- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
Her gece uyanan ve iki saat oynayan 13aylık bir prenses için çaresi olan var mı 12aya kadar düzwnliydi ama son 1aydır sürekli böyle geceleri neşe pınarı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kuzum yerim onu erkenmi yatiriyosun belki uykusunu aliyodr biraz gec yatirHer gece uyanan ve iki saat oynayan 13aylık bir prenses için çaresi olan var mı 12aya kadar düzwnliydi ama son 1aydır sürekli böyle geceleri neşe pınarı.
Oy Allah yardımcınız olsun 27 aylık oğlumla hala o moddayız , bi de 25 günlük bir oğlum varHer gece uyanan ve iki saat oynayan 13aylık bir prenses için çaresi olan var mı 12aya kadar düzwnliydi ama son 1aydır sürekli böyle geceleri neşe pınarı.
Şaka mı?Ay kuzum yerim onu erkenmi yatiriyosun belki uykusunu aliyodr biraz gec yatir
Ne dediniz şimdi siz ? Prenses kelimesi ile bi derdiniz mi var ?Kız evlat olduğunu annesine kabul ettirmeyi denerdim
Prenses masallarda
Okuyacak zaten ilerde
Elinizde insanlığın devamını sağlayacak hücre tutmuyorsunuz
O da sizin gibi insan
Uyuyayana kadar oyala,
Bitki çayı asla deneme
Niye öyle bir kaygısı olsun kiAyrılık kaygısı mıdır acep
Kız evladımla bi sorunum şükür kabul etmeye hele hiç ihtiyacım yok illa masal olsun diyorsan benim masalımın mucize kahramanı bi de insanlığın devamını sağlaması için de doğurmadığıma göre teşekkürler yorumunuz için,.Kız evlat olduğunu annesine kabul ettirmeyi denerdim
Prenses masallarda
Okuyacak zaten ilerde
Elinizde insanlığın devamını sağlayacak hücre tutmuyorsunuz
O da sizin gibi insan
Uyuyayana kadar oyala,
Bitki çayı asla deneme
Işıklar konusunda annemde aynı tavsiyede bulundu ama iki saat karanlıkta cee oynadıktan sonra sıkılıyorum artıkUyandığında ışıkları açıp oyun moduna girmeyin.
Yani 1yaşında oluyormuş sanırım bebeklerdeNiye öyle bir kaygısı olsun ki
Beni anlıyorsun deil miŞu an 13 aylik kuzumla ayni moddayiz uykj gözümden akiyor![]()
Hic yatagindan almayin yada birlikte yatinIşıklar konusunda annemde aynı tavsiyede bulundu ama iki saat karanlıkta cee oynadıktan sonra sıkılıyorum artık
İticiNe dediniz şimdi siz ? Prenses kelimesi ile bi derdiniz mi var ?
Ne güzel şirin bir dille ifade etmiş annesi