Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

Benim annem tek te kalmış
babama da demiş doktor doğum yaparsan ölüm riski var dedi diye
saf babam da inanmış.

Ama öyle toptan yok falan olmaz
bir tane olsun

bide paşamla aramızda 8 yaş var o nerdeyse dede olcak ama düşünen benim.yoksa bana göre hava hoş 4 sene sonra yapsam 30 olurum ama o :))

kızlar konuya löp dıye dalıyorum ama bılgı paylastıkca cogalır. popoyu sureklı bagdas kurarak buyutebılırmıssınız buradan okumustum bır ara. kolay gelsın

bu güzelmiş ama süreklide öyle oturulmaz yaniiii.s

Bende diyorum bu kiloda benim bu popom nee :O Hemen bağdaş kurmayı bırakıyorum

benım sevgılımde maasallahı var sureklı bagdas kuruyor. burada bır kız yazmıstı doktor demıs ona gunde 10 dk otur dıye ole bır seydı tam hatırlayamasamda

Ama güzelim bu işler sırayla değil:)
Vakti saati var biliyorsun
Ecelle nikahın saati değişmezmiş
Bu durumlar böyle
Olsun geç olsunda sen yuvanda mutlu ol yeterki
Evlilik ne zaman peki?

Ne zaman belli değil canım. Belki 1 yıl belki 2 yıl belki 3 yıl...

Bende diyorum bu kiloda benim bu popom nee :O Hemen bağdaş kurmayı bırakıyorum

odada tek basıma gulmekten koptumm valla irobik :):) bende basladım bagdas kurmaya gece yemeklerının yapamadıgını bagdas kurarak basaracam ınanıyorum artık :)

odada tek basıma gulmekten koptumm valla irobik :):) bende basladım bagdas kurmaya gece yemeklerının yapamadıgını bagdas kurarak basaracam ınanıyorum artık :)

Ben şok oldum sonra şoku atlatınca gülmeye başladım Kur kur azmin sonu zaferdir başaracaksın inanıyorum

aktivite sağlam zaten de şu an bende istemediğim için üstüne düşmüyorum.hazır olduğumda başının eti ağzımı sulandırmaya başlar zaten :)))

Bence açık açık konuş
ama sonuçta konuşmaklada olacak iş değil aktivasyon mesajları gönder

aktivite sağlam zaten de şu an bende istemediğim için üstüne düşmüyorum.hazır olduğumda başının eti ağzımı sulandırmaya başlar zaten :)))​

alıntıyı yanlış yerden yapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…