Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

    OY: 425 31,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

    OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

    OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

    OY: 799 59,6%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

    OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

    OY: 52 3,9%

  • Ankete Katılan
    1.340
Pkk kurucusu içinde istemezsin bunu ya. Yok yani olmaz.
Böyle kim vurduya gittiklerinde ayrıca kahraman oluyorlar yalnız bir de böyle düşün. Ben onlar gibi bakamıyorum ama katıksız hukuğu savunuyorsak elebaşı da suikastle değil idamla yok edilmeli. Böyle bakınca biraz daha değişik oluyor mu bilemem.
 
Kk içerden çıkarıcam demedi mi nasıl yani

Demirtasi kavala ve diğerleri çıksın istiyorsanız oy verin dedi ya emirler yağdırdı..nasıl demedi
Lütfen kazanın.
 

Eklentiler

  • 20230526_090402.jpg
    20230526_090402.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 31
Benim sorduğum soru hariç herşeyi yazmişsiniz? Fetö Erdoğan gelene kadar yeteri kadar devlete sızmıştı. Fethullah güleni yurt dişinda kim kaçirdi? 28 şubat döneminde tüm yurtlar kuran kursları VS kapatılırken neden Fethullah gulenin okullarına dokunulmadi sizce? Bankada parasi var diye kimse içeride değil. Onun süreci çok farkli. Algi yapmayın. İster begenin ister begrnmeyin Erdoğan savaş açti gülene. Kolay kolay da başka hükümet yapamazdı. Bu arada birsey söyleyeyim şu an fetöcü dediklerinizle millet ittifaki mecliste. Sadullah ergünü meclise soktunuz haberiniz yok mu? Hdp den önce mecliste hiç yoklar mıydı? Dehap hadep bdp? Leyla zana VS. Bunlar erdoğandan önceki partilerden bazilari. Canan Karatayın pkk lideri için neden öldürdünüz diye sorgulaması hakkında düşüncelerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
Başkaları soktu diye o da bu kadar taviz vermesi mi lazımdı, onun zamanında çalınan sorulardan, orduya emniyete girenlerden neler çekti insanlar. Asıl palazlandıran bunlar oldu
 
Böyle kim vurduya gittiklerinde ayrıca kahraman oluyorlar yalnız bir de böyle düşün. Ben onlar gibi bakamıyorum ama katıksız hukuğu savunuyorsak elebaşı da suikastle değil idamla yok edilmeli. Böyle bakınca biraz daha değişik oluyor mu bilemem.

E idam yok. Diğerini yıllardır besliyoruz zaten. Ellerinden öpmek gerek kim vurduya götürenin.
 
E idam yok. Diğerini yıllardır besliyoruz zaten. Ellerinden öpmek gerek kim vurduya götürenin.
Şöyle söyleyeyim bazı insanlar hukuka takıntılıdır.uymuyorsan nediye yasalar var derler.buda doğal olarak fikir ayrılığı oluşturur.ha bana sorarsan bu konularda çok keskin laflar etmemek gerek insanoğlu duygusaldır.mesela benim oğlum bir katilse velinç edilip öldürülürse katil olmasına bakmadan bu ülkede hukuk yokmu yargı nerde diye bağırırım.ama benim oğlumu öldüren katil linçle öldürülürse bende lince katılırım yasa masa dinlemem.yani örnek olarak verdim olaylar ve içinde bulunduğun durum insanın daimi fikirlerinin bile önüne geçer.oyüzden ben böyle beylik lafları çok önemsemem
 
Ne yaşı arkadaş orman yandı yaş maş kalmadı 🤣🤣🤣🤣
Ya bu kadar da olur mu
4. Evre kanser hastası kadını sırf inattan içerde tuttular
Kermese mantı yapan kadını tutukladılar
Askeri akademi öğrencileri 18 19 yaşındaki çocuklara ömür boyu verdiler
Milletin servetine çöktüler
Keşke türban konusundaki hassasiyetiniz ve samimiyetiniz tüm haksızlıklar için olsa

Gerçekten magdur olanlara tabiiki üzülüyorum ama yok bank asyada parası vardı yok mantı yaptı diye kimse tutuklanmaz bana bunu inandıramazsınız. Başka bir bağlari vardır biliyorum yargılama sürecini. Zaten yargılama sonucu bir baği olmayanlar çıktı dışari ama o süreçte çok magdur olan oldu o konuda hakli olabilirsiniz. Gerçi tutuklananlar yargılananlar genelde halk tabakası üst tabaka hala elini kolunu sallayarak geziyor. Şu an biraz millet iffitakında birazi hala cumhurda.
 
türbanla ilgili yapılan insanlık dışı özgürlüğe birebir uzanan ellere yönelik yazıyorum bur dönemin anasını ağlattılar dite yazıyorum..kul hakkı diyorum neden se orayı es geçip görmüyorsun
Halen ve halen demirtasi övüyor suçsuz diyorsun...dolayısıyla dedenz de zaten tertemiz..dimi Zemheri .
Ben demirtaş falan övmedim. Adam bütün beraat ve takipsizliklere hatta insan hakları mahkemesinin verdiği karara rağmen içeride hukuk kuralları işlesin, cezası kesinleşsin, ortada bir ceza yoksa çıkarılması gerekir. Bu yasal bir süreç benlik bir tarafı yok. Hukuk her türlü ideoloji ve menfaatin üzerinde olmalıdır. Dünyadaki mizan hukuktur, doğru işlemelidir.
 
X