Gecenin bir vaktinde beni uyandiran kocam

Konu sahibi "hihi uykudan uyandirilacak kadar cok arzulaniyorum" havalarinda ama gercekten seven erkek uyandirmaya kiyamaz. Hele kadin calisan, cocugu olan veya aksama kadar ev isi yapmis biriyse uykunun nasil kiymetli oldugunu en iyi kocanin bilmesi lazim.

Seven erkek karisi 5 dk fazla uyusun diye evde parmak uclariyla yuruyen adamdir

Benim yorumlarim genelde cok empati kurdugumdan olsa gerek, biraz hiddetli ve siddetli oluyor
Ama siz ne demek istedigimi cok güzel anlatmissiniz, gercekten bravo! :)

Ayy parmak ucuyla yuruyen adamdan ben de istiyorum,bizimkisi masallah karadam yeti gibi yuruyor yahu beni birak cocuk uyaniyor
Diger konuya hic girmeyeyim :)

Ayy parmak ucuyla yuruyen adamdan ben de istiyorum,bizimkisi masallah karadam yeti gibi yuruyor yahu beni birak cocuk uyaniyor
Diger konuya hic girmeyeyim :)
Valla öyle yürüyen modelden bi tane de bende var. Zannediyorum ev başıma geçecek. İnsan kocasının yürüyüşünden korkar mı ya

İkimiz de eşek gibi çalıştığımız için ve bizim aksimize tiroitlerimiz de çok tembel olduğundan ölü gibi uyuyoruz. Uyandırsa beni heralde olay çıkarırım. Bana biraz tuhaf geldi. Gitsin masturbasyon yapsın. Zaten öyle bi talebi olmaz benmkinin. Yavrum 10 oluyo eve gelmesi bütün gün inşaat tepelerinde. Karda kışta soğukta. Haftasonu ancak. Çalışan ve çocuklu insanlar için zor bi olay. Eşinizin arpası fazla gelmiş.

Bizim öyle uyandırma değilde bazen gece kendimizi sevişirken buluyoruzsabahta acaba rüyamıydı diye dalga geçiyoruz.kasıtlı değil yani.çok nadirdir öyle uykumdan uyandırdığı ama çok uykum var filan dersem kıyamaz zaten uyu o zaman canım der

Kesinlikle katiliyorum.. benim ilk bebegim oldugunda bile 6 da kalkip kahvalti hazirliyodum simdi iki bebe var diye dokunmuyo artik sessiz sedasiz cikip gidiyo goruyo gunduz ne hallerdeyim tabii

Uykudan uyandirilmakta nedir? Bunu bir kezmi yapti bir kac defami? Uyurken uyandirilmak benim hosuma gitmez isterse kocam olsun.

Eşin de uyku sersemligiyle yaptıysa sorun yok ama uyanıp da bile isteye seni uyandirdıysa bencillik bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…