• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece yeme sendromumu yeniyorum zayıflıyorum.

Günaydın
Sabah leslie 1 mil yaptım. 2 bardak .
Ilık su ve 1 bardak tarcinli ballı su

sabah menü
1 yumurta 80 kl
1 dilim çavdar ekmeği 70 kl.
1 zeytin 10 kl.
Bir parça peynir 60 kl

Ara 1 kuru kayısı 20 kl

Öğle
Haşlanmış tavuk 200 gr. 300 kl.
1 dilim çavdar ekmeği 55 kl.

ara için meyve düşünüyorum. Muz elma portakal 110 kl. az az yiyeceğim. 1 er tane değil :)))

Akşam bakalım sebze yemeği yemek istiyorum. Nasip olursa

Ara 1 kuru kayısı 20 kl

Öğle
Haşlanmış tavuk 200 gr. 300 kl.
1 dilim çavdar ekmeği 55 kl.

ara için meyve. Muz elma portakal 120 kl. az az yiyeceğim. 1 er tane değil :)))

Az önce nescafe ve 4 ad. diyet bisküvi 190 kl

Akşam yemek yemeyeceğim. 5-10 tane çiğ badem ve leslie 3 mil süper olacak

canlarım burda olamıyorum dıye sakın vazgectım sanmayın eynen devam bıraz yogunlugum var o yuzden gunduzlerı ıs yerınden gırmem cok zor bu yuzden yazamıyorum yıne oestıl gıbı geldım bı elma yedım kuru fasulye koydum yarın ıcın sımdı bıraz dınlenım gelebılırsem gelıcem yıne

canlarım burda olamıyorum dıye sakın vazgectım sanmayın eynen devam bıraz yogunlugum var o yuzden gunduzlerı ıs yerınden gırmem cok zor bu yuzden yazamıyorum yıne oestıl gıbı geldım bı elma yedım kuru fasulye koydum yarın ıcın sımdı bıraz dınlenım gelebılırsem gelıcem yıne

Tamam şeker vazgeçme bizleri de unutma

leslie 2 mil yaptım. :) Ben spor yapıyorum. Şaka gibi...

Ballı süt içeceğim. Enerjim tükendi sanki. İçmesem mi yaktığım kaloriyi geri alacağım :(

leslie 2 mil yaptım. :) Ben spor yapıyorum. Şaka gibi...

Ballı süt içeceğim. Enerjim tükendi sanki. İçmesem mi yaktığım kaloriyi geri alacağım :(
ben de aşırı halsiz hissediyorum denedim spor yapmayı ama başım dönüyor :(

insülin direncine baktırıcam artık yani sık ve az yiyorum öğün atlamıyorum yine de zorlanıyorum enerji bakımından..

Günaydın Güzel bir haftasonu diliyorum.

Sabah menü

1 yumurta 80 kl.
yarım tabak menemen 150 kl.
2 dilim çavdar ekmeği 140 kl.
3 zeytin 30 kl.
30 gr. light beyaz peynir 50 kl.

Kahvaltıyı 10 da yaptım. Önce 1 mil leslie yaptım 3 bardak ılık su içtim. ara yapmayacağım. öğlende yemem acıkmam çünkü

15-16 gibi leslie 2 mil,2 bardak ılık su içeceğim. Bir porsiyon karnıbahar yiyeceğim. :)

Hafta sonu eşimle yemeğe çıktık kaynanam geldi börek yedik. yan yattı çamura battı yok. Bu kilolar öyle olursa gitmezzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
gunaydın hatunlar dun saclarımı boyattım kesım yaptırdım cok tatlı bısey oldu sonunda ıcıme sınen bı kuaforle calısmaya basladım hım gelelım sabah kahvaltıma

bı tane hastlanmıs yumurta bıraz ezıne peynır ve 2 yemek kasıgı labne peynır bıraz yesıl zeyıtın domatesle kahvaltımı yaptım sabah canım gevrek ıstedı ama gıtmedım almadım aferım bana ama olsa ne gusel olurduuuu

Gunaydin

Sabah önce leslie 2 mil yürüyüş sonra bir kayısı bir incir 2 bardak ılık su
Peynir 100 kl
1 yumurta 80 kl
1 dilim çavdar ekmeği 75 kl
Toplam 320 kl
Herkese iyi pazarlar

gunaydın hatunlar dun saclarımı boyattım kesım yaptırdım cok tatlı bısey oldu sonunda ıcıme sınen bı kuaforle calısmaya basladım hım gelelım sabah kahvaltıma

bı tane hastlanmıs yumurta bıraz ezıne peynır ve 2 yemek kasıgı labne peynır bıraz yesıl zeyıtın domatesle kahvaltımı yaptım sabah canım gevrek ıstedı ama gıtmedım almadım aferım bana ama olsa ne gusel olurduuuu

Günaydin canım güle güle kullann saclarini. Gevrege gelince iyi olmazdı. Yağ olurdu.iğrenç ,:)))

Gece yeme istegi bendede oluyor cok ama yaklasik 1.5 aydir kontrol altina aldim .Ama ara ara yine oluyor insallah bunuda yenecegim.Herkese kolay gelsin kizlar :16:

Günaydin canım güle güle kullann saclarini. Gevrege gelince iyi olmazdı. Yağ olurdu.iğrenç ,:)))

ıgg evet canımm tu pıs kakaa almadım ıyıkı market uzak yaaa eheheh yakın olsa kesın alırsım evren zayıflamma ıcın elınden gelenı yapıyo bana

kuzum nasılsın bı kac gundur gorusemedıkk ozledım sızı valla hep de aklımdasınız

Gece yeme istegi bendede oluyor cok ama yaklasik 1.5 aydir kontrol altina aldim .Ama ara ara yine oluyor insallah bunuda yenecegim.Herkese kolay gelsin kizlar :16:

Inşallah canım. Birlikte başaracağız. Benim bugün 24. Günüm :))

Insallah canim takip etmeye calisiyorum ozelliklede bu konuyu. Benimde ilgi alanim yani . Cok morelim bozuk aslinda esim yuzunden bu yuzden ona inat basaracagim desteklerinizle.

Insallah canim takip etmeye calisiyorum ozelliklede bu konuyu. Benimde ilgi alanim yani . Cok morelim bozuk aslinda esim yuzunden bu yuzden ona inat basaracagim desteklerinizle.

Canım ben artık böyle besleniyorum benim düzenin bu de sürekli kendi kendine. Sen farkında olmadan beynin bu gerçeği kabul edecek. Benim aşkımda bana bacakların roberto carlos gibi olmus diyor haha. Boşveronlari biz sağlıklı güzel olmak için incelecegiz. Onlarada kapak yapmak ekstrasi olcak tabi :))))

darlam ne kadar cok aynı dertten muzdarıp arkdasımız varmıs burda gordukce tek bız olmadıgımızı dusunup ne kadar dogru bısey yaptıgımızı goruyorum buda benı oldukca rahatlatıyor

7 gunum bıttı benımde 2 kılo ıle bıttı hemde 10 kg verıp fresh bı goruntuye sahıp olmak ıstıyorum bırde arkdasımdan terleme esohmanın ustunu aldım hıc kullanmamıs denıycem bakalım etkısı nasıl bıraz sonra denız kenarında uzun bı yuruyus yapıp ardından bı ayakkabı almayı dusunuyorum sonada eve gelıp elıptık bısıkletımle bıraz egzarsız yapıcam

Canım ben artık böyle besleniyorum benim düzenin bu de sürekli kendi kendine. Sen farkında olmadan beynin bu gerçeği kabul edecek. Benim aşkımda bana bacakların roberto carlos gibi olmus diyor haha. Boşveronlari biz sağlıklı güzel olmak için incelecegiz. Onlarada kapak yapmak ekstrasi olcak tabi :))))

roberta carlos ahahaha sahane ımıs benımde derdım artık dar gelen kıyafetlerım hepsını gıymek ıstıyorum hatınlar ama dar duruyolar cok cırkın cokkkk

Back
X