunda bile kazagımı pijamamı ckarmadan cıkarıyorum ama olsun :)yinede çıkarırım.

yatarken çıkarmazdım eskiden sonra okudum ki meme kanseri riskini artırıyormuş sutyenle yatmak canıma minnet oldu zaten bunaltıyordu artık çıkarıp yatıyorum:)

tam tersi sütyensiz duramam,yatamam da

çıkartmıyorum..

zaten evli de değilim ki çıkarmamı gerektirecek durumlar olsun..:roflol:
gül gibi yatıyoruz sütyenciğimle:dance:

Bende çıkartırım.:teytey:
Hem sıkıp,rahatsız ettiğinden hem de gerçekten sağlıksız olduğunu duymuştum...:kahve:

Sadece dışarı çıkarken takıyorum onun dışında evde hep sütyensiz dururum sıkıntı veriyo valla bana gece de çıkarmadan yatamam

Back
X