Gecen seneydı gordugum o kemıklerde neyın nesıydı!

yani büyü yapabilcek tiplerse hmn gt hocaya bişe warsa çzsün. ama analadığım kadaryla eşin seni tutan biri o yuzden hc bişeyi problem yapma kendine eşinle iyi olmaya bak

Haklisin, oğulları ailelerinin yaptıklarını hemen unuturlar, ne ilginç
Ama senin eşin sanırım seni cok iyi koruyor onlara karşı, bu yüzden şanslısın!

o kemiklerde bahsettigin büyü olayını ilkez duydum, Allah sizleri kötülüklerden ve kötü insanlardan korusun!

arkadaşım anladığım kadarıyla senin kaynana tam kaynana kadına bak ayağını ön koltuğa uzatmış bu ne terbiyesizlik görgüsüzlük derim....

vallahi eğer şüpheleniyorsan bir büyü bozana git bakalım ne dicek... bak bende merak ettim şimdi sen kocanla mutlu ol olki kaynananlar çatlasın

umarımmmm daha sinir bozucu hareketlerle karşılaşmazsın...

ne pis insanlar var ya, inanamıyorum.
bol bol dua oku,Allaha sığın.
anladığım kadarıyla eşin seni savunuyor,
sende onunla iyi geçin gerisini boşver canım.

benden de kocaman bi ÇÜŞŞŞŞŞ nedir bu yahu nasıl bi edepsizlik ayağını ağzına sokmadığı kalmış mümkün olduğunca görüşmemeye çalış canımmmm

Bıde neden buyuden suphelenıyorum bılıomusunz bekarken esıme yemek hazırlamıodu smdı ne zaman gtsek ılla bısı yedırme derdınde artı evıme gelırken fındık vs verdı bıkere onları yemedık ertesı hfta baktm kırılmıs fındık getırdı esıme verdı.bu ısın pesını bırakmayacagım kızlar. Acılen bı hoca bulup ona gtmem lazım

hay ağzını öpeyim.. doğru diyosun işin içinde kv olunca herşey olabilir.. büyüye inanmam ben ama genede art niyetli bi kv ye sahip olduğunu söyleyibilirim..

dikkatli olmak lazım, durup dururken kimse şüphelenmez.

bu arada avatardaki tombişler gerçek mi?? kimin o bebişler yerim onları, ikiz mi?

işin içinde kv oldumu herşeye inanırım ben

bende öyle ,gelinlerden uzak Allah'a yakın anladığım kadarıyla eşiniz bi çok yerde sizn yanınızda ve zaten savunmuşta. sakın böyle pislik bir kv için eşinizle aranızın açılmasına izin vermeyin. kv ne kadar kötüyse sen eşini daha çok sev daha çok dinle,kv de hasedinden seni mutlu gördükçe çatlasın. hak etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…