Geceler olmasın

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.974
3.747
333
Kızlar merhaba, beni bilmeyenler için özet geçiyim, bi kaç ay önce terk edildim, sorunum rabbime şükür daha iyi oldum ama bu ş...siz kişisi bizim akrabamız uzaktanda olsa ve herşeyi gözüme batıra batıra yapıyor, gidip birinci derece akrabalarımla gülmeli fotoğraf çekiyor ve bunları mecburi görüyorum daha çok sinirleniyorum , geceleri uyuyamıyorum ne yapacam ben ülkeyi terk edesim var

Birkaç ay demişsiniz,birkaç gün ya da hafta olsa anlarım da artık alışmaya çalışın bence.

Akrabaysa diğer akrabalarinizla fotoğraf çekmesinde bir anormallik yok ki.
Napsin foto çekerken ağlasın mı
Bu kadar rahatsız ediyorsa bakmayiverin.

Iyiyim demissin birde gece uyuyamiyorum demissin.. bebce iyi segilsin aci cekiyorsun : ( gerekirse sosyal medya hesaplarini kapat, cok mu lazim?

Geceleri uyuyamayacak kadar sıkıntılı geçiyorsa ayrılık sonrası süreç, instagramı bile bir süre kullanmayabilirsiniz. Çok mu elzem yani?
Haklısınız ama İnan’ın duyuyorum da örneğin düğün yapacak , şöyle yapmışlar vs. Bunlar beni üzüyor çünkü hepsi benim hayalim di ...

Haklısınız ama İnan’ın duyuyorum da örneğin düğün yapacak , şöyle yapmışlar vs. Bunlar beni üzüyor çünkü hepsi benim hayalim di ...

Çok iyi anlıyorum sizi ama bu adam devamlı gözünüzün önünde olursa nasıl atlatacaksınız bu süreci? Gerçi akraba oluşunuz çok büyük bir dezavantaj. Fotoğrafı görmeseniz de haberi gelir bir şekilde, değil mi? :/

Öyle , duyuyorum neler yaptıklarını ve canımı acıtıyor bu durum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…