Ark merb hep takip ediorum ama hiç yazmadin.ben geceleyin uyuyordum esimle kizim ağlıyor durmuyordu aramıza aldim kızımı aglayinca eşime dedim sen geç içerde yat.çocuk durmuyor yarın ise gideceksin oda tamam dedi gitti.sonra ben dalmisim sol tarafımdan biri 3 kere birsey fısıldadı lisanı farklıydı .ben hemen kalktım ve okudum oylece eşimin yanına kostüm.Bana büyü yaptılar dedim.hemen abdest aldim ve kuran açtık .acar açmaz bir ciglik koptu evden. Esim şaşırdı okuduk ğuzelce .ben kayinvalidem gidiyormuş.1 hafta öncesinde yapacağını gormustum.böyle birsey yaşayan var mi .ne yaptınız korku icimde var.okuyandan Allah razı olsun
Bir büyüyü anladım bir de evde kopan çığlığı...
Kayınvalide bu olayın neresinde?
O mu çığlık attı?
Evde sizden başka kim var dı ki? Nasıl yanii ?Ark merb hep takip ediorum ama hiç yazmadin.ben geceleyin uyuyordum esimle kizim ağlıyor durmuyordu aramıza aldim kızımı aglayinca eşime dedim sen geç içerde yat.çocuk durmuyor yarın ise gideceksin oda tamam dedi gitti.sonra ben dalmisim sol tarafımdan biri 3 kere birsey fısıldadı lisanı farklıydı .ben hemen kalktım ve okudum oylece eşimin yanına kostüm.Bana büyü yaptılar dedim.hemen abdest aldim ve kuran açtık .acar açmaz bir ciglik koptu evden. Esim şaşırdı okuduk ğuzelce .ben kayinvalidem gidiyormuş.1 hafta öncesinde yapacağını gormustum.böyle birsey yaşayan var mi .ne yaptınız korku icimde var.okuyandan Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?