Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda gun icinde yediklerimiz degil aksam yediklerimiz yuzunden kilo veremiyoruz.Bu topik super olmus bence diyet gunlugunun bas taci. Cunku herkesin ortak sorunu.Ben zaten kendim icin zayiflamak istiyorum esimi catlatmak kiskandirmak icin inat ettim..![]()
Aslinda gun icinde yediklerimiz degil aksam yediklerimiz yuzunden kilo veremiyoruz.Bu topik super olmus bence diyet gunlugunun bas taci. Cunku herkesin ortak sorunu.Ben zaten kendim icin zayiflamak istiyorum esimi catlatmak kiskandirmak icin inat ettim..![]()
darlam ne kadar cok aynı dertten muzdarıp arkdasımız varmıs burda gordukce tek bız olmadıgımızı dusunup ne kadar dogru bısey yaptıgımızı goruyorum buda benı oldukca rahatlatıyor
7 gunum bıttı benımde 2 kılo ıle bıttı hemde 10 kg verıp fresh bı goruntuye sahıp olmak ıstıyorum bırde arkdasımdan terleme esohmanın ustunu aldım hıc kullanmamıs denıycem bakalım etkısı nasıl bıraz sonra denız kenarında uzun bı yuruyus yapıp ardından bı ayakkabı almayı dusunuyorum sonada eve gelıp elıptık bısıkletımle bıraz egzarsız yapıcam
Hee hiçte bakmadım adamın bacaklarına haha.roberta carlos ahahaha sahane ımıs benımde derdım artık dar gelen kıyafetlerım hepsını gıymek ıstıyorum hatınlar ama dar duruyolar cok cırkın cokkkk
gece yeme sendromunu bir de ben yenebilsem. geceleri gelen bu açlık nedir anlayamadım. öğün atladığımdan dolayı herhalde.
Canım gece ortalık sakin huzur icinde yemek yiyerek yada
Kendi Kendine kalıp birşeyler atıştırıp tv seyrederek başlamış olabilirsin.
Gün içinde öğün atlamak özellikle kahvaltı yapmamak ile birlikte tüm öğünlerin rotası şaşmış olabilir.
Bir çok sebeple başlamış olabilirsin ama kendini durduramamanın nedeni alışkanlık olmuş ve büyük ihtimalle karnın tok olduğu halde kıtlıktan çıkmışçasına yiyorsun.
Çözümse tam olarak tüm öğünlerini düzenli yemek özellikle akşam yemeklerini hafif ama doyurucu salata bol haşlanmış sebze vb. şekilde geçirmek. ve Saat 21 den sonra hiç birşey yemeyeceğini kendi kendine tekrarlamak . Seni çok zorlarsa Ballı süt nescafe içerek kriz yada açlığını geçiştirmek. Ne olursa olsun yememek. Bir süre sonra geçiyor kriz falan kalmıyor.
Bende seni seviyom moral buldum yine yeniden arada yaz bee
canlar cok uzgunum 3 gundur gece yeme olayımı artırdım cok yorgun ve gec gelıım ıcın vucudum halsız dustuu bugunden ıtıbaren yenıden baslıyoruzz canlarrr hepınıze gunaydın