Geceleyin kulağıma fısıldayan ses

Mrybyzt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
257
55
48
36
Ark merb hep takip ediorum ama hiç yazmadin.ben geceleyin uyuyordum esimle kizim ağlıyor durmuyordu aramıza aldim kızımı aglayinca eşime dedim sen geç içerde yat.çocuk durmuyor yarın ise gideceksin oda tamam dedi gitti.sonra ben dalmisim sol tarafımdan biri 3 kere birsey fısıldadı lisanı farklıydı .ben hemen kalktım ve okudum oylece eşimin yanına kostüm.Bana büyü yaptılar dedim.hemen abdest aldim ve kuran açtık .acar açmaz bir ciglik koptu evden. Esim şaşırdı okuduk ğuzelce .ben kayinvalidem gidiyormuş.1 hafta öncesinde yapacağını gormustum.böyle birsey yaşayan var mi .ne yaptınız korku icimde var.okuyandan Allah razı olsun

Çığlık? Ne büyüsüymüş bu?

Bana buyu yapildi diye dusunursen yapildigina inanir herseyi ona yorarsin

Oku ufle yat

Banada adimla seslendiler gecen gece neeeee diye bagirirken kendi sesime uyandim
Ruya gordum zannimca :))

Yani tuhafsınız gerçekten.Ses duyunca bana büyü yaptılar diye eşinize koşmanız çok acayip.
Bana böyle bir şey olsa kabus gördüm derim.Çığlık komşudan veya sokaktan gelmiş olabilir.
İçiniz rahat etmiyorsa bol bol ayetel kürsi felak nas okuyun.

Evde sizden başka kim var dı ki? Nasıl yanii ?

Ama benm kayinvalidem düğün zamanında bozulsun diye bana yaptı parmagim kirmizi halka oldu.bu kadar etkili değildi.kendisi de kardeşlerine işlemiyor bu kiza resimle bile demis.eşimin c uzdanindan çalmış resmimi.

Off nereden uyduruyorsunuz ya bunları Allah aşkına. Olayı da kaynanaya bağladınız yani bana büyü yapacağını rüyamda görmüştüm diyerek. Bu gibi şeyler için çok korkuyorsanız felak nas surelerini okur yatarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…