• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller geçekten denenmiş işe yarayan bi formül istiyorumm:((

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

hesnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
483
165
73
Kütahya
arkadaşlar benim ergenlikten beri sivilce problemim oldu. çok yağlı bir cildim var ve gözenekler doğal olarak açık.siyah nokta vs.. tamam çok kötü bir görüntü yok ama özgüven sıfır oluyo haliyle. artık sivilce çok çıkmıyo şu an 28 yaşındayım.çoğu şeyide tüylenme yapar diye kullanmak istemiyorum.ürünlere döktüğüm paranın haddi hesabı yok. . şu yağlanmayı kontol altına alıp pürüzlü dalgalı gibi olan görüntü en azından aza indirmem gerek.lütfen yardımcı olur musunuz??

Canım yüzümüze sürdüğümüz her ürün kısa vadede işe yarasada uzun vadede malesef yağlanmayı dahada arttırıyor. Sana tafsiyem tüm o jelleri tonikleri kremleri vs bırakman. Sabah akşam keçi sütü sabunuyla yüzünü hafif keseleyerek yıka güzelce. Ve her akşam yüzünü maden suyuyla sil yıkamadan öylece uyu. Münkünse fondoten pudra gibi ürünleri kullanma. Son olararakta içebildiğin kadar su iç. İnan tüm o pahalı şeylerden çok daha fazla işe yarayacaktır. Cevap biraz geç oldu ama kusara bakma :) iyi günler...

Back