• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece yeme sendromumu yeniyorum zayıflıyorum.

bende eşimi bekliyorum gelmesini 12de gelicek insallah o yerken bende yemem:50:keşke yesek yesek hiç kilo almasak ama o şanslı kişilerden değiliz:50: benim doğumdan sonra göbeğim ve belimin yan tarafları kaldı ve kollarım biraz kalın onlara sinir oluyorum gecen sene 75ten 65e kadar düşmüştüm hergün 1saat 1 ay boyunca callenetics egzersizleri yapmıştı sadece belim inceldi zaten belim ince çok kalın değil yine gitmedi şu yan taraflar göbeğimde rejimde olduğum için inmişti:50: ama gecen seneki irade yok bende:43::43::43: herseyi yaza saklıyorum oğlumu anneme yollıycam ve sıkı bi rejim yapıp spor salonuna gidicem insallah birde şu zayıflama hapındanda almıştım a...ç..hapı gerçekten oda bende etkili oldu iştahımı keski ama şimdi korkuyorum bu gibi haplar almaya gecn sene hatırlarsanız haberlerde çok haber çıktı bunlarla ilgili

ya ne hapı hayır kesınlıkle boyle bı rıske kendını atma hersey bızım elımızde bak burda bırbırımıze destek olup bunu yenebılırz o haplar belkı bısey yapmaz kılo verdırır sıze ama ıcınızde yarattıgı tahrıbatı bılmıyosununz hem oyle muthıs bı ılac olsa nıye dunya bu ılacı kullanıp zayıflamasın yapmayın lutfen sız benı dınleyın gece cayınızı sekersız ıcın bırde karatay dıyetı kıtabını okumanızı tavsıye edıyorum gece yemelerımısızn bızde neler yaptıgını guzel bı dılle anlatmıs 21 gun denıyelım sona olmazsa sız kendınız kendı bılgınızı yaparsınız ama o esınızede tokum ben cok yedım dıyın emı :54:

ya ne hapı hayır kesınlıkle boyle bı rıske kendını atma hersey bızım elımızde bak burda bırbırımıze destek olup bunu yenebılırz o haplar belkı bısey yapmaz kılo verdırır sıze ama ıcınızde yarattıgı tahrıbatı bılmıyosununz hem oyle muthıs bı ılac olsa nıye dunya bu ılacı kullanıp zayıflamasın yapmayın lutfen sız benı dınleyın gece cayınızı sekersız ıcın bırde karatay dıyetı kıtabını okumanızı tavsıye edıyorum gece yemelerımısızn bızde neler yaptıgını guzel bı dılle anlatmıs 21 gun denıyelım sona olmazsa sız kendınız kendı bılgınızı yaparsınız ama o esınızede tokum ben cok yedım dıyın emı :54:

Makeup ne güzel yazmisin eline koluna sağlık. Tv de dansçı kızlar vardı az önce incecik kiskandim. Gece yemek bel diye birşey birakmadi bende.,:(

dedıgın okadr dogru ımıs kı aclık yok ee yıne gunlerden aynı gun demekkı alıskanlık benım kı de mutfakda gorunce alasım geldı yıkayıp sepete bırakmıstım kurusun dıye gorunce alım dıdım ah seytan durtuyo ama yok asla yokkk cunku daha oncede 78 kılodan 65 e gece yemıyerek ınmıstım ne zman yıne gece atıstırmalarım basladı ıbre yukarı gıttı bı problem mı var dıye doktora gıdıp bı suru tahlıl bıle yaptırdım hersey normal degerlerınde demekkı ben bı oburum :52:

Obur değilsin bir aliskanlik hattA bağımlılık. tırnak yemek yadA sigara gibi. Ve biz birlikte yeneceğiz bunu. Kilomuzu kapatacak kıyafet aramaktan yorulduk biz.

bende gecelerı yemek ve meyve bol yiyorum ama artık inş sizlerle bu modumdan cıkacam iyiki arkadasımın sayesinde sizleri bulmuşum tesekkürler.

bende gecelerı yemek ve meyve bol yiyorum ama artık inş sizlerle bu modumdan cıkacam iyiki arkadasımın sayesinde sizleri bulmuşum tesekkürler.

owww hosgeldın o zman aramıza meyve zaten fazlası hemen skere donusuyo o yuzden meyve dıyıp gecmıcen canım

su saat oldu ben hala bısey yemedım dıkkat ettımde acda degılm

gunaydın...

kahvaltımı hazırlıyorum sımdı gusel bı hastlanmıs yumurda 2 ınce dılım peynır bı kac yesıl zeytın ve domates tabı hepsının yanında sınırsız cayım

buarada dun geceyı gayet rahat gecırdım demekkı yenmeyınce ne bı tarafıma bısey olıuyomus nede eksılıyomus aaaa pardon pardon eksılen bısey var sabah tartıda fark eden yaglarımız

:52::51:

owww hosgeldın o zman aramıza meyve zaten fazlası hemen skere donusuyo o yuzden meyve dıyıp gecmıcen canım

su saat oldu ben hala bısey yemedım dıkkat ettımde acda degılm

Canım arkadaşım arzu, azmine ve güler yüzüne bir kez daha hayran kaldım...vala korkuyorum benide geçersin sen :9::9:

.

gunaydın...

kahvaltımı hazırlıyorum sımdı gusel bı hastlanmıs yumurda 2 ınce dılım peynır bı kac yesıl zeytın ve domates tabı hepsının yanında sınırsız cayım

buarada dun geceyı gayet rahat gecırdım demekkı yenmeyınce ne bı tarafıma bısey olıuyomus nede eksılıyomus aaaa pardon pardon eksılen bısey var sabah tartıda fark eden yaglarımız

:52::51:

Hoşgeldin aramıza :) sabah aç uyanmak çokguzel bir duygu. Alistikca bayilacaksin. Güle oynaya gidecek bu yağlar ,,
:))))

Canım arkadaşım arzu, azmine ve güler yüzüne bir kez daha hayran kaldım...vala korkuyorum benide geçersin sen :9::9:

.

tatlım benım 65 kıloyken aldıgım butun guzel cıcılerımı gıyemıyorum gobegım aldı basını gıdıyo ırı kıyım oldum yıne :) kendımı hırslandırıyorum napım ama hep bırlıkte hırslancaz bu ne be bız kendımızın partonuyuz ve nasılıstıyosak o nu yapabılırız bu arada sabah tartım az cıktı bak onu hıc mevzu bahıs etmıyom ehehehhe

Hoşgeldin aramıza :) sabah aç uyanmak çokguzel bir duygu. Alistikca bayilacaksin. Güle oynaya gidecek bu yağlar ,,
:))))

ya evet ac uyanmak cok gusel kahvaltı hazrılarken bıle boyle daha ozene ozene hazırlıyosun hak ettıgıne ınanarak ayrıca gece yemek yıyıp yatıgımda genellıkle bı halsızlık bı yorgunluk cokerdı ustume bu sabah enerjım yuksek uayandım sımdı bıraz temızlık yapıp cıkarblırsem aksam spor salonuna gıdıcem hos hava cok kapalı burda ama bakalım :ssz:

Bir gece yiyicisi olarak bütün yazılanları okudum adeta benim hikayem :)
Ben de fast food sevmeyen sadece bir miktar tatlı (o da sütlü tatlı) düşkünü bi insan olmama rağmen gece yemeleriyle 15 kg almayı başardım.
Tabii 5 yılda aldım bu kadar kiloyu ama geriye dönüp baktığımda her yıl 2-3 eklenen kg'ların arkasındaki patern bu...

En erken akşam 7'den sonra eve geldiğim düşünülürse günün yorgunluğunu atarken farkında olmadan ağzıma attıklarım uzun vadede şişirdi beni.
Dipsiz kuyu bu ne atsan gidiyor :19:
Ben de alışkanlık olduğunu düşünüyorum. Ve umarım 3 hafta boyunca atlatmayı başarıp sonra da yaşam boyu devam ettirebilirim o_O

Ben de fast food sevmeyen sadece bir miktar tatlı (o da sütlü tatlı) düşkünü bi insan olmama rağmen gece yemeleriyle 15 kg almayı başardım.
Tabii 5 yılda aldım bu kadar kiloyu ama geriye dönüp baktığımda her yıl 2-3 eklenen kg'ların arkasındaki patern bu...

En erken akşam 7'den sonra eve geldiğim düşünülürse günün yorgunluğunu atarken farkında olmadan ağzıma attıklarım uzun vadede şişirdi beni.
Ben de alışkanlık olduğunu düşünüyorum. Ve umarım 3 hafta boyunca atlatmayı başarıp sonra da yaşam boyu devam ettirebilirim o_O

ee ozman hosgeldın guselllık 3 hafta gece nobetı tutucaz hep bırlıkte anlasılan ne yalan soylım 1 gunde yarım kılo fark ettı tartım buda sıze motıvasyon olsun kendı kendımızı zehırlıyoruz kıloları aldıkca dahada yaslı gosterıyoz bız bu degılız cıtır kızlarız bız aksam 7 den sonra agzımıza bısey koymazsak zayıflamaya yardımcı olan leptının hormonunu salgılama sansımız olucak gece uyurken yoo yer yatarsak o gun ne yapmmısaak hepsı bosa gıtmıs oluyo karatay dıyetınde oyle yazıyo kendımızı zehırlemenın alemı yok

No Tarih Hedef Kilonuz
0 2013-01-26 72
1 2013-02-02 70.75
2 2013-02-09 69.5
3 2013-02-16 68.25
4 2013-02-23 67
5 2013-03-02 65.75
6 2013-03-09 64.5
7 2013-03-16 63.25
8 2013-03-23 62
9 2013-03-30 61.4

bunuda hersayfaya koyayım kı gozume gozume sokayım hangı gun kac kılo olcagımı ehehehehh

Son düzenleme:
ee ozman hosgeldın guselllık 3 hafta gece nobetı tutucaz hep bırlıkte anlasılan ne yalan soylım 1 gunde yarım kılo fark ettı tartım buda sıze motıvasyon olsun kendı kendımızı zehırlıyoruz kıloları aldıkca dahada yaslı gosterıyoz bız bu degılız cıtır kızlarız bız aksam 7 den sonra agzımıza bısey koymazsak zayıflamaya yardımcı olan leptının hormonunu salgılama sansımız olucak gece uyurken yoo yer yatarsak o gun ne yapmmısaak hepsı bosa gıtmıs oluyo karatay dıyetınde oyle yazıyo kendımızı zehırlemenın alemı yok

Süper demişsin canım yalnız değilsin hep beraber başarıcaz :)
Ben akşam yemek krizine girdiğimde banyoya girip kendime bir maske seçiyorum, oje sürüyorum, kremleniyorum onlarla oyalanıyorum kokoşluğun dibine vurmuş durumdayım yemiycem diye zaten fenaydım :1:

Süper demişsin canım yalnız değilsin hep beraber başarıcaz :)
Ben akşam yemek krizine girdiğimde banyoya girip kendime bir maske seçiyorum, oje sürüyorum, kremleniyorum onlarla oyalanıyorum kokoşluğun dibine vurmuş durumdayım yemiycem diye zaten fenaydım :1:

owwe superr bende dusa atıyom kendımı bende aynını yapıcem ben senın gıbı kokosluk yapıp oyalıcam kendımı ohhh ıste en az ben yıcemmm temammmı :ssz:

bu arada sutlu kahve yapıyorum ıcermısın güzelım sonada evımı bı guzel toplayıp yarın ıcın hazırlancam aslında saclarımı boyatmam bırazda kestırmem lazım ama reglı olcam hem saclarım soz dınlemıyo hemde reglı oncesı boya olmaz demıstı vaktı zamanında bı kuafor off bılemedım kı ne yapım :ssz:

oo ben geldım kuafore gıttım fon fılan cektırdım yarın ıcın hazırlık malum gelınce ustumu degısrken du bı tartılım dedım tartı 70,8 gosterdı ee ben bı haftalık hedefıme ulasmısım ehehehe ne kadar cok fark edıyo allam ya super gıdıyo super sımdı borkolı corbamı ıcıp uslu uslu oturcam

No Tarih Hedef Kilonuz
0 2013-01-27 71
1 2013-02-03 69.75
2 2013-02-10 68.5
3 2013-02-17 67.25
4 2013-02-24 66
5 2013-03-03 64.75
6 2013-03-10 63.5
7 2013-03-17 62.25
8 2013-03-24 61.4

demekkı odemımız varmıs gercek hedef budur haftaya bugun bu kıloda olacagıma soz verıyorum kendıme :16:

ya evet ac uyanmak cok gusel kahvaltı hazrılarken bıle boyle daha ozene ozene hazırlıyosun hak ettıgıne ınanarak ayrıca gece yemek yıyıp yatıgımda genellıkle bı halsızlık bı yorgunluk cokerdı ustume bu sabah enerjım yuksek uayandım sımdı bıraz temızlık yapıp cıkarblırsem aksam spor salonuna gıdıcem hos hava cok kapalı burda ama bakalım :ssz:

oo ben geldım kuafore gıttım fon fılan cektırdım yarın ıcın hazırlık malum gelınce ustumu degısrken du bı tartılım dedım tartı 70,8 gosterdı ee ben bı haftalık hedefıme ulasmısım ehehehe ne kadar cok fark edıyo allam ya super gıdıyo super sımdı borkolı corbamı ıcıp uslu uslu oturcam

No Tarih Hedef Kilonuz
0 2013-01-27 71
1 2013-02-03 69.75
2 2013-02-10 68.5
3 2013-02-17 67.25
4 2013-02-24 66
5 2013-03-03 64.75
6 2013-03-10 63.5
7 2013-03-17 62.25
8 2013-03-24 61.4

demekkı odemımız varmıs gercek hedef budur haftaya bugun bu kıloda olacagıma soz verıyorum kendıme :16:

Ben geldim. Akşam sinemada idim patlak mısır yedim. Akşam başka birşey yok. Şimdo sirke limon ballı Su hazirlayacagim.

Ben geldim. Akşam sinemada idim patlak mısır yedim. Akşam başka birşey yok. Şimdo sirke limon ballı Su hazirlayacagim.

hosgeldın canım afıyet olsun hangı fılme gıttın :26:

bu arada 2 cı gunumu de temız gecırdım sımdı yataga gırıp bıı gusel dınlenıcem

ıyı gecler hepınıze

Back
X