Sirf kilom yuzunden veni degerlendiriyorsa uzak dursun vir zahmetsiz değişmişsiniz beğenmeye başladı sanırım sizi
bence şimdide siz yüz vermeyinSirf kilom yuzunden veni degerlendiriyorsa uzak dursun vir zahmetşaka bir yana bende seziyorum iste ama kendim mi abartiyorum diyede dusunuyorum...
Aramizda bisey olacagindan degil ama geceb seneki tutumu beni uzmustu sonucta her yaz bir araya geliyoruz birlikte büyüdük sayilir...Değişiminiz onuda değiştirmiş gozu görmeye başlamış
bence şimdide siz yüz vermeyin
çok şekilci bir insan demekki 15 kilo verince bakımlı olunca dikkatini çektinizkesinlikle ve kendisinin konusmasi benim kafami karistirdi sonucta kendisi misafir sayilir ve bana biri hosgeldin demese alinirim sahsen ..
Canım sadece kilon var diye yüz vermemişse yarın öbür gün yine kilo alırsan eğer yine yüzüne bakmaz. Dış görünüşe fazla takık galiba. Bence gün intikam günü top sende
bendede 5 kilo fazla var daha veremiyorumNasıl kilo verdin ya? Ben 4 kilo fazlayı veremiyorum daha.
dimiiIntikam sart bence
Merhaba kizlar
Size birsey soracagim...
Biri var diyelim ve bu kisi gecen sene suratima bakmazken selam verirken bile uzaktan ve kibirli bir sekilde selam verirken...
Bu sene bende degisiklikler oldu tabii 15 kilo verdim giyimim degisti kendime daha bakiyorum diyelim...
Bu sene ise bende nasil bir hirs kalmissa hic yuz vermezken kendisi benim nereyi kazandigimi hangi bolum oldugunu sordukca sordu yurda kadar konustuk ve bana tavsiyelerde bulundu bugunde ben yeni eve gelmistim hemen hosgeldin demeler falan bu kisi erkek bu arada ...
Aramizda bir yas var ve uzaktan akrabam olan "bu kisi " ne yapmaya calisiyor sizce kafami karistirmadi degil ve cocukken benden hoslaniyordu ama buyuduk ve ikimizde degistik sonucta yorumlariniza ihtiyacim var ??
doğru söylüyorsun cnm zaten etrafında sürekli güzel kızlar var egosuda baya yuksek ben bakmayınca değişiğine gitti heralde..Klasik,bakımlı bir bayan gördü mü salya akıtan tipik erkeklerdendir o zaman...
Boşverinn,umursamayınnn öyle birini :)
Dış gorunusum yuzunden boyle davranmasi can sıkıcı cunku 1 sene önce suratima bakmiyordu bariz bir sekilde ...E sen değişmişsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?