• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geceleri gordugum ruyalar? :(

CatLover06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
213
88
13
29
Beni gerçekten seven biri karşıma çıkana kadar kimseyi hayatıma almamaya karar verdim. Çünkü karşıma çıkan erkekler kötüydü. Şimdi başkalarını suçluyor diyenler olacak. Sevgilisi olduğu halde başkasına bakan, başka kızların adını sayiklayan, 4 5 kızla aynı anda çıkan erkek kötü değildir de nedir?
Asil soruma geleyim. Geceleri hep rüyamda sevildiğimi, aşık olduğumu, mutlu olduğumu görüyorum. Uyandığımda ise "Ruyaymis. Zaten anca rüyamda görüyorum" diye üzülüyorum. Bu gece de gördüm aynı rüyayı. Tum gün berbat bir şekilde dolandım evde. Regl dönemindeyim zaten. Bu iğrenç rüyalardan kurtulus yok mu? :(

Beni gerçekten seven biri karşıma çıkana kadar kimseyi hayatıma almamaya karar verdim. Çünkü karşıma çıkan erkekler kötüydü. Şimdi başkalarını suçluyor diyenler olacak. Sevgilisi olduğu halde başkasına bakan, başka kızların adını sayiklayan, 4 5 kızla aynı anda çıkan erkek kötü değildir de nedir?
Asil soruma geleyim. Geceleri hep rüyamda sevildiğimi, aşık olduğumu, mutlu olduğumu görüyorum. Uyandığımda ise "Ruyaymis. Zaten anca rüyamda görüyorum" diye üzülüyorum. Bu gece de gördüm aynı rüyayı. Tum gün berbat bir şekilde dolandım evde. Regl dönemindeyim zaten. Bu iğrenç rüyalardan kurtulus yok mu? :KK43:
Kaç yaşındasın

Erkekleri merkezine koyma aşkı da aşık olmayıda bekleme erkeklere ihtiyacımız yok bırak akışına tüm erkekler aynı elde ettikten sonra salıyorlar hayat böyle malesef dizilerle büyüdüğümüz için dizilerdeki aşkları yaşayacağımızı zannediyorduk ama öyle değil gerçek hayatta erkekler hep aldatır aldatmaya Lara denk gelenlerde başka şeyleri den yakınır ortaları yok kimsenin umarım iyi birine denk gelirsin

Niye iğrenç rüya diyosun? Belki rüyaların sana umudunu yitirmemen gerektiğini anlatmaya çalışıyor. Çok duyduk rüyasında ki adamla tanışıp evlendiğini.

Böyle güzel rüyalara iğrenç diyende ilk seni duydum.
Ayrıca daha 20 yaşındasın, bi kaç yıla daha doğru kararlar verirsin her şey daha güzel olur.

Rüyaları çok görmenin sebebi de kafana fazla takıyor olmandır büyük ihtimalle.

Canım. Herkes mi kötü be? Yoksa sen mi hep böyle algılıyorsun? Erkek arkadaşların, ailen herkes mi kötü? Hangi şehirdesin. Virüs için önlemler bazı yerlerde esnetilmeye başladı eğer o şehirlerden birindeysen acilen destek al lütfen 🙏🏻🙏🏻

Canım. Herkes mi kötü be? Yoksa sen mi hep böyle algılıyorsun? Erkek arkadaşların, ailen herkes mi kötü? Hangi şehirdesin. Virüs için önlemler bazı yerlerde esnetilmeye başladı eğer o şehirlerden birindeysen acilen destek al lütfen 🙏🏻🙏🏻

Yahu yukarı yazdım. Evet beni aldatan 50 tane kızla cikan erkek kötü değil ama ben sorunluyum ben deliyim. Yeter ya yeter.

Niye iğrenç rüya diyosun? Belki rüyaların sana umudunu yitirmemen gerektiğini anlatmaya çalışıyor. Çok duyduk rüyasında ki adamla tanışıp evlendiğini.

Böyle güzel rüyalara iğrenç diyende ilk seni duydum.
Ayrıca daha 20 yaşındasın, bi kaç yıla daha doğru kararlar verirsin her şey daha güzel olur.

Rüyaları çok görmenin sebebi de kafana fazla takıyor olmandır büyük ihtimalle.

Ama o kişi ünlüydü rüyamdaki :D

Allahım bu kk daki ünlü hayranlığı nedir anlamadım ben 😅
Bak millet ünlülerle aşk yaşamak istiyor, sen rüyada da olsa yaşamışsın değerini bil 😅
Ayırca belki çok elit önemli değerli bi insanla karşılasacaksın. Rüyalar ilk nasıl yorumlanırsa öyle gerçekleşir. O yüzden hep iyiye yormak lazım.
Ama o kişi ünlüydü rüyamdaki :KK70:

Yahu yukarı yazdım. Evet beni aldatan 50 tane kızla cikan erkek kötü değil ama ben sorunluyum ben deliyim. Yeter ya yeter.
Her konu açtığında buradaki herkes sana abla tavrı ile etrafını suçlama ve hayatına odaklan diyor. 2 günde bir söyle kötü durumdayım böyle kötü durumdayım diye başlık açıyorsun. Depresif bir haldesin, olabilir. Etrafında gelişen olaylar seni bunalmısta olabilir. Ama oturup bütün gün şunlar hatalı bunlar hatalı benim hayatim kötü çok kötü berbat diyip düşünürsen bu girdaptan çıkamazsın. Sevgilisi olduğunu bile bile 50 kızla flortlesen çocukla flortlesiyorsan evet malesef yine sen suçlusun

Asil soruma geleyim. Geceleri hep rüyamda sevildiğimi, aşık olduğumu, mutlu olduğumu görüyorum. Uyandığımda ise "Ruyaymis. Zaten anca rüyamda görüyorum" diye üzülüyorum. Bu gece de gördüm aynı rüyayı. Tum gün berbat bir şekilde dolandım evde. Regl dönemindeyim zaten. Bu iğrenç rüyalardan kurtulus yok mu? :KK43:
Ya o tür rüyalar görürdüm uyanınca hayata küserdim 🤢

Sevilme ihtiyacın çok fazla. İstiyorsun ki bir sevgilim olsun sarıp sarmalasın mutlu etsin beni. İnşallah istediğin gibi biri çıkar karşına bacım

Ben de zamanında ünlü birine aşık oldum. Komedi dizilerinden birinde oynuyordu. 2012de o dizi final oldu. Sonra onunla bir şekilde iletişime geçtim. Numarasını aldım. Sevgilisi varmış meğer onunla kavga etmiştim :KK70: Hey gidi gunler. Şimdi olsa asla onun için enerji harcamazdim. Ünlü birini sevmek zor ve yorucu.

2012 de aşık olmuşsun. Yani 8 yıl önce. Yani sen 12 yaşındayken. Ve iletişime geçmişsin, sevgilisiyle kavga etmişsin. Hımmm:dua:

Bilinçaltınızda olan şeyleri görüyorsunuz. Daha az dusunmeye çalışın oluruna bırakın

Kuzum rüyanız hiç kötü değil keşke ben de öyle görsem benimkiler de aksine hep kabus karmaşa ve kaçıştır. Bilinçaltınız size mutluluğu getirmeye çalışıyor siz de buna inanın olur mu ?

piskolojik öyle olmasını isteyip umut ettiğin için öyle oluyorsun boşverince herşey geçecek emin ol..

Back
X