• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece yeme sendromumu yeniyorum zayıflıyorum.

MakeUp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
5.049
9
158
İzmir
gunaydın gunluk verdıgım onca kılonun usutune 5 kılo alınca tartının ıbresı sureklı yukarı dogru gıttıkce strese gıren bunyem gece yemek yemelere basladı bılıyorum aclıkdan degıl deygusal aclıgımdan tum bunlar yenı bı gunde bedenımı ruhumu temızleyıp yenıden fıt ve daha genc gozukmek ıcın bu sabah daha enerjık hısseden bunyem bana yenı bı gunluk sayfası acmamı ıste ve burdayım

sabah 2 haslanmıs yumurda
2 kucuk dılım tulum peynırı
10 tane yesıl zeytın ıkı bardak cay la gune basladım

son 80 gun hedefe ulasmaya
planlanan hedefe ulasma tarıhlerım 30 mart ıtıbarı ıle bu ıs bıtmıs olucak

No Tarih Hedef Kilonuz
0 2013-01-26 72
1 2013-02-02 70.75
2 2013-02-09 69.5
3 2013-02-16 68.25
4 2013-02-23 67
5 2013-03-02 65.75
6 2013-03-09 64.5
7 2013-03-16 63.25
8 2013-03-23 62
9 2013-03-30 61.4

gunaydın gunluk verdıgım onca kılonun usutune 5 kılo alınca tartının ıbresı sureklı yukarı dogru gıttıkce strese gıren bunyem gece yemek yemelere basladı bılıyorum aclıkdan degıl deygusal aclıgımdan tum bunlar yenı bı gunde bedenımı ruhumu temızleyıp yenıden fıt ve daha genc gozukmek ıcın bu sabah daha enerjık hısseden bunyem bana yenı bı gunluk sayfası acmamı ıste ve burdayım

sabah 2 haslanmıs yumurda
2 kucuk dılım tulum peynırı
10 tane yesıl zeytın ıkı bardak cay la gune basladım

son 80 gun hedefe ulasmaya
planlanan hedefe ulasma tarıhlerım 30 mart ıtıbarı ıle bu ıs bıtmıs olucak

No Tarih Hedef Kilonuz
0 2013-01-26 72
1 2013-02-02 70.75
2 2013-02-09 69.5
3 2013-02-16 68.25
4 2013-02-23 67
5 2013-03-02 65.75
6 2013-03-09 64.5
7 2013-03-16 63.25
8 2013-03-23 62
9 2013-03-30 61.4

Günaydın hayırlı olsun. Hemen hemen aynı kilodayız. Benimde gece yeme sendromum vardı. 15 gündür yemiyorum. ve yaklaşık 4 kg verdim. ilk başta hızlı veriliyor tabi. gece yemek isteyince yarın yerim deyin ben öyle yapıyorum yarın olunca zaten yemek istemiyorum :) Çok geç yatmayın. Ben saat 21.00 dan sonra hiçbirşey yemiyorum. ne olusa olsun hayatım boyunc yememe kararı aldım. Size başarılar :))

Günaydın hayırlı olsun. Hemen hemen aynı kilodayız. Benimde gece yeme sendromum vardı. 15 gündür yemiyorum. ve yaklaşık 4 kg verdim. ilk başta hızlı veriliyor tabi. gece yemek isteyince yarın yerim deyin ben öyle yapıyorum yarın olunca zaten yemek istemiyorum :) Çok geç yatmayın. Ben saat 21.00 dan sonra hiçbirşey yemiyorum. ne olusa olsun hayatım boyunc yememe kararı aldım. Size başarılar :))

bırlıkte basarıcaz ınsallah gunun stresı gece cıkıyo galıba artık yemek yıycem zman buraya gelıcem bırlıkte devam edersek cok mutlu olurm

bırlıkte basarıcaz ınsallah gunun stresı gece cıkıyo galıba artık yemek yıycem zman buraya gelıcem bırlıkte devam edersek cok mutlu olurm

Evet birlikte kurtulacağız yağlardan. ben geceleri stresten sıkıntıdan yediğimi düşünüyordum. Ama sonra anladım. Sadece alışkanlıktan yiyorum. Alışkanlıklar 21 günde değiştiriliyormuş. Bugün 15. günüm. ilk günler zorlandım ama artık rahatım açlıktan ölsemde yemiyorum yarının nesi var yarın yerim diyorum kendi kendime :)) Sende yendiğine göre kilolar gidecek ve geri gelmeyecek. yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Evet birlikte kurtulacağız yağlardan. ben geceleri stresten sıkıntıdan yediğimi düşünüyordum. Ama sonra anladım. Sadece alışkanlıktan yiyorum. Alışkanlıklar 21 günde değiştiriliyormuş. Bugün 15. günüm. ilk günler zorlandım ama artık rahatım açlıktan ölsemde yemiyorum yarının nesi var yarın yerim diyorum kendi kendime :)) Sende yendiğine göre kilolar gidecek ve geri gelmeyecek. yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

aa bak bunu bılmıyodum evet alıskanlık olablır eve gelınce yemek yeme bı alıskanlık mesela ben spordan gelıyom bu alıskanlıgıma yenlıyoprum mesela alla alla 21 gun saycazmı sımdık :( degısmır ınsallah

Evet canım. Alışkanlık hatta bağımlılık. Alkolik yada sigara bağımlısından bir farkımız yok. ben sigarayı bırakırken farkettim. kendimi şartlandırmışım haberim yok. gece olunca doğru mutfağa açda olsam tokda olsam. hep stresten sıkıntıdan sanıyordum. Ama ne zaman gerçekten düşündüm neden yiyorum anladımki bağımlıyım. yemekten bana mutluluk vermesini bekliyorum. oysa mağazalarda ağlamama neden olan yağdan başka birşey vermedi. Gerçeği gördüm ve bir bağımlı gibi mücadele ediyorum. Sigarayı 1,5 aydır içmiyorum. gece yemeyide 15 gündür bıraktım. Bünye alışmamış gece yememeye sabah 6 da bilemedin 7 de açlıktan uyanıyorum :))))
Sende kendine güven ve inan unutma gece yemek sana kilo olarak dönüyo buda seni daha mutsuz ve güvensiz biri yapıyor. Kendine inan. gerisi kolay.

havucumu kemırrerekten geldım saglıklı bı alısverıs yaptım geldım hepsı sebze c vıtamını gusel mamalar yapıcam onlardan kendıme :32:

aksam yaptıgım brokolı corbasından sona artık yemek yeme yı bugunluk kapatıyorum umarım ataksız bı gece olur benım ıcın

bende geceleri yiyorum eşim 12de işten geliyo çay yapıyorum yanınada bişeyler yapıyorum hamur işi falan yada abur cubur yada kahvaltılıka yiyorum dayanamıyorum eşim yerken bende yiyorum off hayatta bırakamam bu gece yemeyi ben napıcam nasıl vazgeçicem bide çok düzensiz yiyorum mesela gece yediğimiz için sabahları acıkmıyorum 12de yada 1-2 de kahvaltı yapıyorum sonra aksam yemeği yemem gerekirken yemiyorum çünkü acıkmıyorum yine 12de eşim gelince bişeyler yiyoruz:50: yazın 65tim 70 oldum ama ben 60 olamk istiyorum ama asırı iştahlıyım iştahımı kesecek bişeyler lazım yoksa zayıflayamam iştahımı durduramıyorum tatlıya çikolataya aşırı düşkünüm nutellayı kaşık kaşık yiyorum tatlı çok sık yapar şerbetli yada sütlü dayanamıyorum artık nolcak benim bu tatlılığa düşkünlüğüm bi hastalığım var diye düşünmeye basladım artık:50: şimdi eşim 12de gelcek çay yap diycek yanınada abur cubur çerez falan istiycek bende dayanamıycam eşimde kızıyo zaten bana eşlik et saçmalama ye diyo yemeğen insan sevmem ben diyo yiyceksin diyo ona göre böyle iyiyim ama ben zayıflamak istiyorum yinede:43::43::43:

Son düzenleme:
bende geceleri yiyorum eşim 12de işten geliyo çay yapıyorum yanınada bişeyler yapıyorum hamur işi falan yada abur cubur yada kahvaltılıka yiyorum dayanamıyorum eşim yerken bende yiyorum off hayatta bırakamam bu gece yemeyi ben napıcam nasıl vazgeçicem bide çok düzensiz yiyorum mesela gece yediğimiz için sabahları acıkmıyorum 12de yada 1-2 de kahvaltı yapıyorum sonra aksam yemeği yemem gerekirken yemiyorum çünkü acıkmıyorum yine 12de eşim gelince bişeyler yiyoruz:50: yazın 65tim 70 oldum ama ben 60 olamk istiyorum ama asırı iştahlıyım iştahımı kesecek bişeyler lazım yoksa zayıflayamam iştahımı durduramıyorum tatlıya çikolataya aşırı düşkünüm nutellayı kaşık kaşık yiyorum tatlı çok sık yapar şerbetli yada sütlü dayanamıyorum artık nolcak benim bu tatlılığa düşkünlüğüm bi hastalığım var diye düşünmeye basladım artık:50: şimdi eşim 12de gelcek çay yap diycek yanınada abur cubur çerez falan istiycek bende dayanamıycam eşimde kızıyı zaten bana eşlik et saçmalama ye yemeğen insan sevmemm ben diyo yiyceksin diyo ona göre böyle iyiyim ama ben zayıflamak istiyorum yinede:43::43::43:

yiyomus gıbı yap oyalan bende oyleyım ama bu duruma dur demem lazım 6 ayda 5 kılo fazla bu hızla gıdersen 75 ler cok yakın gıbı gozukuyo sana bence esının degıl senın ne ıstedıgın onemlı

yiyomus gıbı yap oyalan bende oyleyım ama bu duruma dur demem lazım 6 ayda 5 kılo fazla bu hızla gıdersen 75 ler cok yakın gıbı gozukuyo sana bence esının degıl senın ne ıstedıgın onemlı

off evet doğru söylüyosun 75leri görmek istemiyorum hayırrrrrr:18: ama yzın kendiliğimden 65e düşüyorum yazın daha hareketli ve daha çok su içiyorum adah hafif şeyler yiyorum ağır şeyler sıcaklardan canım istemiyo en önemliside su galiba yazın içiyorum ama kışın çok içemiyorum bi kaç gündür 2,5lt su içiyorum form çayı ve elma sirkeli suyda basladım insallah yemeğide azaltıcam 6dan sonra yememeği basarabilsen zayıflıycam ama tabi gün içindede abartmamak lazım bence

off evet doğru söylüyosun 75leri görmek istemiyorum hayırrrrrr:18: ama yzın kendiliğimden 65e düşüyorum yazın daha hareketli ve daha çok su içiyorum adah hafif şeyler yiyorum ağır şeyler sıcaklardan canım istemiyo en önemliside su galiba yazın içiyorum ama kışın çok içemiyorum bi kaç gündür 2,5lt su içiyorum form çayı ve elma sirkeli suyda basladım insallah yemeğide azaltıcam 6dan sonra yememeği basarabilsen zayıflıycam ama tabi gün içindede abartmamak lazım bence

benım gunduzlerı gayet normal yemek yemem ama geclerı bı tuaf oluyorum evde yanlız oldugumdan mı sıkıntımı stresmı ne oldugunu bılmıyorum hatta psıkıyatrrıye bıle gıtmeyı dusundum ama yoo hersey benım elımde dedım ve bak saat 9 oldu temızım hala ama bı cay ıccemmı acaba ne dersın :53:

Ben geldim. Sizi çok iyi anliyorum. Yapmaniz gereken aç değilim çok tokum demek. Yemeyi düşünmeyin yarın yiyeceginizi düşünün. Aynaya bir bakın memnun musunuz sadece 21 gün hatta 5 gu. Sonra artık kriz gelmiyor hadi güzeller basaracagiz

:6:
Ben geldim. Sizi çok iyi anliyorum. Yapmaniz gereken aç değilim çok tokum demek. Yemeyi düşünmeyin yarın yiyeceginizi düşünün. Aynaya bir bakın memnun musunuz sadece 21 gün hatta 5 gu. Sonra artık kriz gelmiyor hadi güzeller basaracagiz

yapıcaz ya kacarmı bızde pehhh 8 den sona hıc yemedım caymıda sekersız ıcıyorum hadı hayırlısı hergun kılomuda takıp ederım gercı hafta ıcı ıs yerınde zaman buldukca yarım artık ama durmak yok kızlar bızı gece yemelerı sısırıyo :1:

az daha elım elmaya gıdıyodu bı anlık gayletıme yenılıyodum neysekı sekersız cayımı aldım geldımmm:) :36:

bende eşimi bekliyorum gelmesini 12de gelicek insallah o yerken bende yemem:50:keşke yesek yesek hiç kilo almasak ama o şanslı kişilerden değiliz:50: benim doğumdan sonra göbeğim ve belimin yan tarafları kaldı ve kollarım biraz kalın onlara sinir oluyorum gecen sene 75ten 65e kadar düşmüştüm hergün 1saat 1 ay boyunca callenetics egzersizleri yapmıştı sadece belim inceldi zaten belim ince çok kalın değil yine gitmedi şu yan taraflar göbeğimde rejimde olduğum için inmişti:50: ama gecen seneki irade yok bende:43::43::43: herseyi yaza saklıyorum oğlumu anneme yollıycam ve sıkı bi rejim yapıp spor salonuna gidicem insallah birde şu zayıflama hapındanda almıştım a...ç..hapı gerçekten oda bende etkili oldu iştahımı keski ama şimdi korkuyorum bu gibi haplar almaya gecn sene hatırlarsanız haberlerde çok haber çıktı bunlarla ilgili

Bu saatte maydonoz bile yok tatlim. Bravo sana

dedıgın okadr dogru ımıs kı aclık yok ee yıne gunlerden aynı gun demekkı alıskanlık benım kı de mutfakda gorunce alasım geldı yıkayıp sepete bırakmıstım kurusun dıye gorunce alım dıdım ah seytan durtuyo ama yok asla yokkk cunku daha oncede 78 kılodan 65 e gece yemıyerek ınmıstım ne zman yıne gece atıstırmalarım basladı ıbre yukarı gıttı bı problem mı var dıye doktora gıdıp bı suru tahlıl bıle yaptırdım hersey normal degerlerınde demekkı ben bı oburum :52:

Back
X