Geceleri çok acıkınca ne yemeli kızlar tatlı krizi tutunca özellikle?

haşlanmış patatesin kalorisi çok düşük ye yani bende çok acıkınca nestle nesfit yiyorum 2 kaşık sütle napiyim diyet miyet tamamda ölimmi acımdan yanii amaaan :D:10:

aynen ya..kocam makarna yiyor:)) ben salataaaaaaa.. patates yicem sanırım yineee:52:
ay çok güldüm diet yapan bütün kızların açlık başına vurmuş,biri çikolata,biri nesfit biri patates dio vah halimize :))))

diyette yeniyim 1 güncük oldu. daha şimdiden böyleyse yani... :26::26:

miss angela, mutfakta biri mi var:D bızi nefsımızle bas basa bırakıyosun,sınanıyormuyuz ne:51:

miss angela, mutfakta biri mi var:D bızi nefsımızle bas basa bırakıyosun,sınanıyormuyuz ne:51:

mutfakda takılmıyorum tatlım artık olabildiğince uzaktayım ordan..geceleri acıkan bir haylı fazla farkettım konuyu açtıktan sonra sınanıyoruz evet hepberaber hemde :) ama yılmıyoruz güçlüyüz diyete devam kilolara son :D:46:

kızlar ben pasta ustasıyım ama diyet yapanlara yada tatlı krizi gecirenlere güsel bir tarifim var onu yazayım size süper bişi
1cay b mısırı patlatın yagsız tuzsuz sonra ayrı bir kapta yarım bardak pekmezi cok cok az yagla ısıtın icine biraz seker atın isteyen atmayabilir 1 tane kabartma tozu koyun 2 c k da su atın kaynatın sonra mısırların üstüne dökün güzelce karıstırıp yaglı fırın kagıdı serilmiş tepsiye koyun fırına verin 10 dk kadar 150 160 derecede zaten üstler kızarıo anlarsınız süper oluo cıkarın sogutun kıtır kıtır yiyin tatlı krizine birebir hemde cok kalorisi yok saglıklı

Çok güzel bir konu açmışsın en çokta gece tutuyor açlık krizi..Ben aktardan kuru erik aldım.çok acıkınca 2 tane erik yiyorum ve 1 bardak yağsız süt içiyorum bende çok etkili oluyor tavsiye ederim..

elime nutella kavanozu geçerse dibini görmeden elimden bırakmam :D ama en iyisi kuru üzüm bence. şekeri anında yükseltiyo ve o an tatlıya doyuyosun, bayıyo

Merhaba...
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar dilerim.

geceleri çok acıktığımda light yoğurt ve keten tohumu yiyorum. Ama tatlı krizi için yeşil çayın içine tarçın katıp içilmesi gerekiyor sanırım. ben çok tatlı düşkünü değilim ama regl dönemlerinde işe yarıyor kesinlikle.

Light puding, az pudra şekeriyle çırpılmış yoğurt, meyve sosu, taze meyve, müsli, buğday kepeği gibi malzemelerle değişik kuplar yapabilirsin; hem yapması ve yemesi de eğlenceli. Ben meyve sosu veya yoğurdu tatlandırıcıyla hazırlıyorum ama kimileri sağlık açısından tatlandırıcı kullanmayı tercih etmiyor. Bir de bol tarçın, bazen vanilya veya acıbadem aroması kullanıyorum. Havalar da ısındı, soğuk soğuk çok güzel gidiyor.

bende tatlı krizi yaşayanlardanım. o an geldiğinde nevrim dönüyor, kendime sözler veriyorum yapmıycam diyorum ama olmuyor. 1 paket bisküviyi bitirmeden rahatlayamıyorum. kısır döngü gibi her gece bunu yaşıyorum, tatlıyı yedikten sonrada canım tuzlu çekiyor. nedir bu yarabbim :43: diyetteyim ve bi 10 kilom kaldı bu tatlı krizleri yüzünden kilo veremiyorum. daha önce yoktu şimdi ne olduysa kurtulamıyorum. birgün kendimi tuttuysam ertesi gün iki katı şiddetle geri dönüyor. yok mu bi karışım falan şu nefsimi köreltsin. aradığım kökten bir çözüm :43:

arkadaşlar bende önceden öyleydim tatlısız heleki çikolatasız bir hayat düşünemezdim ama çikolata yemeden de yaşanılabileceğini öğğreniyosun genelde ara öğünlerimde yoğurt süt meyve ne yiyorsam artık hepsinin üstüne tarçın serpiyorum ve ben artık tatlı bağımlısı biti değilim çok şükür (regl dönemleri hariç )ama o zamanlar da bile artık çılgınca tatlı veya çikolata tüketmek gelmiyor içimden tü tüü maşallah hh :)

kücük bir kase yogurdun içine kuru üzüm-kayısı-erik vs ekleyeip yiyebilirsinizlar. ben öyle yapıyorum. hem ara öğün olarak hemde tatlı niyetine.. birde içine keten tohumu koyarsanız metobolizma acısından inanılmaz faydalı.

Ben canım tatlı bişeyler istediğinde kendime bir kase sütlü müsli hazırlıyorum, içine de muz ve hurma dilimliyorum, ama öyle bir lezzetli oluyor ki sormayın (mmm bak şimdi de canım çekti, gidip yapayım kendime :) ) ama bir kase yedikten sonra kendimi durduramayıp bir kase daha yiyorum, sonra da fazla yedim diye vicdan azabı çekiyorum. Ama hiç olmazsa yağ ya da şeker deposu olan abur cuburlardan iyidir, siz de deneyin ama uyarayım bağımlılık yapıyor ;)

Back
X