Takip ettiği Kişiler paylaşıyor instadanO fotoğrafları mecburen nasıl görüyorsunuz?
Takip ettiği Kişiler paylaşıyor instadan
Haklısınız ama İnan’ın duyuyorum da örneğin düğün yapacak , şöyle yapmışlar vs. Bunlar beni üzüyor çünkü hepsi benim hayalim di ...Geceleri uyuyamayacak kadar sıkıntılı geçiyorsa ayrılık sonrası süreç, instagramı bile bir süre kullanmayabilirsiniz. Çok mu elzem yani?
İyiydim aslında ,haklısınız bunlar yıpratıyor beniIyiyim demissin birde gece uyuyamiyorum demissin.. bebce iyi segilsin aci cekiyorsun : ( gerekirse sosyal medya hesaplarini kapat, cok mu lazim?
Öyle değil onu görmek ve mutlu olması bide yüzsüz yüzsüz , ailemle fotoğraf çekmesi deli ediyor beniSosyal medyada herkes çok mutlu herkesin hayatı çok mükemmel zatensizde fotolar paylaşın.
Haklısınız ama İnan’ın duyuyorum da örneğin düğün yapacak , şöyle yapmışlar vs. Bunlar beni üzüyor çünkü hepsi benim hayalim di ...
Öyle , duyuyorum neler yaptıklarını ve canımı acıtıyor bu durumÇok iyi anlıyorum sizi ama bu adam devamlı gözünüzün önünde olursa nasıl atlatacaksınız bu süreci? Gerçi akraba oluşunuz çok büyük bir dezavantaj. Fotoğrafı görmeseniz de haberi gelir bir şekilde, değil mi? :/
Öyle , duyuyorum neler yaptıklarını ve canımı acıtıyor bu durum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?