- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
Allah yardımcın olsun,nOy Allah yardımcınız olsun 27 aylık oğlumla hala o moddayız , bi de 25 günlük bir oğlum var![]()
Bebeklerine uzun ömür versin çarpı iki senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun,nOy Allah yardımcınız olsun 27 aylık oğlumla hala o moddayız , bi de 25 günlük bir oğlum var![]()
Ne?Kız evladımla bi sorunum şükür kabul etmeye hele hiç ihtiyacım yok illa masal olsun diyorsan benim masalımın mucize kahramanı bi de insanlığın devamını sağlaması için de doğurmadığıma göre teşekkürler yorumunuz için,.
Ne?ye cevap veriyorum az ders çalışNe?
Rica ederim
Tartismaya girme canim. Soruna odaklan bence. Isiklari kapali tut kesinlikle acma. Al yanina birlikte yatin.Ne?ye cevap veriyorum az ders çalış
Uyur o uyur minik kiz sakinlestirin geri yatirinAma ağlıyor o zaman bende kendimi kötü hissediyorum
Kesinlikle aynı durumdayızBeni anlıyorsun deil mi
Kız evlat olduğunu annesine kabul ettirmeyi denerdim
Prenses masallarda
Okuyacak zaten ilerde
Elinizde insanlığın devamını sağlayacak hücre tutmuyorsunuz
O da sizin gibi insan
Uyuyayana kadar oyala,
Bitki çayı asla deneme
Şaka mı?
1 yaşında insan evladı o
Gece haberlerini izleyip uyusun
Birbirinden cahil herkes
banlanmayı göze alarak yazıyorum.İtici
Ve
Yanlış yönlendirme
Çocuk zihni başından beri prenses deniyor bana
AA o filmde de prenses vardı
Demek ben de prensesim
Etekler
Emir kipli cümleler
Kibar ama cazgır tavır
Diye devam eder
Eğitimini aldım
Biliyorum da söylüyorum
Uyarıyorum
Aslan oğlum
Ceylan kızım
Ne kadar yanlışsa
Bunun da farkı yok
banlanmayı göze alarak yazıyorum.
Öncelikle yazımına dikkat et. Wp de mesaj yazmıyorsun. Noktasız yüklemsiz saçma sapan cümle bile olmayan cümleler kurmuşsun. Ilk olarak onu düzelt.
Sonra da, bu ara herkes aman prenses deme şöyle olur aman aslan deme böyle olur. Dikkatini çekerim burada gayet bilinçli bir anne var. 13 aylık bebeğini ağlayarak zorla uyumayan onun duygusal ihtiyacını gözönünde bulunduran bir anne. Cahil degil cuhela degil. O iş eğitimle okumakla olmuyor. Er de bil demişler...
Kaba saba bilmiş sözcüklerini birazcık yont ki ciddiye alın hayatta. Yoksa bu şekilde ne olduğu belli olmayan cümlelerle hayatını devam ettirirsin.
Konu sahibi 21 aylık bir kızım 5 aylık da bir oğlum var. Ne kadar erken yatırmaya çalışsam da her ikisi de malesef 11 den önce uykuya dalmıyorlar. Dalarlarsa da mutlaka münasebetsiz bir zamanda uyanıyorlar. 11 de uyurlarsa gece gayet rahat uykuya geçiyorlar.
Hikâye anlatın heycanli bir şekilde taklitlerle ise yarıyor ya da Yatmadan önce konuşun.size doysun iyice. Gün içinde çok çok sevin temasta bulunun faydasini göreceksiniz.
Prensesinize uzun ömürler diliyorum. Kendi hikayesinde her zaman başrolü oynayan kendi kıymetini bilen değerli saygı duymayı meziyet değil bizzat mecburiyet hisseden. Yaşama sevinci dolu evlatlarımız olur umarım.
Adem Güneş'in bu konuyla ilgili bir makalesi var. Bulabilirsem yarin bu konuya kopyalarim.
Ben karar verdim mesela benim çocuklarım yaşama enerjisi ile
Ukala konusmana dikkat et sen kime cahil diyorsun. Lafi anlama kapasiteni genislet once...biz gecemi yatir dedikŞaka mı?
1 yaşında insan evladı o
Gece haberlerini izleyip uyusun
Birbirinden cahil herkes
Son bir ayda gece uyandığında onu sevip oynadınız mı konuştunuz mu bir kaç kere bunu tekrarlamanız ışığı gündüzmüş gibi açmanız ve öyle davranmanız bunu alışkanlık edinmesine neden olur.Yine siz onu bu alışkanlıktan alıkoymanız gerekecek.Çünkü yaş itibari ile de gece uykusu onun için çok önemli.gündüz uykusunu düzenli alıyorsa ve bıraktıysa bunun da etkisi olabilir.Yani bir ay içinde hayatında olan en ufak birşey bile buna yol açabilir.Her gece uyanan ve iki saat oynayan 13aylık bir prenses için çaresi olan var mı 12aya kadar düzwnliydi ama son 1aydır sürekli böyle geceleri neşe pınarı.
Sencebanlanmayı göze alarak yazıyorum.
Öncelikle yazımına dikkat et. Wp de mesaj yazmıyorsun. Noktasız yüklemsiz saçma sapan cümle bile olmayan cümleler kurmuşsun. Ilk olarak onu düzelt.
Sonra da, bu ara herkes aman prenses deme şöyle olur aman aslan deme böyle olur. Dikkatini çekerim burada gayet bilinçli bir anne var. 13 aylık bebeğini ağlayarak zorla uyumayan onun duygusal ihtiyacını gözönünde bulunduran bir anne. Cahil degil cuhela degil. O iş eğitimle okumakla olmuyor. Er de bil demişler...
Kaba saba bilmiş sözcüklerini birazcık yont ki ciddiye alın hayatta. Yoksa bu şekilde ne olduğu belli olmayan cümlelerle hayatını devam ettirirsin.
Konu sahibi 21 aylık bir kızım 5 aylık da bir oğlum var. Ne kadar erken yatırmaya çalışsam da her ikisi de malesef 11 den önce uykuya dalmıyorlar. Dalarlarsa da mutlaka münasebetsiz bir zamanda uyanıyorlar. 11 de uyurlarsa gece gayet rahat uykuya geçiyorlar.
Hikâye anlatın heycanli bir şekilde taklitlerle ise yarıyor ya da Yatmadan önce konuşun.size doysun iyice. Gün içinde çok çok sevin temasta bulunun faydasini göreceksiniz.
Prensesinize uzun ömürler diliyorum. Kendi hikayesinde her zaman başrolü oynayan kendi kıymetini bilen değerli saygı duymayı meziyet değil bizzat mecburiyet hisseden. Yaşama sevinci dolu evlatlarımız olur umarım.
Adem Güneş'in bu konuyla ilgili bir makalesi var. Bulabilirsem yarin bu konuya kopyalarim.
Ben karar verdim mesela benim çocuklarım yaşama enerjisi ile dolular.
Sence
Sen
Eğreti durmayan, baştan sona, imlayı ihmal etmediğin, kelime öbeklerinle beni niye alıntıladın? Sence diyorum, konunun tazeliğiyle ilk mesajı beğenmedin, pekala
Niye peşinde koştun yazdıklarımın?
Biz aynı yarıştayız, erkekler ve kadınlar olarak,
Eğer ülkede çocuk yükü babada olsaydı ona da yazardım aynısını.
ben ona yazıyorum, konu sahibine
Çünkü eğitimini aldım
Eğitimini aldım bu kadar net
Yahu sizin gibi ay canım balım, yazamıyorum
Ben de böyle tavsiyemi sunuyorum .
Adem Güneş kim?
Of onca iç döktüm
Son kez bakayım ne yazmışsın, unutmayayım diye
Yıkıldım((
Cok okuyanmi bilir cok gezenmi