Gecenin bir vaktinde beni uyandiran kocam

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Arkadaslar sormadan edemicem. Gecenin bir vakti yaniniza sokulup oranizi buranizi elleyerek kocaniz tarafindan uyandirilip;seni arzuluyorum diyen esleriniz varmi? bizimki normalde yatmadan veya gün icerisinde cocuk uyurken sokulur yanima. Bunun yanisira gece gelir uyandirirda. Tam o tatli uykudan uyandirilmak cok kötü yaaaa sonrasinda ama deger diyorsun.. benimmi kocam annormal yoksa gayet normal mi birazda utanarak aciyorum konuyu ama nasilsa kk'deyiz diyerekten cesaretlendim..

Karisina sevgi ve saygi duyan bir koca, bir kac dakikalik zevk icin onu gecenin köründe uykusundan uyandirmaz, uyandirmamali bence, uyanikken geleydi canim? Uyku uyuyorsunuz sonucta, ne oluyoruz ayol demiyormusunuz?
24 saat hizmetindemisiniz siz bu adamin?
Bu türk erkeginin bu sacma halleri nedir ya öff..

Gerci "ama deger" filan diyorsunuz, hosunuza gidiyor galiba, ozaman problem ne ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Problem yok bnce apla sizin böööle kocanız varmııııı demek için açmış besbelli

Ben demek istediğini anlıyorum.kızlar buna maruz kalmak rencide ediyor insanı aslında.yani o istedi diye uyku uyuyaMamak..
Bende de kısmen aynı problem var.
Ben doğumdan sonra çok isteksiz oldum esimde tam tersi.10 günde bire düşünce adam deliriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…