• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece yeme sendromumu yeniyorum zayıflıyorum.

hosgeldın canım afıyet olsun hangı fılme gıttın :26:

bu arada 2 cı gunumu de temız gecırdım sımdı yataga gırıp bıı gusel dınlenıcem

ıyı gecler hepınıze

Günaydın. Süper böyle devam et canım. Ben 18. Günümdeyim simdiden alıştım gece yememeye. Gdo kara kediyi izledim canım

Günaydın. Süper böyle devam et canım. Ben 18. Günümdeyim simdiden alıştım gece yememeye. Gdo kara kediyi izledim canım

günaydın canım

bu sabah nasıl doğru bi teshis ve karar verdiğimi bi kez daha anladım kilom 400 gram daha gitmis suan 70.4 üm inanılmız bisey bi ve çok rahatım canım

bu arada sabah koca bi bardak sütlü kahve ictim geldim sabahdan beride sekersiz cay ve bi tane orta kahve ictim öğlende protein ağırlıklı bi beslenme beni bekliyo bakalım ne yiycez kendimi acayip iyi hissediyorum 1,600 gram fark ettim 3 günde tabi bu ödem vs idi yağdan olduğunu sanmıyorum ama yağdan da gidicek elbet :51:

Canım kahvaltı yapmadın mı? Bir dilim ekmek yeseydin bari. Neyse kendini nasıl tahat hissediyorsan öyle yap. Ben bu program olayına gelemiyorum. Sadece akşamları hafif yiyorum. Gündüzde azı karar şeklinde :)) 14/02/2012 tarihinde 68 kg olmak istiyorum. en azından 28/02/2013 tarihinde 67 olmam lazım. 31/03/2013 hesafim 62 kg. 30/04/2013 hedefim 58 kg. ve sonra sağlıklı beslenerek koruma programı yapacağım. Gece yemeyi bıraktığım için kilolar kolay kolay geri gelmez sanırım.

Canım kahvaltı yapmadın mı? Gerçi kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. Ben programa gelemiyorum. Relaks diyeti seviyorum. Sevmem ama bir baklava yemekle dünyanın sonu gelmez canım isterse yerim. Akşam 7 den önce olursa tabii :))) Kendimi böyle rahat hissediyorum gerilmiyorum.

Canım kahvaltı yapmadın mı? Gerçi kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. Ben programa gelemiyorum. Relaks diyeti seviyorum. Sevmem ama bir baklava yemekle dünyanın sonu gelmez canım isterse yerim. Akşam 7 den önce olursa tabii :))) Kendimi böyle rahat hissediyorum gerilmiyorum.

yapamadım canım ise yetismek zorunda oldugum için sabahları sütle cıkıyorum dısarı :50: zavallı ben

günaydın canım

bu sabah nasıl doğru bi teshis ve karar verdiğimi bi kez daha anladım kilom 400 gram daha gitmis suan 70.4 üm inanılmız bisey bi ve çok rahatım canım

Yaninda bid dilim ekmek ye canon on numara olur heyooo tey tey

Aksam 7 den sonra birsey yemeyerek gunduz yediklerimize dikkat ederek be spor yaparak 2 kilo bile verebiliriz

ok dır bebegım tamam yapalım zaten gun ıcınde fırsat buldukca gelıyom ben sık sık da yazısırız ok dır seker cak bakım uzaktan bıde bugun reglı oldum off offf agrım var fecı bıde bıde azcık mısır patlatımm :(

ok dır bebegım tamam yapalım zaten gun ıcınde fırsat buldukca gelıyom ben sık sık da yazısırız ok dır seker cak bakım uzaktan bıde bugun reglı oldum off offf agrım var fecı bıde bıde azcık mısır patlatımm :(

Tamam canim. Artik yiyecek faslini kapatiyoruz. Gec oldu. Balli sut ic iyi gelir agriya canım

Ne makarnasi ablan zayıf mi yersen bu alışkanlığı yenemezsin :(

Son düzenleme:
Ne makarnasi ablan zayıf mi yersen bu alışkanlığı yenemezsin :(

gunaydın gunluk verdıgım onca kılonun usutune 5 kılo alınca tartının ıbresı sureklı yukarı dogru gıttıkce strese gıren bunyem gece yemek yemelere basladı bılıyorum aclıkdan degıl deygusal aclıgımdan tum bunlar yenı bı gunde bedenımı ruhumu temızleyıp yenıden fıt ve daha genc gozukmek ıcın bu sabah daha enerjık hısseden bunyem bana yenı bı gunluk sayfası acmamı ıste ve burdayım

sabah 2 haslanmıs yumurda
2 kucuk dılım tulum peynırı
10 tane yesıl zeytın ıkı bardak cay la gune basladım

son 80 gun hedefe ulasmaya
planlanan hedefe ulasma tarıhlerım 30 mart ıtıbarı ıle bu ıs bıtmıs olucak

No Tarih Hedef Kilonuz
0 2013-01-26 72
1 2013-02-02 70.75
2 2013-02-09 69.5
3 2013-02-16 68.25
4 2013-02-23 67
5 2013-03-02 65.75
6 2013-03-09 64.5
7 2013-03-16 63.25
8 2013-03-23 62
9 2013-03-30 61.4

Makarnayi yarın ye tatlım bak senin hedefin var

Slmm kizlarr
bende hep gece gec saat yemeden acayip kiloo aldimm
ac olmasamda yiyordumm
yemin ederimki gece saat 1de pizza cikolata pasta hepsini biranda yiyordum ama bu her gece böyleydii
simdi bir kac haftadir yememeye gayret etsemde bazen dayanamiyorumm ve yiyorumm
siz en gec kacta yemeyi kesiyorsunuz

Back
X