Geceleri uyuyamıyorum

CatLover06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
213
88
13
29
Okullar tatil olduğundan beri uyku uyuyamıyorum. Saat 22de yatıyorum ama bir türlü uykuya dalamiyorum. Stres vs de yapmıyorum aslında. Bu durumun geçici olduğunu biliyorum. Uyanınca da başımda bir ağrı oluyor. Ve tüm gün başım ağrıyor. Burnumda eğrilik var bu yüzden nefes alırken burnumdan garip sesler geliyor. Burun eğriliği nedeniyle uykusuzluk çektiğimi düşünüyorum. İnternetten baktım.
Uykusuzluk için ne önerirsiniz?

Reis yeni mi eğrildi burnun anlamadım?
Papatya çayı iç cayır cayır uyku yapıyor

Hayır ama okula vs gitmiyorum yorulmuyorum tum gün evdeyim. Malum 20 yaş altına yasak var Ama burun eğriliği de etkileyebiliyor galiba

Kendinizi yormaya çalışın. Mesela dip köşe ev temizliği yapın bir gün. Evde kaldığımız, enerjimizi atamadığımız için uykularımızın kalitesizleştiğini düşünüyorum ben. Yorulmadığımız için vücudumuzun dinlenme ihtiyacı olmuyor, ihtiyaç olmayınca uyuyamıyorsunuz, sonrası baş ağrısı, halsizlik vs derken kısırdöngüye giriyorsunuz.

Eğer biraz enerji harcarsanız, vücudunuzu yorarsanız nispeten daha sağlıklı bir uyku uyursunuz.

Burun bantları var.
Septum deviasyonu ameliyatı olmadan önce ben de burnumdan nefes almakta zorluk yaşardım.
Burun bantları kurtaricimdi.

Bir hobi bul kendine, beynini kendini yormaya çalış. 8 saat uyku bir birey için yeterlidir, uyku saatini biraz ileri çek, kalkma saatini de uyku saatinden 8 saat sonraya kur ve alarmla uyan. Ben 8 saatten fazla uyursam başım şiddetle ağrır, migrenim tutar mutlaka. Kitap oku, puzzle yap, aerobik, dans bsyler. Burun eğriliği muhakkak etkilidir ancak belli bir yönde uyuman icin musaade eder, deneme yap hangi tarafta daha rahat uyuyorsun diye. Bir de viks alabilirsen al, uyumadan once burnunun ucuna sür, kenarlarina masaj yap, rahat nefes alabilirsin. Bulabilirsen yastığının altina lavanta koy ya da lavanta yağı damlatip başucuna bir yere koy. Uykuya geçiş müzikleri var internetten arastir, cok kısık onları çal.

Çok erken yatıyorsun nasıl olsa okul iş yok 12 de yat sabah erken kalkarsın uykunu da alırsın

Yahu 12-13 saat uyumak istiyorsun normal mi sence bu? Sabah 11’de uyanıp gece 10’da uyuyamıyorum diye ağlamak da, ne bileyim, biraz şey...

Ağrıların da çok uyumaktandır.
Ay evet ben de çok uyuduğumda başım ve ensem biri tepik atmış gibi ağrıyor.
Artı o gün moron edasıyla dolanıyorum

Arkadaş kedileri çok seviyor sanırım kediler gibi yaşamaya karar vermiş. Bizim evdeki pisi de 16 saat falan uyuyor günde.

Sabah erken kalkin ve yorulun. Evde yuruyus yapin. Pilates yapin. Dip kose temizlik yapin.

Bi de papatya cayi patlattiniz mi miss gibi uyursunuz

11 civari uyanip 22de yataga girmek neden? Gunun 11 saatini ayakta 13 saatini uykuda mi geçirmek istiyorsunuz?

Belki erken uyanmak için 22 de uyuyordur yav hemen linç etmişsiniz
Geç uyuduğu içinde geç kalkıyordur bu sarmal döngüye girmiştir dhdhdh

Konu sahibi bı gün alarmı kur uyan gece erken uyuyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…