Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NedenMilletin işi gücü yok ya Bunu anladım
Konu nerede?
Hayır konu bambaşka birşeydi öyle anlaşıldıEski konunuza baktım düzgün kız sevgilisinin evinde sabahlar mı diye bir soru sormuşsunuz.Siz seks yapamadığınız için mi insanların seks hayatını merak ediyorsunuz?
o zaman kafanızdakini bir toparlayın bakayım ortaya ne çıkacakHayır konu bambaşka birşeydi öyle anlaşıldı
Yanlış anlaşıldım aslındasen gidip de başka kıza kötü yakıştırmalar yaparken iyiydi ibre sana dönünce mi kötü oldu .
Bir tane kız var, aşkı için kapanıyor, konu sahibinin planotiğinin evinde kalıyor amca oğluyla beraber gidiyorlar, aslında evliler 2 senedir ama kimse bilmiyor. Apartmanda adamın yengesiyle annesi de var. Sonra konu sahibi de üzülüyor ama neden üzüldüğünü anlamamışım bak o bölümü de sen oku anlamaya çalışoffice
Eski konunuza baktım düzgün kız sevgilisinin evinde sabahlar mı diye bir soru sormuşsunuz.Siz seks yapamadığınız için mi insanların seks hayatını merak ediyorsunuz?
Takipçi olmadığım halde takipçi yakıştırması yapıldıBir tane kız var, aşkı için kapanıyor, konu sahibinin planotiğinin evinde kalıyor amca oğluyla beraber gidiyorlar, aslında evliler 2 senedir ama kimse bilmiyor. Apartmanda adamın yengesiyle annesi de var. Sonra konu sahibi de üzülüyor ama neden üzüldüğünü anlamamışım bak o bölümü de sen oku anlamaya çalışoffice
Yanlış anlaşıldım aslında
aşkı memnu şeması gibi şema çizerek anlamaya çalışacağım artık![]()