tatlım bizimde öleee oluyor mesela saat 7de 150 cc mama yiyor yada 120 cc yiyolarr
taaa gece üçte kalkıyorr ..........
pisikologg çocuk doktoru geçen dedi bebekleriniizi mama için uyandırmayın
50-60 yıllarda bebekler 16 saat uyurken 2000 yıllarda 11-14 saat uyuyor dedi bu saatten az uyuyan bebeklerde zeka ve gelişim bozukluğu oluyorrr dedii.....
meraklanma canim bizde oyleyiz 11 gibi uyuyor 4 veya 5 ay arasi uyaniyor o da sanirim gaz saati geliyor cunki yatagindan alinca yada emzirirken fena halde gaz cikariyor ve rahatlayip cok az emiyor ve uyuyor. zaten sabah 6.5 - 7 gibi kalkiyor. bu yuzden ben hic uyandirmiyorum
benim kızımda 10.30 11 gibi uyuyo 6 gibi uyanıyor doktorum uyandırmadan mamayı yap ver dedi 3 gibi mamasını yapıyorum uykuda yiyo zaten açıktığı için kokuyu alınca aranıyolar sizde verin mamalarını aç bırakmayın ufaklıkları
benim oğlumda saat 20:00-21:00 arası yatıyor gecede saat 03:00 gibi uyanıyor meme emim tekrar uyuyor ama eğer uyumuyorsa bence uyandırmanıza gerek yok çünkü o zaten kendini ayarlıyor endişeye kapılmanıza gerek yok hatta uzmanlar belli bir aya geldiğinde gece mamalarını kesin diyolar. tabi sen yinede ben rahat etmiycem diyosan gerisi sana kalmış...