• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece yorgun düşüyorum :(

Depresyondan önce bence bi kan tahlillerini yaptırsın konu sahibi, vitamin kan değerleri düşük olabilir. Bu kadar yorgunluk normal değil sanki.
Bencede bi tahlil yaptırın
Tiroid hormonları vs hepsine bakılsın
Çocukta küçük değilmiş
Ben hem çalışıyorum, hem 3 çocuk var , bu kadar yorgun olmuyorum

Kızlar cinsellikten konu acamadim buraya açmak zorunda kaldım. Başlık gibi işte. Ev işleri yemek bulaşık çocuk derken çok yorgun düşüyorum. Çok istekli olmama rağmen beraber olamiyoruz çoğu zaman. Ben daha erken yatağa gidip uyuyorum. Çözüm bulamadım epeydir. Varmı buna benzer sorunu olan ?
Haftasonu olursunuz olsun :)

Kızlar cinsellikten konu acamadim buraya açmak zorunda kaldım. Başlık gibi işte. Ev işleri yemek bulaşık çocuk derken çok yorgun düşüyorum. Çok istekli olmama rağmen beraber olamiyoruz çoğu zaman. Ben daha erken yatağa gidip uyuyorum. Çözüm bulamadım epeydir. Varmı buna benzer sorunu olan ?
bu aralar buna bende takılmış durumdayım benimde bebeğim 1 yasında ve eşim yogun calışıyor. ikimizde pert durumda oluyoruz istek var faliyet yok :):)

iş yok evde bebek yok...bukadar yorgun düşülecek bişey yok bence

sırf bu söylediğin şey yüzünden çocuk yapma düşüncesinden soğudum valla bende nasıl olur diye düşünüyorum . küçükken annemle babamın sesini duyardım bazen tam bir felaket valla:skandal:. konu sahibi soruna gelince bu kadarda kendini harab etme ev işi diye ayrıca çocugununda yaşı büyük bebek değilki öyle yormaz seni sonuç olarak bir gün ev işi yap bir gün yapma bu kadar basit bence:dua:
neee duyuyormuydun niye annen baban buladar dikatsizdi

duymak çok kötü birşey ben sana söyliyim canım :dondurma: onun dışında daha geçen akşam sevgilimle bu konudan bahsettik yatılı misafir hiç sevmem dedim oda bende aynen aşkım dio . nasıl sevişilir nasıl duş alınır valla hayatım dedim ay duyarlar filan rezil oluruz dedik:KK45:
birde kvdeyle oturanlari düsün

Back
X