Onemlı gunlerde gorsem keske , ztn evlerıne gıttıgımde cogu kez bana hosgeldın bıle denmez oglum hosgeldın der,veya abı hosgeldın derler,ogulları odadan cıkınca muhabbet bıle etmezler, anca laf carparlar. esım aylarca bos evde yattı dugun olana kadar sıcak yok su yok sırf aılesını gormemek ıcın, annesı oglune yemek olarak ıkındı caylarından artan potıbor bıskuvılerı getırırdı.esım annesıne anne yatacak yastıgım yok bı yastık ver demıs annesıde kardesının yastgını vermıs kardesı bıhafta sonra yastıgı gerı aldı ozaman bıay aramazlardı ogullarını! Smdı evde ıken hc aramıolar ısyerınde ıken arıyorlar , ve esımde bu yapılanları unuttu bnm onlara neden anne baba demedıgımı soruyor. Arkadaslar mıde kanaması gecırdım evlendgmde olumden dondum resmen acıllerde yattım 3 ay yattım resmen bı gecmıs olsuna gelmedıler aramadılar.kmsenın gecms olsununa muhtac degılım ama bole ınsanlara karsı sız nasıl olursunuz. Esım bazen yanmda ıolsada bazende baba anne kapat konuyu deyıp susuyor sen onların ne oldugunu bılmıomusun dıo ama hala anne baba dememı beklıyor.
anne babası papazdan beter olan ınsanlara asık olmayın arkadaslar omrunuzu yerler.
Kım evlendıkten bıgun snra mıde kanaması gecırmıs?mevla ya havale ettım fıravun emsallerını