• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece yorgun düşüyorum :(

Her gun her gun isler bu kadar önemlimi kocaman cocugunuz var kardes ister şimdi o bide:KK53:

eee senin uykun gelmeden yapın

eşin uykusu yoksa gitsin sonra yine otursun

çocuk kaçta yatıyor

atıyorum 10 da siz de 11 de yapın sen sonra yat

9 aylıksa sabaha kadar sayısız uyanan bebeğim var ve çalışıyorum. Bizde yorgunuz ama popoyu dönüp yatmıyoruz.

Haftada bir ev işlerine tatil ver ve o akşam ı eşin ile dolu dolu yaşa

kahve için akşamları duble türk kahvesi, ben her akşam içerim :KK70:

bu arada büyük çocukla rahat olunuyor mu bunu biz de çok merak ediyoruz, bizimki henüz küçük 9 buçukta kütük gibi uyuyor, ört kapısını bak keyfine :cool: ama büyüyünce erken de yatmaz bu veletler, hele yazın falan gece yarılarına kadar oturanları biliyorum, saftirik de değiller ki anlarlar sankim ay daraldım düşününce :mad:

bu arada büyük çocukla rahat olunuyor mu bunu biz de çok merak ediyoruz, bizimki henüz küçük 9 buçukta kütük gibi uyuyor, ört kapısını bak keyfine :cool: ama büyüyünce erken de yatmaz bu veletler, hele yazın falan gece yarılarına kadar oturanları biliyorum, saftirik de değiller ki anlarlar sankim ay daraldım düşününce :mad:
sırf bu söylediğin şey yüzünden çocuk yapma düşüncesinden soğudum valla bende nasıl olur diye düşünüyorum . küçükken annemle babamın sesini duyardım bazen tam bir felaket valla:skandal:. konu sahibi soruna gelince bu kadarda kendini harab etme ev işi diye ayrıca çocugununda yaşı büyük bebek değilki öyle yormaz seni sonuç olarak bir gün ev işi yap bir gün yapma bu kadar basit bence:dua:

Kızlar cinsellikten konu acamadim buraya açmak zorunda kaldım. Başlık gibi işte. Ev işleri yemek bulaşık çocuk derken çok yorgun düşüyorum. Çok istekli olmama rağmen beraber olamiyoruz çoğu zaman. Ben daha erken yatağa gidip uyuyorum. Çözüm bulamadım epeydir. Varmı buna benzer sorunu olan ?

işleri biraz da eşin yapsın

Uyumazlar sabaha kadar otururlar öğlene kadar yatarlar ama iş işten geçmiş olur
Kalırsın bir başına makus talihinle başbaşa :D

sırf bu söylediğin şey yüzünden çocuk yapma düşüncesinden soğudum valla bende nasıl olur diye düşünüyorum . küçükken annemle babamın sesini duyardım bazen tam bir felaket valla:skandal:. konu sahibi soruna gelince bu kadarda kendini harab etme ev işi diye ayrıca çocugununda yaşı büyük bebek değilki öyle yormaz seni sonuç olarak bir gün ev işi yap bir gün yapma bu kadar basit bence:dua:

hiç duymadım ama duyulma fobim var :KK70: eve bazen ailelerimizden biri gelir bir süre kalır, o süre boyunca kardeş kardeş yatarız, öpüşmeye korkarım duyulur diye, e bu çocuk büyüyecek 15-16 yaşına gelecek nasıl olacak bu işler :bicak:

Benim oğlan 6 yaşında. Geçen gün odanın kapısını kilitlemistik Allahtan pat diye girmeye kalktı. Uyanmış gecenin bir yarısı. Kapıyı alamayınca da dan dan vurmaya başladı :KK70: toparlanıp açana kadar evi başımıza yikacakti kerata :KK70:

Uyumazlar sabaha kadar otururlar öğlene kadar yatarlar ama iş işten geçmiş olur
Kalırsın bir başına makus talihinle başbaşa :KK70:

kendi ergen zamanlarımı hatırladım valla sabaha kadar dolanırdım evin içinde, ne düşüncesizmişim, yazık anamla babama pek de gençtiler :KK70:

hiç duymadım ama duyulma fobim var :KK70: eve bazen ailelerimizden biri gelir bir süre kalır, o süre boyunca kardeş kardeş yatarız, öpüşmeye korkarım duyulur diye, e bu çocuk büyüyecek 15-16 yaşına gelecek nasıl olacak bu işler :bicak:
duymak çok kötü birşey ben sana söyliyim canım :dondurma: onun dışında daha geçen akşam sevgilimle bu konudan bahsettik yatılı misafir hiç sevmem dedim oda bende aynen aşkım dio . nasıl sevişilir nasıl duş alınır valla hayatım dedim ay duyarlar filan rezil oluruz dedik:KK45:

Benim oğlan 6 yaşında. Geçen gün odanın kapısını kilitlemistik Allahtan pat diye girmeye kalktı. Uyanmış gecenin bir yarısı. Kapıyı alamayınca da dan dan vurmaya başladı :KK70: toparlanıp açana kadar evi başımıza yikacakti kerata :KK70:

Ayyy kabusum, tam vaktini bulmuş afacan :KK70: bizimki bebekken bikaç kere uyanıp ağlamıştı ama büyüdükten sonra basılmadık hiç (yaş 4.5) kalkıp yanımıza gelmeye de bayılır, ama sabaha karşı geliyor genelde :KK70: hem kapıyı geç açsak da anlamazlar bu yaşta, bi 10 sene sonra işler zorlaşacak :bicak:

duymak çok kötü birşey ben sana söyliyim canım :dondurma: onun dışında daha geçen akşam sevgilimle bu konudan bahsettik yatılı misafir hiç sevmem dedim oda bende aynen aşkım dio . nasıl sevişilir nasıl duş alınır valla hayatım dedim ay duyarlar filan rezil oluruz dedik:KK45:

millet küçücük evde kayınvalideyle falan yaşıyor nasıl yapıyorlar acaba, biz şimdiden büyümemiş çocukların derdindeyiz :mad:
olmuyor evde biri varken ya, bize gelen de 1 hafta kalıyor, giderlerken kimsenin arkasından üzülmüyorum bu yüzden :ıslık:

millet küçücük evde kayınvalideyle falan yaşıyor nasıl yapıyorlar acaba, biz şimdiden büyümemiş çocukların derdindeyiz :mad:
olmuyor evde biri varken ya, bize gelen de 1 hafta kalıyor, giderlerken kimsenin arkasından üzülmüyorum bu yüzden :ıslık:
bi arkadaşım kayınvalidesiyle yaşıyor canım . nasıl yapıyorsunuz allah aşkına dedim oda çok kolay dedi adama iyice daha çok sarılıyorum kaynanaya nisbet bak oğlun benden vazgeçemiyor diye nispet yapıyormuş duyarsa duysunmuş öyle diyor :skandal::skandal::skandal:

Back
X