• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece yeme sendromumu yeniyorum zayıflıyorum.

selamlar arkadaşlar bu ne kadar güzel bir site bu ne güzel bir dayanışma hayran kaldım hepinize.. bende gece çılgınlar gibi yemek yiyenlerdenim.gündüz içimden pek bişey yemek gelmiyo hayatım işim biraz düzensiz olduğu için bazen gündüz yemek bile yemiyorum.. ama bugünden itibaren gece yemeği bırakıp gündüzde düzenli yemeye çalışacağım.umarım başaranlar arasında yer alır hem ben hemde eşim çok mutlu olur ...

Aynı ben. Canım basarirsin ben 41 gün oldu bıraktım gece yemeyi.

Canım ya gecmis olsun. herkes depresyonda bende oyleyim. Ne olmuş. Ilaçla ne işin var yaa sen terapi görsen yetmiyor mu pufff. ilaçların bir faydası bin zararı var.

kusum o kadar streslı ve yogun calısıyorum kı artık tahammul gucum kalmadı anlasılan aldıgım bu kılolarda bunun ısaretı zannımca cunku butun endokrın testlerımı yaptırdım gece yemek yememın hıc bır acıklaması yok ustelık ofke ıle yıyorum kendımı parcalarcasına bı parca rahatladım sankı ama henız tam anlamı ıle degıl ustelık ozel hayatımda da kendımı cok yalnız hıssedıyorum tum bunlar doktora gıtmeme sebep oldu sen nasılsın nasıl gıdıyo kac kılo oldun

slmm
bende geceleri kendini kaybedenlerdenim..
gündüz pek istahim olmuyor geceleri krizlere giriyorum..
catlayacak gibi oluyorum...
demin yine atağım tuttu..
midem bulaniyor su an..
bi kac hafta önce rastlamistim bu topige.. pek takip etmeye vaktm olmuyor..
bir cok topik gördüm.. kendime en uygun bunu gördüm..
beni de araniza alirmisinizz.. desteginize ihtiyacm vaarr..
6 yasinda bir kizim var.. onunla ilgilenmektn is gücderken kendime pek vakit ayiramiyorum..
bende size katilmak istiyorum.. geceleri yemek yemek istemiyorum artik. yarin dgl simdi baslayacagm..
midem bulanmasina ramen hala birseyler yeme istegi var icimde..
motivasyonum cok düsük..
artik düzenli bir sekilde yemek yemek istiyorummm...

Back
X