bende eşimi bekliyorum gelmesini 12de gelicek insallah o yerken bende yememkeşke yesek yesek hiç kilo almasak ama o şanslı kişilerden değiliz
benim doğumdan sonra göbeğim ve belimin yan tarafları kaldı ve kollarım biraz kalın onlara sinir oluyorum gecen sene 75ten 65e kadar düşmüştüm hergün 1saat 1 ay boyunca callenetics egzersizleri yapmıştı sadece belim inceldi zaten belim ince çok kalın değil yine gitmedi şu yan taraflar göbeğimde rejimde olduğum için inmişti
ama gecen seneki irade yok bende
herseyi yaza saklıyorum oğlumu anneme yollıycam ve sıkı bi rejim yapıp spor salonuna gidicem insallah birde şu zayıflama hapındanda almıştım a...ç..hapı gerçekten oda bende etkili oldu iştahımı keski ama şimdi korkuyorum bu gibi haplar almaya gecn sene hatırlarsanız haberlerde çok haber çıktı bunlarla ilgili
ya ne hapı hayır kesınlıkle boyle bı rıske kendını atma hersey bızım elımızde bak burda bırbırımıze destek olup bunu yenebılırz o haplar belkı bısey yapmaz kılo verdırır sıze ama ıcınızde yarattıgı tahrıbatı bılmıyosununz hem oyle muthıs bı ılac olsa nıye dunya bu ılacı kullanıp zayıflamasın yapmayın lutfen sız benı dınleyın gece cayınızı sekersız ıcın bırde karatay dıyetı kıtabını okumanızı tavsıye edıyorum gece yemelerımısızn bızde neler yaptıgını guzel bı dılle anlatmıs 21 gun denıyelım sona olmazsa sız kendınız kendı bılgınızı yaparsınız ama o esınızede tokum ben cok yedım dıyın emı