gecenin 12si, iş görşmsine gittğm adam beni telefonda taciz ediyor..

gerçekten iyiydi bu :KK70: kahkaha attım :KK70: çok yaşa sen emi

ilk görüşmeyi bu hıyarla yaptık, türk hava yolllarında yurtiçi muhasebe müdürlüğünde çalıştım dedim.
daha sonra 3 kişi olarak devam etti mülakat, demesinmi, hanımefendi thy de müdürlük yapmış :KK70:
ben yine şok tabi :KK70:
yo yooo dedim, yalnış anlaşılmasın ben müdürlük yapmadım :KK70:
hmm evet yapmamış demezmi,
gülücem gülemiyorum :KK70:
eh işte hıyar oldugu taa o dk dan belliymiş :D:D

ahh ahh bende daha neler var :) o sene kriz mi oldu ne ben hiç bulamadım. sonra sektör değiştireyim dedim. bir ark. dedi ki ben yeni bir firmaya girdim sekreter aranıyor gelir yapar mısın ? sıkıştım yaparım demiştim. firma ne tesktil. iyi dedim ögrenirim ilerle görev atlarım filan derke ben gittim. 2 ortaklı bir firma. ben o gun 1. ortakla görüştüm. dedi ki yarın gene gel 2. ortakla görüş. peki dedim.
ertesi gün gittim 2. ortak gelmedi. 3. gun gittim gene 2. ortak gelmedi. 4-5 derken 1 ay ben orada kaldım birde telefıonlara bakıyorum filan işe de başladım :KK70: kendi kendime...
maaş günü geldi o zaman bankaya yatma yok elden alıyoruz paraları. herkesin maaşı dagıtıldı bir benim yok :KK70:
cagırdırlar toplantı salonuna beni. sen maaş aldın mı hayır dedim. seninle kim görüştü. bende anlattım böle böle oldu. eger git derseniz giderim dedim :KK70:
yok bu saatten sonra gitme maaşını konuşalım dediler. kararlaştırdık ve ben öyle 5 sene 2 kere kovulup ama gitmeyerek :KK70: orada görev yaptım. yükseldim de :KK70: alllaahım ne günlerdi :KK70:

o kadar üzgünümki anlatamam :KK43: konu açalı daha bir kaç saat oldu, ben boşanmaya çalışırken, evlatlarımın başında dimdik durmaya çalışırken az önce gelen telefonla, gözyaşlarına boğuldum :KK43:

iş görüşmesine gitmiştim 2 hafta önce, bir şirkete, şartlarda uyum sağlayamadığımız için
işe başlayamamıştım, adi herif gecenin 12 sinde şuan beni arayıp, nasılsınız vs, tanıyamadım siz kimsiniz dedim
ben x şirketten xx
buyrun dedim, sizden çok etkilendim, aklımdan atamıyorum, iş görüşmesine gelirken
mavi giyinmişimde, özgüveni temsil edermişte bi dünya, ben resmen mala bağladım inanamadım ne diyorsunuz siz ya dedim, lütfen kapatın telefonu bir dahada aramayın.. teli yüzüne kapattım

tekrar aradı, yüreğime söz geçiremiyorum, seni unutamıyorum bilmem ne
lütfen dedim, benimle bu şekilde konuşmayı kesin, savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.. yüzüne kapattım yine.. msj atmış bu kezde hayvan herif :KK43:

ya ben namusumla çalışıp, çocuklarıma bakmak istiyorum sadece :KK43: böle şeyleri flimlerde olur zannederdim
haklisiniz sinir olmakta. onun bu denli cesaretli olmasi sizi sinir etmis sanirim. evli de olabilirdiniz ki sanirim henuz evlisiniz bosanmadiniz bu ne yuzsuzluk . ne cesaret. ama var boyle yuzsuz insanlar. siz hic uzulmeyin sizin ne sucunuz var. boyle insanlar hep varlardi ve olacaklar ne yazik ki...

o kadar üzgünümki anlatamam :KK43: konu açalı daha bir kaç saat oldu, ben boşanmaya çalışırken, evlatlarımın başında dimdik durmaya çalışırken az önce gelen telefonla, gözyaşlarına boğuldum :KK43:

iş görüşmesine gitmiştim 2 hafta önce, bir şirkete, şartlarda uyum sağlayamadığımız için
işe başlayamamıştım, adi herif gecenin 12 sinde şuan beni arayıp, nasılsınız vs, tanıyamadım siz kimsiniz dedim
ben x şirketten xx
buyrun dedim, sizden çok etkilendim, aklımdan atamıyorum, iş görüşmesine gelirken
mavi giyinmişimde, özgüveni temsil edermişte bi dünya, ben resmen mala bağladım inanamadım ne diyorsunuz siz ya dedim, lütfen kapatın telefonu bir dahada aramayın.. teli yüzüne kapattım

tekrar aradı, yüreğime söz geçiremiyorum, seni unutamıyorum bilmem ne
lütfen dedim, benimle bu şekilde konuşmayı kesin, savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.. yüzüne kapattım yine.. msj atmış bu kezde hayvan herif :KK43:

ya ben namusumla çalışıp, çocuklarıma bakmak istiyorum sadece :KK43: böle şeyleri flimlerde olur zannederdim
Siz özgüveninizden ayakta durma mücadelenizde asla böyle pisliklerden dolayı yılmayın ödün vermeyin..bunlar heryer de var Hele ki bekar anneyseniz boşanmış yada boşanma aşamasındaki kadınları ne sanıyo bunlar ileri giderse verin savcılığa kendisini

Canınızı sıkmayın.
Böyle şeyler olabilir yani evli ya da boşanmış artık fark etmiyor insanlar bozuldu.
Ben şunu anlamadım adam gerçekten mi hoşlandi da aradı sizden acaba yoksa sapıkça mi konuştu tamamen

Adamı çalıştığı yere şikayet etmekle başlayın derim. Mail atın.
Engelleyin numarasını. Hicbir şekilde cevap vermeyin. Sessiz kalın. Hatta erkek kuzeniniz veya erkek arkadaşınıza arattırın.

boşver şimdi seni güldüreyim ben cok gülerim bu anıcıgıma :KK70:
gene iş görüşmesi yer istanbul :)
marka bir takı firması kendi reklam broşür dergi tasaraımlarını yaptırcakları şirket içine grtafiker arıyorlar. gittim görüşmeye.
kadının dili mi sürştü nedir :KK70: bana dedi ki
* evdekiler ne yapıyor?
:KK53: ben böyleyim tabi
* iyiler selamları var dedim :KK70:
görüşme bitmiştir dedi bence de bitsin dedim gülerek cıkmıştım oradan.
aslında hata bende degildi. birde evdekilerden sana ne ? annenimi işe alacaksın da soruyorsun ? demi :KK70::KK45:

:halay::halay::halay:

Cevap verme devam ederse bir arkadaşına ver tl açsın x şirketi başına yıkarim desin ... bak bu adamlar cevap verdikçe arar öyle lutfenden de anlamaz öyle aramalara cevap vermeyin bir defa ters tepki yapın bir daha hiç cevap vermeyin sonraki aramalara mesajlara

Şerefsiz insan her yerde maalesef.
Sizi cok iyi anliyorum.
Ben de iş vesilesiyle tanidiğim,çok da sevdigimi düsündüğüm bir amcayı ziyaret etmiştim . Sözüm vardi 'şehrine uğrarsam ziyaret ederim mutlaka' diye. Bir cay ictik,iş gunlerinden,o arkadaslarin neler yaptigindan bahsetti,eşinden çocuklarindan falan... Hersey gayet guzel,ben 'ne iyi oldu da ziyaret ettim' diye dusunuyorum. Sonra sağolsun 'metroya kadar birakayim' dedi. beni arabayla birakirken bir anda 'üşüdün mü? ' diye yüzüme dokundu ve ben daha idrak edemeden 'elimi isitsana' deyip elini dayadi yanagima!!
Hep böyle bir durumla karsilassam sert tepki veririm diye dusunurdum ama anlamlandiramadim bir türlü,pustum kaldim. Neyse ki metroya gelince durdurdu arabayi,ben de kosar adim uzaklastim!
Yetmezmiş gibi ayni gün basima buna benzer iki olay daha geldi.
Ne ugursuz günse 26 yildir uğramadiğim tacize bir günde uğradim!
O günden beri erkeklere -özellikle yasini basini almislara karşi bir tiksinti geldi, esnafla bile selamlasmaz oldum :(
Bu insanlar gercekten iğrençler...

Şerefsiz insan her yerde maalesef.
Sizi cok iyi anliyorum.
Ben de iş vesilesiyle tanidiğim,çok da sevdigimi düsündüğüm bir amcayı ziyaret etmiştim . Sözüm vardi 'şehrine uğrarsam ziyaret ederim mutlaka' diye. Bir cay ictik,iş gunlerinden,o arkadaslarin neler yaptigindan bahsetti,eşinden çocuklarindan falan... Hersey gayet guzel,ben 'ne iyi oldu da ziyaret ettim' diye dusunuyorum. Sonra sağolsun 'metroya kadar birakayim' dedi. beni arabayla birakirken bir anda 'üşüdün mü? ' diye yüzüme dokundu ve ben daha idrak edemeden 'elimi isitsana' deyip elini dayadi yanagima!!
Hep böyle bir durumla karsilassam sert tepki veririm diye dusunurdum ama anlamlandiramadim bir türlü,pustum kaldim. Neyse ki metroya gelince durdurdu arabayi,ben de kosar adim uzaklastim!
Yetmezmiş gibi ayni gün basima buna benzer iki olay daha geldi.
Ne ugursuz günse 26 yildir uğramadiğim tacize bir günde uğradim!
O günden beri erkeklere -özellikle yasini basini almislara karşi bir tiksinti geldi, esnafla bile selamlasmaz oldum :KK43:
Bu insanlar gercekten iğrençler...
Katılıyorum ortalık sapık kaynıyor artık yolda giderken bile arkamdan erkek geliyor mu diye kontrol etmeye başladım iyice yalnız falan bir yere gitmeye korkar oldum

Benim işyerinden de oldu bir üç tane .Hele biri daha iğrenç geldi.Çünkü diğerleri küçük olunca arkadaş ayağına görüşüyordum zaten .Öbürüne abi falan diyordum biraz da tanıdık çıkmıştı.Telimi iş için verdiğim gün başladı tacizlerine.ıykk Nasılsın diye sormalar falan.Pek sallamayınca bıraktı.Yaşımı başımı aldıktan sonra fazlalaştı bunlar.Tahmin ediyorlar boşanmıştır falan diye.
Yıllar önce de beni oğluna isteyen amca oğluyla görüştürmedi bir türlü kendi irtibat kurmaya çalıştı nasılsın diye falan.O da sübyancı ve ikinci eş meraklısı biriydi bence .ıyyk

ne güldüm gece gece :KK70: enerjin çok yüksek champagneshimmer, senden fazlasıyla bir akım alıyorum :KK70:
konu azıcık dagıttım ama bazen ennnnnn cıkmaz da oldugun zamanlarda yarın için umutlu olmasın. zor günleri daha da zorlaştırarak geciremessin.bunların hepsi gececek.

Back
X