Geceleri Uyuyamıyorum

yanlış anlamanızı istemem ama sevgilinizin yaşamına bu kadar müdahale etmeye devam ederseniz ilişkiniz mutlaka sona erecektir ve uykusuzluğunuz uzun bir süre devam edecektir....

İlişkiniz konusunda kurcalamak istemiyorum ama çok fazla kuralcı olmayın birbirinize karşı
İnsanlar arkadaşlarıyla neden görüşmesinler, konuşmasınlar ki?
Garip yani
Bu şekilde kurallar koyarsanız acabalarla böyle kendinize psikolojik sorunlar yaratırsınız

Uyku konusunda,
Yatmadan önce nette zihin arındırma telkinleri var onları dinleyin
21 gün muhabbeti var
Bunu araştırıp uygulayabilirsiniz

Bir diğer önerim ise müzik
Rahatlatıcı yavaş müzikler dinlerim ben hep yatağımda
Uykuya dalmamda çok yardımcı olur...

Seni daha onceki konularindan hatirliyorum. Sunu soyliyim, daha onceki konunda da soylemistim buna benzer birsey. Eger hastalik derecesinde kiskanc biri olmaya devam edersen ikili iliskilerinde her zaman boyle huzursuz olacaksin. Adami herkesten izole edemeyecegine gore, boyle surekli "acaba kimle konustu, kimin yanina oturdu, kimi gordu" gibi dusunceler beynini kurt gibi kemirecek. Uykusuz geceler baslamis bile... Arkadasim senin durumun vahim, gercekten. Boyle sagliksiz dusunceler, gereksiz telas insanin hayat kalitesini yerle bir eder, stresten uyuyamazsin iste boyle. Sen bence vakit kaybetmeden bir uzmana gorun, bu sorunu as. Uykusuzluk da cok dusunmekten oluyor zaten. Bu kiskancligin cozulurse uykusuzluk da cozulur saniyorum.

canm bu kadar taktıgını sevgiline belli etme sakın ! bende bundan 2 yıl önce bi sevgilim vardı arkadaşlarımız sevgiliydi sürekli kavga ederlerdi bnm arkadaşım aglardı ona takardım kafamı üzülürdüm saf gibi bi gün yeter artık bıktım bu takıntılarından bizimde bi ilişkimiz var hala başka insanlara üzülüyosun oturda bize üzül demişti lililiiiaiii bu bi örnekti :) erkekler takıntılı ve sorunlu kızları sevmezler sen bu şekilde davranırsan 1 ay sonra ayrılıgınızı takarsın başkalarını degilde :)

peki kaçta kalkıyorsun ?

uyuyamadığım zamanlar 12 den önce kalkamıyorum

yanlış anlamanızı istemem ama sevgilinizin yaşamına bu kadar müdahale etmeye devam ederseniz ilişkiniz mutlaka sona erecektir ve uykusuzluğunuz uzun bir süre devam edecektir....

oda aynı şekilde benim yaşamıma müdahale ediyo

İlişkiniz konusunda kurcalamak istemiyorum ama çok fazla kuralcı olmayın birbirinize karşı
İnsanlar arkadaşlarıyla neden görüşmesinler, konuşmasınlar ki?
Garip yani
Bu şekilde kurallar koyarsanız acabalarla böyle kendinize psikolojik sorunlar yaratırsınız

Uyku konusunda,
Yatmadan önce nette zihin arındırma telkinleri var onları dinleyin
21 gün muhabbeti var
Bunu araştırıp uygulayabilirsiniz

Bir diğer önerim ise müzik
Rahatlatıcı yavaş müzikler dinlerim ben hep yatağımda
Uykuya dalmamda çok yardımcı olur...

bu arkadaşlar bayan olursa kesinlikle istemiyorum ne konuşmasını nede görüşmesini
tşk ederim,bu söylediğinizi araştırcam inş bi faydası olur

Tekmi yasiyorsun anladigim kadariyla yanlizliktan bikmis olmalisin depresyondasin gibi önceki konularindan öyle anladim biraz..

Yanlizsan ev arkadasi edin, bide spor sana cok iyi gelcektir geceleri yorgun düsersin ister istemez uyursun uyumadan önce dua oku uyu..

Fazla kıskançlık insanın kendisine gerçekten zarar veriyor.

İlk başlarda (ben her ne kadar inanmasam da) seven insan kıskanır sözünden yola çıkarak çiftler kıskanılmaktan hoşlanıyorlar ama eminim zamanla bu kıskançlık karşı tarafı rahatsız ettiği gibi senide huzursuz etmeye başlıyor.

Zaten hiç kimse otobüs beklerken bir bayanla gidip sohbet etmez,

Yada alışveriş yaparken oturup mağazada bir bayanla sohbet etmez.

Konuştuğu insanlar mutlaka ya iş hayatındandır yada öğrencileridir, bunlarıda engelleyemezsiniz.

Bence biraz rahat olun, görün bakın nasıl rahat rahat uyuyacaksınız.

fazla takıntılı olmak iyi bişey degıl cok yıpranırsın hayatın boyunca:ssz:bak ilerde coluk cocuk olunca gece 1 saat fazla uyumanın yolunu arayacaksn gecıcek bugünler:34::34:

Tekmi yasiyorsun anladigim kadariyla yanlizliktan bikmis olmalisin depresyondasin gibi önceki konularindan öyle anladim biraz..

Yanlizsan ev arkadasi edin, bide spor sana cok iyi gelcektir geceleri yorgun düsersin ister istemez uyursun uyumadan önce dua oku uyu..

yok ailemle yaşıyorum,ama evt yanlız hissediyorum kendimi

Fazla kıskançlık insanın kendisine gerçekten zarar veriyor.

İlk başlarda (ben her ne kadar inanmasam da) seven insan kıskanır sözünden yola çıkarak çiftler kıskanılmaktan hoşlanıyorlar ama eminim zamanla bu kıskançlık karşı tarafı rahatsız ettiği gibi senide huzursuz etmeye başlıyor.

Zaten hiç kimse otobüs beklerken bir bayanla gidip sohbet etmez,

Yada alışveriş yaparken oturup mağazada bir bayanla sohbet etmez.

Konuştuğu insanlar mutlaka ya iş hayatındandır yada öğrencileridir, bunlarıda engelleyemezsiniz.

Bence biraz rahat olun, görün bakın nasıl rahat rahat uyuyacaksınız.

işte iş dışında ders dışında kesinlikle bi sohbeti olmasın istiyorum oda itiraz etmiyo zaten.ama hep aklımda ya konuşursa ya muhabbet ederse gibi düşünceler var
bide eskiden biz daha sevgili olmadan,konuştuğu kızlar vardı aynı dönemden arkadaşlarıydı yani, eskiden görmüştüm ters haraketlerini gördüm o günden sonra sinir oldum onlara ve onlara selam bile vermesini istemiyorum.oda bunu kabul ediyo,ama ya bi yerde rastlarsa o cıvıklar hemen konuşmaya çalışırlar işte sevgilim karşılık vermsin istiyorum selamlarını almasın istiyorum,bu düşünceler beni sinir hastası yapıyo.
geçen gün dedimki sen onların nerelerde olabileceğini biliyorsundur o ortamlara beraber gidicez onlar mutlaka konuşmaya çalışcaklar sende onlara karşılık vermiyceksin bende o suratlarının halini görcem dedim.
dediki ben nereden bileyim nerde olabilecekleri eğer rastlaşırsak tmam dediğin gibi olcak söz dedi.
bende dedim ki zaten yanımıza geldiklerinde geldiklerine pişman edicem dedim,gerçektende edicem.
hep bunları düşünüyorum işte bu aralar,bişeyler olsun içim soğusun istiyorum.
birde bi olay var şimdi sevgilim mecburen yanına gelen öğrencilerin sorularını çözüyo,işte geçen sene bi kız gelmiş yanına ve o dönem o kız benimle arkadaş olmaya çalıştı sürekli yanıma geliyodu derslerle ilgili birşey soruyodu benim bi alt sınıfımdı.işte gitmiş sevgilimin yanına soru çözdürmeye sürekli benimle ilgili şeyler sormuş sevgilime oda geçiştirmiş rahatsız olmuş sorularından.bi gün yine gitmiş o esnada sevgilim bölümünden bayan bi asistanı aramış benim yerime sınava girebilirmisin diye(hala unutamıyorum bu olayı da bi bayandan nasıl isteyebilir bunu).bu olaydan bi kaç gün sonra kız geldi yanıma konuuyoruz işte dediki ben x hocann yanına gittim soru çözdürmeye bi bayanla konuştu telefnda bşy rica etti sınavla ilgili ve bitanem filan dedi!aramızda kalsın dedi sonra
ben tabi çıldırdım o an gittim sevgilimin yanına kapısını öyle bi açtımki,anlattım bağırdım.oda saçmalam ne diyosun sen dedi nerden çıktı bu dedi bende anlattım nerden duyduğumu,kızı çağırttırdı bu kız geldi bi kaç arkadaşı var aynı katta onlarda bağırmalarımı duymuşlar geldiler,sonra kıza sordu sevgilim,sen ne biçim insansın dedi bağırdı senin amacın ne dedi.oda dediki hocam ben yanlış anlamışım başladı ağlamaya ben yanlış duymuşum dedi özür dilerim filan dedi.olay öyle kapandı.
ama çok kötüydü ben bu olaydan snra haftalarca kötü davrandım ona unutamadım hala..
kızı gördüğüm heryerde bişey yapmak istiyorum elime bi fırsat geçsede bişey yapsam içim soğusa diyorum.
bu olay hep geliyo aklıma..işte geçmişteki bu olaylar uyutmuyo beni

Back
X