• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geceleri İnleme

Damaksiz avent onu biberon a benzetiyo sanırım canim ondan yok zarar vermez bak bi istersen damaklilari tutmadı çünkü kuzeyde fatih 'in ikizi olduğu için tutar bence :KK70:

Benimki damakli chicco kaucuk tuttu ama 3 aydan once vermeyin memeyi unutur diyen var zaten kizim geceleri cok az emiyor bir memeyi 3dk falan alıyor.

Benimki damakli chicco kaucuk tuttu ama 3 aydan once vermeyin memeyi unutur diyen var zaten kizim geceleri cok az emiyor bir memeyi 3dk falan alıyor.

He annesi bide sunu soylıyım gündüzleri hatta gece de eğer mesela erken satte sen uyumicaksan karnının üzerin e yatır bebeğini ama kafası ya sağa ya sola dönük olsun belki görmüşsündür hastanede kuvozde de böyle yatırırlar bebekler çok rahat uyur çünkü tek-tek onların gazını çıkarmaya uğraşamazlar dene istersen çok rahat eder benim bebeğim hala bile yatar 4 aylık olcak çok sever öyle yatmayı bu da nacizane bi tavsiye sırf senin biraz olsun kucağın kolların rahat kalsın die söylüyorum ama söyle karnının üzerin e kolları da yukarı doğru yanlara gelecek şekild e başı da ya sağ ya sola dönük olsun takip et onu

He annesi bide sunu soylıyım gündüzleri hatta gece de eğer mesela erken satte sen uyumicaksan karnının üzerin e yatır bebeğini ama kafası ya sağa ya sola dönük olsun belki görmüşsündür hastanede kuvozde de böyle yatırırlar bebekler çok rahat uyur çünkü tek-tek onların gazını çıkarmaya uğraşamazlar dene istersen çok rahat eder benim bebeğim hala bile yatar 4 aylık olcak çok sever öyle yatmayı bu da nacizane bi tavsiye sırf senin biraz olsun kucağın kolların rahat kalsın die söylüyorum ama söyle karnının üzerin e kolları da yukarı doğru yanlara gelecek şekild e başı da ya sağ ya sola dönük olsun takip et onu
Onanirmisin bu gece dayanamadim oyle yatirdim bende uyudum... zaten 1 saat ic8nde inliyor bende uyaniyorum :(

Onanirmisin bu gece dayanamadim oyle yatirdim bende uyudum... zaten 1 saat ic8nde inliyor bende uyaniyorum :KK43:

Aynen yatırabilirsin benim oglum gazlı dönemini öyle yatarak atlattı diyebilirim öyle 3saat uyurdu sırt üstü yarim saat az önce bile yüz üstü yatiyodu 1 buçuk saat uyudu uyandı:D

Aynen yatırabilirsin benim oglum gazlı dönemini öyle yatarak atlattı diyebilirim öyle 3saat uyurdu sırt üstü yarim saat az önce bile yüz üstü yatiyodu 1 buçuk saat uyudu uyandı:KK70:
Ya yatağı sert ona guvenip uyudum yoksa korkuyorum... bir kac kez alttan cikardigini duydum :) eprotein kullandiniz mi?

Ama başı kolları biraz yüksekte olsun canim kullandık 3 kiloyu geçince biraktik

Onu en çok rahatsız eden gaz mide gazi üstten çıkan gaz rahatlar canim

Ya kafam allak bullak boyle uyurken inleme ikinma sesi çıkarıyor agliyor ama uyuyor esim bu gaz diyor alip gaz cikarmaya calisiyoz bu arad uyaniyor agliyor kucagimizda bi hale geliyor. Ya 34 haftalik dogdu yaklasik 2 hafta kuvezde kaldi cok yiprandik bu surecte simdi boyle olunca iciniz gidiyor ... gaz ilaci veriyorum ama kar etmiyor sizin bildiginiz bitkisel ne var? Arkadasin harbi gazli bi oglu varda .
Merhaba, benim bebeğim de 34 haftalık doğdu, üç hafta kuvözde kaldık. Ve inlemeler bizde de var , şu an nasılsınız, geçti mi, bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum

Merhaba, benim bebeğim de 34 haftalık doğdu, üç hafta kuvözde kaldık. Ve inlemeler bizde de var , şu an nasılsınız, geçti mi, bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum
Geçmiş olsun canim, hamdolsun geçti. Simdi farkli sorunlarimiz var alerji ve dis gibi. O bibdo em ve mecbur yasiyorsunuz. Olumlu olun, guclu olun gececek.... Miss kokulu meleginize sağlık ve huzur versin Rabbim ;)

Geçmiş olsun canim, hamdolsun geçti. Simdi farkli sorunlarimiz var alerji ve dis gibi. O bibdo em ve mecbur yasiyorsunuz. Olumlu olun, guclu olun gececek.... Miss kokulu meleginize sağlık ve huzur versin Rabbim :KK66:
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum , Rabbim size de şifa versin. Neye alerjisi var acaba ? Doktorda bana alerji olabileceğini yediklerimi biraz not etmem gerektiğini söyledi

Amin inşallah çok teşekkür ediyorum , Rabbim size de şifa versin. Neye alerjisi var acaba ? Doktorda bana alerji olabileceğini yediklerimi biraz not etmem gerektiğini söyledi
Yumurta ve inek sütü alerjisi var canım. Kac Kac aylik bebeğin?

Back
X