- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şarkı önereyim bilmem belki hoşuna gider, Redd-Kanıyorduk
Düşüyorduk Uzaydan Bakınca
Ama Aslında Yükseliyorduk Dünyadan.
Mutluyduk Uzaktan Bakınca
Ama Aslında Kanıyorduk Aşkla.
Aşk acısı çekerken bunu dinlerim. Bak bu başlığı gördüm efkarlandım
Onları da hiç sevmem ama , kitap olabilir . Bana önerebilceğin kitap var mı ?Geçiyorr.
Demet akalın dinle hande yener dinle atarlı giderli şarkılar dinlemek manasız da olsa iyi geliyor.
Kitap oku acayip uyku getiriyor.
Ales için ders çalışıyorum bende ama gündüzleri , gece acı çekmeye başlayncadersn başına mı otursamBen şu an çalışıyorum bir yandan mesela
Düşünüyordum da yoğunluk içinde aşk acısı çekmeye pek vaktin olmuyor
Tabi bazen saçını yıkamaya da yok
Kendini meşgul edecek uğraşlar bul.
Yani arayamasın , bişey yapmasın diye engelli her yerde.Ayrildiniz mi siz?
Oylece kolayca kabullendi mi yani?
Ben de uyku düzeni denen bir şey kalmadı valla , bi kere 4 de yatıp 7 de kalktım dayandım düzene girsin diye.İşte anamin bi sözü erken kalkcan erken yatcan
Ruyana bile uyku girer![]()
Annesi yüzünden ortalık karışmıştı değil mi?Yani arayamasın , bişey yapmasın diye engelli her yerde.
Aslında engellemeyi çocukça bulurum ama işte
Aynen kadının istediği oldu , yanına da kar kaldıAnnesi yüzünden ortalık karışmıştı değil mi?
Kadın amacına ulaşmış resmen, derdi de sana kaldı.
Off yalnız bırakılmışsın resmen herkes tarafından.Aynen kadının istediği oldu , yanına da kar kaldı
Tek mesele onun annesi de değilmiş ama , benim anneminde ondan kalır tarafı yokmuş.
Ben anlatıyorum , bu işi beraber halledelim dava açalım diyorum.
Bana destek ol yanımda ol diyorum , o daha bana neler neler dedi.
Suçluyum onun gözünde de .
Babamın şekerini şunu bunu da bahane ediyor
hemencecik geçsin , çabucak geçsinnnOlmuyorsa olmuyordur. .
Özlersin elbet. .
Zaman . .
Aynen öyle oldu bi de bana diyor ki işin olur bi şehre gdersn orda naparsan yaparsn burda degl dyo .Off yalnız bırakılmışsın resmen herkes tarafından.
Ama daha güçlü olmalısın teksen unutma.
hemencecik geçsin , çabucak geçsinnn
Şu zamanında keşke yanında olsaydı. Çok kıymetli bir şey bu ya, aile olmak böyle zamanlarda lazım esas.Aynen öyle oldu bi de bana diyor ki işin olur bi şehre gdersn orda naparsan yaparsn burda degl dyo .
Evet aynen öyle .Şu zamanında keşke yanında olsaydı. Çok kıymetli bir şey bu ya, aile olmak böyle zamanlarda lazım esas.