yiyecekleri şöyle şekilli şekilli yapsan?
süslesen oyun haline dönüştürsen?
mesela benim abimin oğlu kahvaltı etmezdi illallah etmiştik,sinir savaşına dönüşüyodu artık,ben bi sabah sosislere şekil verdimm öyle pişirdim tabağı da güzelce süsledim yüz şekli yaptım falan ondan sonra baktık löpür löpür yedi eşek sıpasıo zamandan beri nerde sosis görse hala diyomuş ama hoş değil tabi
benım kılom normal ama boyle gıdersem fena olucak gece ac karna yemeden uyuyamıyorum hatta suan bulgur pılavı yıyorumyanı ya makarna yapıyorum ya tost ya baska bişi illa bişi yiyorum costum iyice ... yalnız deilsin canım
oyy neler denedım...peynır yumurta agzına sokmazdı,hala da oyledır
bu ara peynırı ekmege surup zeytınle goz yapıyorum anca oyle peynırını yedırebılıyorım ekmegı kalıyor )
cokk uanık sorma sevdıgı seyle ymurtayı ver caktırma tad geldımı hmn hepsını cıkarıyor.oturuyorum bzn kahvaltı hazırlıyorum oynuyor resmen hepsıyle,salam sosıs turu pek vermıyorum,amaaann colkk bunaldm yememesınden
yumurtalı ekmek yapıyorum kucuk bır dılım yıyıyor ıste
ıstah surupları vıtamın,balık yagı pekmez cay neler denemedım en son dr dedı bırak yaa boyu uzuyor bızım ıcın onemlı kıstas boy ama gelde anneye anlat (
bu başlığı görünce bile acıktımgece asla bişeyler yemeden uyuyamıyorum :) çok severim ben gece yemek yemeyi ne kadar sağlıksız olsada :26: ama ben öyle atıştırmıyorum bi tabak makarna pilav tost vs vs bak şimdi acıktm yemeden yatmam :)
canım eğer dr öyle dediyse üstüne gitme,ne kadar üstüne gidersen o kadar geri teper derler.çok zorlayınca inadına yememeye başlar bu sefer.biraz kendi haline bırak acıkınca yer zaten merak etme,elbette ana yüreği rahat olmaz ama sabret sık dişini gör bak nasıl düzelecek.benim arkadaşlarımın bazıları da böyle sıkıntı çekmişti hiç unutmam bir arkadaşım ağlamıştı hırsından yemiyor diye sonra bi baktım bi gün rahat gayet eee dedim yemiyor napıcaz şimdi acıkınca zaten yer takma kafanı ben artık çareyi böyle buldum dedi,dr u da böyle tavsiye etmiş çok üsteleme daha kötü olur demiş.hayırlısı bakalım allah iştah versin kuzucuğuna uyyy yerim onun yanaklarını ben
ben de öyleyim ya.Önüme ne gelirse yiyorum . Kilomu da hic bilmiyorum cidden. Evdekiler bana obez diyolar. Ama kilolu degilim yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?