- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
tabii buna gülmemiş de olabilirsiniz ben cok gülerim bu anıma 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eh işte hıyar oldugu taa o dk dan belliymişgerçekten iyiydi bukahkaha attım
çok yaşa sen emi
ilk görüşmeyi bu hıyarla yaptık, türk hava yolllarında yurtiçi muhasebe müdürlüğünde çalıştım dedim.
daha sonra 3 kişi olarak devam etti mülakat, demesinmi, hanımefendi thy de müdürlük yapmış
ben yine şok tabi
yo yooo dedim, yalnış anlaşılmasın ben müdürlük yapmadım
hmm evet yapmamış demezmi,
gülücem gülemiyorum![]()
haklisiniz sinir olmakta. onun bu denli cesaretli olmasi sizi sinir etmis sanirim. evli de olabilirdiniz ki sanirim henuz evlisiniz bosanmadiniz bu ne yuzsuzluk . ne cesaret. ama var boyle yuzsuz insanlar. siz hic uzulmeyin sizin ne sucunuz var. boyle insanlar hep varlardi ve olacaklar ne yazik ki...o kadar üzgünümki anlatamamkonu açalı daha bir kaç saat oldu, ben boşanmaya çalışırken, evlatlarımın başında dimdik durmaya çalışırken az önce gelen telefonla, gözyaşlarına boğuldum
iş görüşmesine gitmiştim 2 hafta önce, bir şirkete, şartlarda uyum sağlayamadığımız için
işe başlayamamıştım, adi herif gecenin 12 sinde şuan beni arayıp, nasılsınız vs, tanıyamadım siz kimsiniz dedim
ben x şirketten xx
buyrun dedim, sizden çok etkilendim, aklımdan atamıyorum, iş görüşmesine gelirken
mavi giyinmişimde, özgüveni temsil edermişte bi dünya, ben resmen mala bağladım inanamadım ne diyorsunuz siz ya dedim, lütfen kapatın telefonu bir dahada aramayın.. teli yüzüne kapattım
tekrar aradı, yüreğime söz geçiremiyorum, seni unutamıyorum bilmem ne
lütfen dedim, benimle bu şekilde konuşmayı kesin, savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.. yüzüne kapattım yine.. msj atmış bu kezde hayvan herif
ya ben namusumla çalışıp, çocuklarıma bakmak istiyorum sadeceböle şeyleri flimlerde olur zannederdim
Siz özgüveninizden ayakta durma mücadelenizde asla böyle pisliklerden dolayı yılmayın ödün vermeyin..bunlar heryer de var Hele ki bekar anneyseniz boşanmış yada boşanma aşamasındaki kadınları ne sanıyo bunlar ileri giderse verin savcılığa kendisinio kadar üzgünümki anlatamamkonu açalı daha bir kaç saat oldu, ben boşanmaya çalışırken, evlatlarımın başında dimdik durmaya çalışırken az önce gelen telefonla, gözyaşlarına boğuldum
iş görüşmesine gitmiştim 2 hafta önce, bir şirkete, şartlarda uyum sağlayamadığımız için
işe başlayamamıştım, adi herif gecenin 12 sinde şuan beni arayıp, nasılsınız vs, tanıyamadım siz kimsiniz dedim
ben x şirketten xx
buyrun dedim, sizden çok etkilendim, aklımdan atamıyorum, iş görüşmesine gelirken
mavi giyinmişimde, özgüveni temsil edermişte bi dünya, ben resmen mala bağladım inanamadım ne diyorsunuz siz ya dedim, lütfen kapatın telefonu bir dahada aramayın.. teli yüzüne kapattım
tekrar aradı, yüreğime söz geçiremiyorum, seni unutamıyorum bilmem ne
lütfen dedim, benimle bu şekilde konuşmayı kesin, savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.. yüzüne kapattım yine.. msj atmış bu kezde hayvan herif
ya ben namusumla çalışıp, çocuklarıma bakmak istiyorum sadeceböle şeyleri flimlerde olur zannederdim
boşver şimdi seni güldüreyim ben cok gülerim bu anıcıgıma
gene iş görüşmesi yer istanbul :)
marka bir takı firması kendi reklam broşür dergi tasaraımlarını yaptırcakları şirket içine grtafiker arıyorlar. gittim görüşmeye.
kadının dili mi sürştü nedirbana dedi ki
* evdekiler ne yapıyor?
ben böyleyim tabi
* iyiler selamları var dedim
görüşme bitmiştir dedi bence de bitsin dedim gülerek cıkmıştım oradan.
aslında hata bende degildi. birde evdekilerden sana ne ? annenimi işe alacaksın da soruyorsun ? demi![]()
Katılıyorum ortalık sapık kaynıyor artık yolda giderken bile arkamdan erkek geliyor mu diye kontrol etmeye başladım iyice yalnız falan bir yere gitmeye korkar oldumŞerefsiz insan her yerde maalesef.
Sizi cok iyi anliyorum.
Ben de iş vesilesiyle tanidiğim,çok da sevdigimi düsündüğüm bir amcayı ziyaret etmiştim . Sözüm vardi 'şehrine uğrarsam ziyaret ederim mutlaka' diye. Bir cay ictik,iş gunlerinden,o arkadaslarin neler yaptigindan bahsetti,eşinden çocuklarindan falan... Hersey gayet guzel,ben 'ne iyi oldu da ziyaret ettim' diye dusunuyorum. Sonra sağolsun 'metroya kadar birakayim' dedi. beni arabayla birakirken bir anda 'üşüdün mü? ' diye yüzüme dokundu ve ben daha idrak edemeden 'elimi isitsana' deyip elini dayadi yanagima!!
Hep böyle bir durumla karsilassam sert tepki veririm diye dusunurdum ama anlamlandiramadim bir türlü,pustum kaldim. Neyse ki metroya gelince durdurdu arabayi,ben de kosar adim uzaklastim!
Yetmezmiş gibi ayni gün basima buna benzer iki olay daha geldi.
Ne ugursuz günse 26 yildir uğramadiğim tacize bir günde uğradim!
O günden beri erkeklere -özellikle yasini basini almislara karşi bir tiksinti geldi, esnafla bile selamlasmaz oldum
Bu insanlar gercekten iğrençler...
konu azıcık dagıttım ama bazen ennnnnn cıkmaz da oldugun zamanlarda yarın için umutlu olmasın. zor günleri daha da zorlaştırarak geciremessin.bunların hepsi gececek.ne güldüm gece geceenerjin çok yüksek champagneshimmer, senden fazlasıyla bir akım alıyorum
![]()