Geceler uzun

Kız evladımla bi sorunum şükür kabul etmeye hele hiç ihtiyacım yok illa masal olsun diyorsan benim masalımın mucize kahramanı bi de insanlığın devamını sağlaması için de doğurmadığıma göre teşekkürler yorumunuz için,.
Ne?
Rica ederim

Ne?ye cevap veriyorum az ders çalış
Tartismaya girme canim. Soruna odaklan bence. Isiklari kapali tut kesinlikle acma. Al yanina birlikte yatin.
Isiklari acinca uykusu iyice acilir.
Benim oglum 22 aylik gece uyaniyor bazen kesinlikle isik acmiyorum
Emzigini vetiyorum dalmazsa karanlikta ayagima alip salliyorum

Işıkları açmayın, gece modundan çıkmamaya çalışın. Emiyorsa meme emmiyorsa biraz su içirin.
Oyun yerine yanına yatın.
Sık sık şimdi gece oldu, uyku vakti diye tekrar edin.
O kalktıkca siz geri yatırın. Eğer gündüz uykusu 2 kere ise 1 e indirebilirsiniz.
Akşam 8-9 gibi uyuyan çocuk sabah 6-8 arası uyanır genelde.
12 gibi bir de öğle uykusu, en azından gece uzun uyumasına yardımcı olur

Kelin ilacı olsa kendi başina surermis durumundayım hemde ben şuan üçüncü yavrumla yine ayni uyku sorununu yasiyorum :(

Kim ne derse yaptım gunduz tek ogle uykusu yatmadan dus masaj karanlik ortam kisık ses hafif muzik hele ilk zamanlar vuu vuu fon makinasi sesi artik kapattigimda beynimde hala calıyordu

Şuan 16 aylik yine daha iyi en azindan yarim saat uyuyup uyaniyor o arada wc su yemek hizlica hallediyorum en kotusu gece bu saatlerde uyanik olmasina ragmen sabah tamda ablalarinin okul saatinde uyanmasi :( biri buyuk kendini idare ediyor ama digeri ana okulu caginda ah halimi gorsen kucuk kucagimda emerken kizlarin saclarini yapmaya ugrasiyorum ;)

Senden dertliymisim bende Allah kolaylik versin ben gece uyandiginda iletisim kurmuyorum emziriyorum sallıyorum done döne 2 saatte uyuyor

Gece kalkıp oyun moduna girmeye devam ederseniz alışkanlık olarak kalacaktır.
Uyansada ışıkları açmadan yatakta oyalayın.
Gece oyun oynayamayacağını ve uyuması gerektiğini anlayacak boylece.
6 yaşında oğlum var.Gece kalkmalarımiz tabiki oldu ama hiç oyun oynamasına izin vermedim.

Kız evlat olduğunu annesine kabul ettirmeyi denerdim
Prenses masallarda
Okuyacak zaten ilerde

Elinizde insanlığın devamını sağlayacak hücre tutmuyorsunuz
O da sizin gibi insan

Uyuyayana kadar oyala,
Bitki çayı asla deneme

Şaka mı?
1 yaşında insan evladı o
Gece haberlerini izleyip uyusun

Birbirinden cahil herkes

İtici
Ve
Yanlış yönlendirme
Çocuk zihni başından beri prenses deniyor bana
AA o filmde de prenses vardı
Demek ben de prensesim

Etekler
Emir kipli cümleler
Kibar ama cazgır tavır
Diye devam eder

Eğitimini aldım

Biliyorum da söylüyorum

Uyarıyorum

Aslan oğlum
Ceylan kızım

Ne kadar yanlışsa
Bunun da farkı yok
banlanmayı göze alarak yazıyorum.
Öncelikle yazımına dikkat et. Wp de mesaj yazmıyorsun. Noktasız yüklemsiz saçma sapan cümle bile olmayan cümleler kurmuşsun. Ilk olarak onu düzelt.
Sonra da, bu ara herkes aman prenses deme şöyle olur aman aslan deme böyle olur. Dikkatini çekerim burada gayet bilinçli bir anne var. 13 aylık bebeğini ağlayarak zorla uyumayan onun duygusal ihtiyacını gözönünde bulunduran bir anne. Cahil degil cuhela degil. O iş eğitimle okumakla olmuyor. Er de bil demişler...
Kaba saba bilmiş sözcüklerini birazcık yont ki ciddiye alın hayatta. Yoksa bu şekilde ne olduğu belli olmayan cümlelerle hayatını devam ettirirsin.

Konu sahibi 21 aylık bir kızım 5 aylık da bir oğlum var. Ne kadar erken yatırmaya çalışsam da her ikisi de malesef 11 den önce uykuya dalmıyorlar. Dalarlarsa da mutlaka münasebetsiz bir zamanda uyanıyorlar. 11 de uyurlarsa gece gayet rahat uykuya geçiyorlar.
Hikâye anlatın heycanli bir şekilde taklitlerle ise yarıyor ya da Yatmadan önce konuşun.size doysun iyice. Gün içinde çok çok sevin temasta bulunun faydasini göreceksiniz.

Prensesinize uzun ömürler diliyorum. Kendi hikayesinde her zaman başrolü oynayan kendi kıymetini bilen değerli saygı duymayı meziyet değil bizzat mecburiyet hisseden. Yaşama sevinci dolu evlatlarımız olur umarım.
Adem Güneş'in bu konuyla ilgili bir makalesi var. Bulabilirsem yarin bu konuya kopyalarim.
Ben karar verdim mesela benim çocuklarım yaşama enerjisi ile dolular.

Benim de 7 yaşında kızım var ve
Öncelikle yazımına dikkat et. Wp de mesaj yazmıyorsun. Noktasız yüklemsiz saçma sapan cümle bile olmayan cümleler kurmuşsun. Ilk olarak onu düzelt.
Sonra da, bu ara herkes aman prenses deme şöyle olur aman aslan deme böyle olur. Dikkatini çekerim burada gayet bilinçli bir anne var. 13 aylık bebeğini ağlayarak zorla uyumayan onun duygusal ihtiyacını gözönünde bulunduran bir anne. Cahil degil cuhela degil. O iş eğitimle okumakla olmuyor. Er de bil demişler...
Kaba saba bilmiş sözcüklerini birazcık yont ki ciddiye alın hayatta. Yoksa bu şekilde ne olduğu belli olmayan cümlelerle hayatını devam ettirirsin.

Konu sahibi 21 aylık bir kızım 5 aylık da bir oğlum var. Ne kadar erken yatırmaya çalışsam da her ikisi de malesef 11 den önce uykuya dalmıyorlar. Dalarlarsa da mutlaka münasebetsiz bir zamanda uyanıyorlar. 11 de uyurlarsa gece gayet rahat uykuya geçiyorlar.
Hikâye anlatın heycanli bir şekilde taklitlerle ise yarıyor ya da Yatmadan önce konuşun.size doysun iyice. Gün içinde çok çok sevin temasta bulunun faydasini göreceksiniz.

Prensesinize uzun ömürler diliyorum. Kendi hikayesinde her zaman başrolü oynayan kendi kıymetini bilen değerli saygı duymayı meziyet değil bizzat mecburiyet hisseden. Yaşama sevinci dolu evlatlarımız olur umarım.
Adem Güneş'in bu konuyla ilgili bir makalesi var. Bulabilirsem yarin bu konuya kopyalarim.
Ben karar verdim mesela benim çocuklarım yaşama enerjisi ile

Çok ama çok teşekkürler benim 7yaşında bi kızım daha var 1.sınıfta onu da çok severek ve kendi süreci içerisinde ve çoook ama çook severek büyüttüm. Şu anda hem akademik hem duygusal anlamda çok başarılı olduğunu söylüyor öğretmeni,yani büyütürken en çok korktuğum mutsuz bir birey olarak yetişmesiydi ,çok şükür kendine ve diğer insanlara saygılı ve neden var olduğunu bilen,ve seçimleriyle barışık bi kızım var.yani inşallah dönemseldir deyip dua etmekten başka çare yok çünkü her yolu denedim ,ağlatmaya da kıyamıyorum bekleyip göreceğiz.yorum yazan herkese teşekkürler

Her gece uyanan ve iki saat oynayan 13aylık bir prenses için çaresi olan var mı 12aya kadar düzwnliydi ama son 1aydır sürekli böyle geceleri neşe pınarı.
Son bir ayda gece uyandığında onu sevip oynadınız mı konuştunuz mu bir kaç kere bunu tekrarlamanız ışığı gündüzmüş gibi açmanız ve öyle davranmanız bunu alışkanlık edinmesine neden olur.Yine siz onu bu alışkanlıktan alıkoymanız gerekecek.Çünkü yaş itibari ile de gece uykusu onun için çok önemli.gündüz uykusunu düzenli alıyorsa ve bıraktıysa bunun da etkisi olabilir.Yani bir ay içinde hayatında olan en ufak birşey bile buna yol açabilir.

Ben karar verdim mesela benim çocuklarım yaşama enerjisi ile dolular.
Sence
Sen
Eğreti durmayan, baştan sona, imlayı ihmal etmediğin, kelime öbeklerinle beni niye alıntıladın? Sence diyorum, konunun tazeliğiyle ilk mesajı beğenmedin, pekala
Niye peşinde koştun yazdıklarımın?

Biz aynı yarıştayız, erkekler ve kadınlar olarak,
Eğer ülkede çocuk yükü babada olsaydı ona da yazardım aynısını.
ben ona yazıyorum, konu sahibine
Çünkü eğitimini aldım
Eğitimini aldım bu kadar net

Yahu sizin gibi ay canım balım, yazamıyorum
Ben de böyle tavsiyemi sunuyorum .

Adem Güneş kim?
Of onca iç döktüm
Son kez bakayım ne yazmışsın, unutmayayım diye

Yıkıldım :(((

Sence
Sen
Eğreti durmayan, baştan sona, imlayı ihmal etmediğin, kelime öbeklerinle beni niye alıntıladın? Sence diyorum, konunun tazeliğiyle ilk mesajı beğenmedin, pekala
Niye peşinde koştun yazdıklarımın?

Biz aynı yarıştayız, erkekler ve kadınlar olarak,
Eğer ülkede çocuk yükü babada olsaydı ona da yazardım aynısını.
ben ona yazıyorum, konu sahibine
Çünkü eğitimini aldım
Eğitimini aldım bu kadar net

Yahu sizin gibi ay canım balım, yazamıyorum
Ben de böyle tavsiyemi sunuyorum .

Adem Güneş kim?
Of onca iç döktüm
Son kez bakayım ne yazmışsın, unutmayayım diye

Yıkıldım :KK43:((
:KK49::KK49::KK49:

Back
X