Geceleyin kulağıma fısıldayan ses

Evde esim ben 2 cocugum.kimse yok .anlayin iste neyin ciglik attigini.kayinvalidem yapan büyüyü.memleketinden

Arada bana olur ama hiç büyüye yormadım.özellikle yorgun uyuduğum zaman bazen kuşağımda fısıltı bazen hafif bi esinti hissederim. Hatt geçenlerde resmen birinin dürtmediyşe uyandım. Bilinçaltı bence. Kv nin büyü yaptırdığını düşünmek biraz abes ya

Yazımınız o kadar tuhaf ki, noktalamalar fln herhalde ondan hiçbir şey anlamadım yazdığınızdan.Bir çığlık, bir kuran okuma.Eşle yatıyordun galiba, ufff anlamadım ben :*/

Ama benm kayinvalidem düğün zamanında bozulsun diye bana yaptı parmagim kirmizi halka oldu.bu kadar etkili değildi.kendisi de kardeşlerine işlemiyor bu kiza resimle bile demis.eşimin c uzdanindan çalmış resmimi.
Halka derken?

Bir büyüyü anladım bir de evde kopan çığlığı...
Kayınvalide bu olayın neresinde?
O mu çığlık attı?

Hayır bilinmedik:KK34: görünmeyen sesler öyle anlaşılıyor.

Sanki bu konular yasaktı ama hayırlısı birazdan Mune Mune bir bakar.
M Mrybyzt bence bol dua okuyun,böyle şeyleri aklınıza getirmeyin
Yatarken Nas ve Felak sürelerini okuyun.
Birde rüya ile büyüyü nasıl bağladınız ,bence rüyanın etkisinde çok kalmışsınız

Yasak olduğunu bilmiyordum konuyu nasıl kapatırım.çünkü burda yardımcı kimse olamıyor......

İmanla ne alakası var tövbe tövbe. Korku ayrı şey İman ayrı şey. Evde bitane ecinli kulağıma kadar gelip konusacak hadi sakinliğini korudun Kuran okudun o esnada bi çığlık kopacak kendisinden ve siz bu kadar sakin kalacaksınız. Hayret valla demek öi sizde bu işlerle haşır neşirsiniz. Büyü ile gelenler yapılan büyüye uyğun Kuran ayeti ve duası okunmadan gitmez ki. Bin tane büyü var.hala sizinle uğraşması Lazım

Ama benm kayinvalidem düğün zamanında bozulsun diye bana yaptı parmagim kirmizi halka oldu.bu kadar etkili değildi.kendisi de kardeşlerine işlemiyor bu kiza resimle bile demis.eşimin c uzdanindan çalmış resmimi.

Bakın bunlar beyninize işlemiş ve etkisinde çok kalmışsınız
Akıl sağlığınıza zararlı ,gerçekten diyorum atın bunları kafanızdan
Farklı ortamlarda bulunun,bol dua edin
Yani insan buradan okurken bile tedirgin olurken siz bunlarla resmen kafayı bozuyorsunuz:KK57:

Back
X