- Konu Sahibi CatLover06
Iliskin olmasi bu kadar mi onemli yani? Yasin kac basin kac olur ilerde. Ruyana girecek kadar nasil bir sevgi acligi bu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her konu açtığında buradaki herkes sana abla tavrı ile etrafını suçlama ve hayatına odaklan diyor. 2 günde bir söyle kötü durumdayım böyle kötü durumdayım diye başlık açıyorsun. Depresif bir haldesin, olabilir. Etrafında gelişen olaylar seni bunalmısta olabilir. Ama oturup bütün gün şunlar hatalı bunlar hatalı benim hayatim kötü çok kötü berbat diyip düşünürsen bu girdaptan çıkamazsın. Sevgilisi olduğunu bile bile 50 kızla flortlesen çocukla flortlesiyorsan evet malesef yine sen suçlusun
2012 de aşık olmuşsun. Yani 8 yıl önce. Yani sen 12 yaşındayken. Ve iletişime geçmişsin, sevgilisiyle kavga etmişsin. Hımmm![]()
Olur öyle rüyalar sonra daha da hayran olursun o kişiyeAma o kişi ünlüydü rüyamdaki![]()
Olur öyle rüyalar sonra daha da hayran olursun o kişiye![]()
Merak ettim kim olduğunu :)Oynadığı diziyi de izlerdim bi aralarYakışıklı çocuk ama galiba sevgilisi var
![]()
Merak ettim kim olduğunu :)
Olabilir canım ünlüler de insan. Bizden ne farkları var?Aman boşverin bilinçaltı işteBir zamanlar bı unluye aşıktım hatta onunla iletişime bile gecmistim. Taa Bursadaki dayisini bile bulmuştum
İnandırıcı değil ama gerçekten yaşadım. Kendisi popülerliği pek önemseyen biri değil. Instada suan 800 takipcisi var mesela
![]()
Olabilir canım ünlüler de insan. Bizden ne farkları var?
Megastar bile hayranıyla evlendi sonuçtaAynen oyle. O bahsettigim kişi 2012de dizisi Final olduktan sonra bir daha hiç ekranlara çıkmadı mesela. Çoğu ünlü bir dönem parlayip sonra unutulabiliyor :)
Megastar bile hayranıyla evlendi sonuçta
Şaka bir yana 20 yaş nedir ki? İllaki seni mutlu edecek adamlar çıkacak karşına. Allah iyilerle karşılaştırsın![]()
Kalbinle mantığını birlikte yürütmeni tavsiye ederimAmin amin inşallah. Ben çok yanlış erkekler seviyorum bu konuda hatalıyımİnşallah bu huyumdan kurtulurum bir gun
Senin ki tamamen bu olayı çok düşündüğün için. Aklını sevilmekle kurcaladığın için rüyana giriyor yaşınla alakası yok canım. Her insan neyi çok fazla düşünürse her gün de olsa rüyasında görür.Beni gerçekten seven biri karşıma çıkana kadar kimseyi hayatıma almamaya karar verdim. Çünkü karşıma çıkan erkekler kötüydü. Şimdi başkalarını suçluyor diyenler olacak. Sevgilisi olduğu halde başkasına bakan, başka kızların adını sayiklayan, 4 5 kızla aynı anda çıkan erkek kötü değildir de nedir?
Asil soruma geleyim. Geceleri hep rüyamda sevildiğimi, aşık olduğumu, mutlu olduğumu görüyorum. Uyandığımda ise "Ruyaymis. Zaten anca rüyamda görüyorum" diye üzülüyorum. Bu gece de gördüm aynı rüyayı. Tum gün berbat bir şekilde dolandım evde. Regl dönemindeyim zaten. Bu iğrenç rüyalardan kurtulus yok mu?![]()
İlk önce büyüklerinle onuda geçtim karşındaki insanla nasıl konuşman gerektiğini öğren ondan sonra doğru adamı bulma yollarını araştır.Peki ben nereden bilebilirim 50 kızla flortlestigini? Sonradan öğrendim bastım tekmeyi. Hatta 2017de konu bile açtım burada
Orada 2012de asik oldugum degil 2012de o dizinin FINAL OLDUGU yaziyor. Kişi herkesi kendi gibi bilirmis :) Hadi yürü git işine
İlk önce büyüklerinle onuda geçtim karşındaki insanla nasıl konuşman gerektiğini öğren ondan sonra doğru adamı bulma yollarını araştır.
Bu kadar sıkıntı yaşıyor ve her türlü yoruma açık değilseniz yazmamayı tercih edebilirsiniz. Sonuçta belirli kurallar içinde herkes düşüncelerini yazmakta özgürBana düzgün davranan insana ben de düzgün davranirim. Bir şey yazıyorum doğru düzgün okumadan yorum yapılıyor. Yalancilikla suclaniyorum. Sanki sorunluymusum gibi davraniliyor. Herkes beni linç edip dalga geçiyor.
Karşıma cikan herkes kötü değil elbette. Bazen insanın canı sikilabilir. Kendini kötü hissedebilir ne var bunda? Yazdığım şeylere yaşadıklarima inanmayabilirsiniz. Bu durumda konularıma girmezsiniz olur biter
Peki ben nereden bilebilirim 50 kızla flortlestigini? Sonradan öğrendim bastım tekmeyi. Hatta 2017de konu bile açtım burada
Sorun ne gerçekten anlamadım. Size göre bir insan olmadığını anlamış ayrılmışsınız, 3 koca sene geçmiş üstünden. Ne güzel erken gördüm diye sevineceğinize 3 yıldır o ana çakılı kalıp hayatıma giren erkekler şöyle kötü böyle kötü ondan sonra kimseyle olamadım diye kendi kendinize sorun yaratıyorsunuz. Olmuş bitmiş gitmiş mesele.
Bu kadar sıkıntı yaşıyor ve her türlü yoruma açık değilseniz yazmamayı tercih edebilirsiniz. Sonuçta belirli kurallar içinde herkes düşüncelerini yazmakta özgür![]()