• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geceleri İnleme

Msspinkie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
10.267
25.562
598
Arkadaslar kizim 2 aylık biraz durmuştu ama bu ara tekrar artti geceleri uykusunda surwkli inliyor duzgun emmiyor yahu gazda çıkarıyor. Gunduz uykularinda sorun yok ama gecwleri inliyor cok yıprandım artık. Emzik aldım onuda gunduz emiyor gece istemiyor :( Randevumuz da haftaya .... boyle sorunh olan var mi?

Canim benim de oglum var tam 2 ayi bitti dun.. gece inlemeleri benimkinde de var cogu kisi gazdan dedi.. ama gazdan olsa gunduz de inler sadece gece inliyor.. cuma dr kontrolu vardi sordum ben normal dedi daha nefes borulari kikirdaklari vs yeni yeni olusuyor suan ham dedi zamanla gecicek dedi hic gaz demedi.. 3 aydan sonra falan duzelir diye dusunuyorum.. internette de arastirdim ben gece uykularina REM uykusu deniyormus o yuzden soylenip inleme oluyormus.. Gunduz ogrendiklerini gece tekrar ediyormus beyin.. ondanmis yani..
Gunduz ve gece uykularin nasil gunduz ne kadar uyuyo benimki sadece uarim saat uyuyor :(

Canim benim de oglum var tam 2 ayi bitti dun.. gece inlemeleri benimkinde de var cogu kisi gazdan dedi.. ama gazdan olsa gunduz de inler sadece gece inliyor.. cuma dr kontrolu vardi sordum ben normal dedi daha nefes borulari kikirdaklari vs yeni yeni olusuyor suan ham dedi zamanla gecicek dedi hic gaz demedi.. 3 aydan sonra falan duzelir diye dusunuyorum.. internette de arastirdim ben gece uykularina REM uykusu deniyormus o yuzden soylenip inleme oluyormus.. Gunduz ogrendiklerini gece tekrar ediyormus beyin.. ondanmis yani..
Gunduz ve gece uykularin nasil gunduz ne kadar uyuyo benimki sadece uarim saat uyuyor :KK43:
Benimde randevum 7sinde esimin isi yuzunden... icim gidiyor o inceledikçe:( gece surekli soyleniyor ikiniyor inliyor o yuzden ben bisiy anlamiyorum uyuyormu uyumuyor mu diye ???
Gunduzleride 4 saat falan uyuyor....sende geceleri ikinma gibi hareketlerde oluyor mu?

Hic canini skma canim bak aynisi benimkide diyorum.. hicbir sorun yok.. benimki bide ne hareketlenme sana anlatamam eller ayaklar durmuyor ama uyuyor kac kere kontrol ediyordum bende artik alistim :) bazen ikininca mudahale ediyorum ama ozaman alttan gaz oluyor cunku yatiriyorum dumduz altini cikariyorum bezini de ya gevsetiyorum yada bantlarini aciyorum sonra dizlerini karnina yavas yavas bastirinca pirtlar geliyor.. ozaman rahatliyor tabi hersey basa donuyor.. tekrar aglamasini sustur emzir uykuya dalsin memede yavasca cek yatir derken zaman aliyor ama iyi oluyor sonra da basliyor soylenip yine hareketlenmeye ozaman ellemiyorum oyle uyuyor guluyor agliyor uykusunda ama uyanmiyor..
Birde sana tavsiyem banyo suyu gibi su hazirla kovanin icinde sicak olsun banyo gibi.. belden altini sok suda tut 15 dakika falan sadece karni ve bacaklarini.. sonra kurula emzir iste rutinin nasilsa.. ozamanda cok guzel uyuyo gaz da kalmiyor.. ben gaz damlasi da kullaniyorum ama..

Benimki gunduz yarim saat uyuyor off off aksam da 7de emzirme mama derken uyutmaya basliyorum isiklari kapatip oyle uyuyo sonra gece 12 gibi uyaniyor tekrar meme falan sonra da iste daha sık uyaniyo sabaha kadar.. bi duzen oturmadi

Rahat olun anneler hepsi geçiyor oğlum inlemekten bi hal oluyodu geçti 3 aylık olunca bir şeyi kalmadı rahatlaması için gece uyumadan önce adaçayı yağı ( acı elma yağı) olarakta geçer alıp ayaklarının altına ve karnına sürerek masaj yapın o çok çok rahatlatiyo

Yook valla fatihte öyleydi kuzeyin bütün hareketleri aynısı resmen ben bazen oturup düşünürdüm acaba bi gün uyuyabilecek miyim die :işsiz: :D gündüz ama bölük bir şekilde uyursa gece ıyi uyuyorlar emin olun öyle öyle oturuyo duzene

Aynen valla gunduz bi sekilde geciyor da gece uyumasi daha muhim.. Bide gece uyuyan bebek babasini cok severmis derler.. ben o kadar besle cefa cek sonra en cok babasini sevsin.. valla yine sinir oldum :D

Aynen valla gunduz bi sekilde geciyor da gece uyumasi daha muhim.. Bide gece uyuyan bebek babasini cok severmis derler.. ben o kadar besle cefa cek sonra en cok babasini sevsin.. valla yine sinir oldum :KK70:

Kim uydurdu onu acep babası da ilgilenirse sever de yan gel yat olursa yine anneye düşkün olcak :D

Benimki gunduz yarim saat uyuyor off off aksam da 7de emzirme mama derken uyutmaya basliyorum isiklari kapatip oyle uyuyo sonra gece 12 gibi uyaniyor tekrar meme falan sonra da iste daha sık uyaniyo sabaha kadar.. bi duzen oturmadi
Aksam uyanma saatleri aynıymış...insallah cabuk atlatırlar.

Aksam uyanma saatleri aynıymış...insallah cabuk atlatırlar.

Benim oğlum da zor bir bebekti hâlâ aynı 15 aylık oldu. Yanımda da kimse yoktu destek olacak. Üç buçuk aya kadar gazı hiç bitmedi hep ayaktaydım hep kucağımdaydı. Ne kadar çıkarsa da gaz sancısı vardır. Her yemeğine kimyon koy. Hatta gün içinde kimyon çayı iç. Bebişe bol bol masaj yap. Havlu ısıt ütüyle bi tane beline bi tane karnına koy birkaç kez ısıtıp yap ılığa yakın olsun havlu tabi. En basit derdi gaz hiç takma geçecek. Sağlıkla büyüt inşallah.

Benim oğlum da zor bir bebekti hâlâ aynı 15 aylık oldu. Yanımda da kimse yoktu destek olacak. Üç buçuk aya kadar gazı hiç bitmedi hep ayaktaydım hep kucağımdaydı. Ne kadar çıkarsa da gaz sancısı vardır. Her yemeğine kimyon koy. Hatta gün içinde kimyon çayı iç. Bebişe bol bol masaj yap. Havlu ısıt ütüyle bi tane beline bi tane karnına koy birkaç kez ısıtıp yap ılığa yakın olsun havlu tabi. En basit derdi gaz hiç takma geçecek. Sağlıkla büyüt inşallah.
Allah razi olsun ama bazen unutuyorum kimyonu :(
O Organize_isler acaba kolik olurmu diyorum oda gece basliyormus ya.

Allah razi olsun ama bazen unutuyorum kimyonu :KK43:
Canim kolik ilk haftalarda basliyor sanirim sonradan olmuyor ayrica aglama krizinr giriyor mu senin ki hergun ayni saatte? Bqk burda daha tecrubeli DELIveCesur DELIveCesur var ben herseyi ona soruyorum ama kolik oldugunu dusunmuyorum

Allah razi olsun ama bazen unutuyorum kimyonu :KK43:
Estağfurullah ne demek. Belli saatlerde oluyorsa kolik olabilir. Doktorunuza danışın gaz damlaları var çeşitli onlardan önerirse alabilirsiniz. Ama herkese çözüm olmuyor. Ben ne yaptıysam da üçbuçuk aya kadar sürdü. Çok rahatsız hissettiğinde kucağına al göğsünde tut başını göğsüne yasla kollarını bacaklarını topla sar onu kollarınla cenin pozisyonuna getir kendini karnında hisseder kalbini de dinleyerek sakinleşir.

Back
X