Geceleri uyuyamıyorum

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Yataga yattıgım anda nefes alamıyorum :(
Sag burun deligimden sanki hic hava girmiyor doktra gttim sagdaki bez şişmiş ama soldaki daha fazla dedi ama ben hep sagda sorun yaşiyorum ne yaptiysam açılmıyor. Nefes alirken boguluyorum sanki. Netten baktigim kadariyla hepsini almiyor o bezi kucultuyorlarmis bu daha saglikliymis bunun operasyonunu geciren ve duzelen olduysa yardimci olabilirmi ?
Sanirim adı alerjik rinit...

eşim 2 yıl önce oldu estetikle birlikte fakat zamanla tekrarlıyor.şu sıralar yine tıkanmaya başladı.
hıım bu arada bahar da geldi malum iyice şiddetleniyor :(

Onu bilmiyorum aöa bende sinüzitten dolayı sıkıntı yaşıyorum. Papatya kaynatıp buharında duruyorum baya rahatlatıyor istersen dene

eşim 2 yıl önce oldu estetikle birlikte fakat zamanla tekrarlıyor.şu sıralar yine tıkanmaya başladı.
hıım bu arada bahar da geldi malum iyice şiddetleniyor :KK43:

Benimki kozmetik alerjisi bundan eminim cnku ne parfum ne camasir deterjani ne yersil domestos bilw burnumu tikiyor.
Hele birde disari ciktiysam gunesli havada cildiriyorum agzimdan nefes almak zorunda kaliyorum nefesim yetttmiyooor :(((

O etler yine oluşuyor.
Aldıran arkadaşlarım vardı.

aynı durum bende de var bende ıslık sesi geliyordu burnumdan arkadaşlarımda duyuyodu ama gece oluyodu gündüz bir şey yok burnumun bir tarafından da nefes çıkmıyordu doktora gittim bir sprey bir ilaç yazdı alerjik dedi alerjiden burun etlerim şişmiş yaza kadar kullancam geceleri rahatım artık ama sorun tamamıyla bitti diyemem hala bir tıkanıklık var

aynı durum bende de var bende ıslık sesi geliyordu burnumdan arkadaşlarımda duyuyodu ama gece oluyodu gündüz bir şey yok burnumun bir tarafından da nefes çıkmıyordu doktora gittim bir sprey bir ilaç yazdı alerjik dedi alerjiden burun etlerim şişmiş yaza kadar kullancam geceleri rahatım artık ama sorun tamamıyla bitti diyemem hala bir tıkanıklık var

Bende iki hafta surdu ilaci kullanirken bile nefes alamiyordum allahim cok kotu birseeeeyyy :(
Sonra gecti ama parfum kokusunda ve kozmetik kokusunda burnumdan alamadgm icin agzimdan aliyorum sag bagdemcigm sisiyor bide onla ugrasyorum kotu bir durum. Sizin alerjiniz neye ?

Bende iki hafta surdu ilaci kullanirken bile nefes alamiyordum allahim cok kotu birseeeeyyy :KK43:
Sonra gecti ama parfum kokusunda ve kozmetik kokusunda burnumdan alamadgm icin agzimdan aliyorum sag bagdemcigm sisiyor bide onla ugrasyorum kotu bir durum. Sizin alerjiniz neye ?

açıkcası bende neye olduğunu bilmiyorum toza galiba, alerji testi yapmadı doktor, ailede nefesle ilgili sorun yaşayan var mı dedi anneannem astım annemde alerjik yapıda bir insan onları söyledim durum ırsi dedi alerji nesliden nesile geçiyormuş

ama açıkcası ben bi ara gidip geniz eti röntgeni de çektirmeyi düşünmüyor değilim ama dediğiniz gibi hep ağzımdan alırdım nefesi ve farantij çok oluyo bende şimdi burundan kolaylıkla alabiliyorum

açıkcası bende neye olduğunu bilmiyorum toza galiba, alerji testi yapmadı doktor, ailede nefesle ilgili sorun yaşayan var mı dedi anneannem astım annemde alerjik yapıda bir insan onları söyledim durum ırsi dedi alerji nesliden nesile geçiyormuş

ama açıkcası ben bi ara gidip geniz eti röntgeni de çektirmeyi düşünmüyor değilim ama dediğiniz gibi hep ağzımdan alırdım nefesi ve farantij çok oluyo bende şimdi burundan kolaylıkla alabiliyorum

Ilacin etkisiyle sanirim.
Ama ben ilac kullanamiyorum cocuk istedigimiz icin dr ilac kullanirken hamile kalma dedi bende gecince biraktim. Kozmetik olunca parfumden uzak duruyorum domestos kullanirken nefes almiyorum ve camasir deterjanimi hipoalerjenik aldim o pek ise yaramiyor ama idare ediyoruz iste..

Ilacin etkisiyle sanirim.
Ama ben ilac kullanamiyorum cocuk istedigimiz icin dr ilac kullanirken hamile kalma dedi bende gecince biraktim. Kozmetik olunca parfumden uzak duruyorum domestos kullanirken nefes almiyorum ve camasir deterjanimi hipoalerjenik aldim o pek ise yaramiyor ama idare ediyoruz iste..

domestos annemi de tıkıyor

merhaba arkadaşlar
aynı problemler son 2 yıldır bendede var ilk alerji ile başladı öyle kaldı ne bitkisel ne tedaviler ne ilaç antibiyotik hiçbi işe yaramadı geceleri nefes alamıyorum horluyorum gün içinde nefes alamıyorum ağzım kuruyor sürekli suyla dolaşıyorum en son beyin tomografisi çektiler geniz eti büyümüş geniz akıntısına ben nefes darlığı sorununa neden oluyormuş ilaç verdiler 1 ay kullan geçmesse ameliyat yapacağız dediler özelde olacağım
önümüzdeki ay içinde ameliyat olacak başka çare kalmadı bıktım valla afedersin sabahları boğazımda balgam birikiyor tuvalette yarım saat öğürüp kusuyorum evdekiler komşula rahatsız oluyor gün içinde iştede oluyor istediğim yemeği yiyemiyorum hemen balgam oluyor bıktım valla içim dışım su oldu yeminlen yaşama isteğim kayboldu hayattan soğudum
arkadaşlar geniz eti ameliyatı olan arkadaşlar var ise ve aynı sorunları yaşayan yazın buradan :KK14::KK14::KK14::KK14::KK42::KK42::KK42::KK42:

Bendede ayni sorunlar var ya :( kronik sinuzit, burun deviasyonu, burun tikanmasi, geniz akintisi hepsi var.. ameliyat olcam burnumdan artik biktim bu durumdan.. bazen burnum o kadar tikaniyorki yatamiyorum .. birde kulagima vurmaya basladi agrilar ..rahatsiz oluyorum... bir ara burun sprayi kullaniyordum iyi gelmisti, simdide deniz suyu kullaniyorum.. birde kulagima vurmaya basladi.. ayin sonunda alerji testlerim var bakalim ne dicek ona gore hareket etcem..

Back
X