- 30 Aralık 2009
- 23.827
- 95.762
- 1.123
Karisina sevgi ve saygi duyan bir koca, bir kac dakikalik zevk icin onu gecenin köründe uykusundan uyandirmaz, uyandirmamali bence, uyanikken geleydi canim? Uyku uyuyorsunuz sonucta, ne oluyoruz ayol demiyormusunuz?
24 saat hizmetindemisiniz siz bu adamin?
Bu türk erkeginin bu sacma halleri nedir ya öff..
Gerci "ama deger" filan diyorsunuz, hosunuza gidiyor galiba, ozaman problem ne ki?
Benim yorumlarim genelde cok empati kurdugumdan olsa gerek, biraz hiddetli ve siddetli oluyorKonu sahibi "hihi uykudan uyandirilacak kadar cok arzulaniyorum" havalarinda ama gercekten seven erkek uyandirmaya kiyamaz. Hele kadin calisan, cocugu olan veya aksama kadar ev isi yapmis biriyse uykunun nasil kiymetli oldugunu en iyi kocanin bilmesi lazim.
Seven erkek karisi 5 dk fazla uyusun diye evde parmak uclariyla yuruyen adamdir
Ayy parmak ucuyla yuruyen adamdan ben de istiyorum,bizimkisi masallah karadam yeti gibi yuruyor yahu beni birak cocuk uyaniyorKonu sahibi "hihi uykudan uyandirilacak kadar cok arzulaniyorum" havalarinda ama gercekten seven erkek uyandirmaya kiyamaz. Hele kadin calisan, cocugu olan veya aksama kadar ev isi yapmis biriyse uykunun nasil kiymetli oldugunu en iyi kocanin bilmesi lazim.
Ayy parmak ucuyla yuruyen adamdan ben de istiyorum,bizimkisi masallah karadam yeti gibi yuruyor yahu beni birak cocuk uyaniyor
Diger konuya hic girmeyeyim :)
Valla öyle yürüyen modelden bi tane de bende var. Zannediyorum ev başıma geçecek. İnsan kocasının yürüyüşünden korkar mı yaAyy parmak ucuyla yuruyen adamdan ben de istiyorum,bizimkisi masallah karadam yeti gibi yuruyor yahu beni birak cocuk uyaniyor
Diger konuya hic girmeyeyim :)
Hehehe pek bisey anlamadim isin asli, hay Allah
O degilde ne güzel nick bu böyle bayildimDüddürüdünya
Nickimi bundan sonra dürttürüdünya die deiştiricemmBenide dürtsünler isterim !
Hatta tirmala beni kasi beni, diye bir türkü vardi, dilime dolandi simdi gece gece
Konu sahibi "hihi uykudan uyandirilacak kadar cok arzulaniyorum" havalarinda ama gercekten seven erkek uyandirmaya kiyamaz. Hele kadin calisan, cocugu olan veya aksama kadar ev isi yapmis biriyse uykunun nasil kiymetli oldugunu en iyi kocanin bilmesi lazim.
Valla öyle yürüyen modelden bi tane de bende var. Zannediyorum ev başıma geçecek. İnsan kocasının yürüyüşünden korkar mı ya
+1Problem yok bnce apla sizin böööle kocanız varmııııı demek için açmış besbelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?