Gecenin bu saatin de sorunlardan uykusu kaçan var mı?

Canım eğer ruhun sıkılıyorsa eczanee git deki bana yeşil reçete istemeyen anti depresan verebilir misin?Bu senin hayat standartlarını yükseltir daha rahat düşünmeni ,O iki göğsünün arasında seni sıkan şey var ya gitmek bilmez onu alır işte kullandığım için biliyorum bi müddet iyi düşünüp işlerini yoluna koyman için yardımcı sana..

hayat zaten esitir sorun demektir problemsiz sorunsuz hayatda olmaz evlilikte herseye positif bakarak stresten uzak dudarak bi takim problemler asilabilir tabi ennnnnnnn onemliside sabirdir esinle sorunun oldugunu soylemissin peki bunlar neler daha detayli yazarsan iyi olur ozaman yrdmci olabiliriz

hayat zaten başlı başına bi sorunn ne derdi bitiyo ne tasasıı

sorun şu ilişkimzde yatak muhabbetinde birbirimizden uzaklaştık bi kerek ve tekrar nasıl düzelticemizi bilmiyoruz ,ona ağır sözlerde söledim kırdım zamanında ,bu gece yine konuştuk o herşey yoluna giricek diyo ,bide 1.5 yıllık evliyiz,borçlar,taksitler,faturalar,kira derken iyice geçtik kendimizden,bunun aksine deli gibi bebek te istiyoruz ama napıcamızı bilmiyoruz,bazen boşanmayı bile düşündüğüm oluyor ama eşim mükemmel bir insan beni benden daha çok düşünen ve hep mutluluğum için uğraşan biri ama tek sorun yatak ilişkisi,nolur arkadaişlar tavsiyelerde bulunun,sabahlara kadar uyuyamıyorum hep net başında ya da tv karşısındayım,uyuyamıyorum sorunlardan...

biraz stres, biraz bebek arzusu anladıgım kadarıyla............

dedigim gibi stres yapma olumlu yaklas esine konusarak hersey cozulebilir allah saglik verdicede borclar odenir uzulme

ikimizde bu aralar öle olduk,aslında birbirimizi de anlıyoruz ama neye nerden başlıcamızı,ya da bunu bi geri dönüşü var mı onu bilmiyorum

hem bebek istiyorsunuz hem anlaşamıyorsunuz
ama bence 1,5 yıllık evlilikte bunların bitmemesi gerekiyor
eşine yardımcı ol, en azından kırma

ekonomik problemler veya evlilikte ağır gelmiş olabilir..

neden boşanmayı hemen düşünüyorsun ki? isteyerek evlenmediniz mi? borçlar olabilir ama sabret, elbet bitecekir. daha önceki konunu da okudum. keşke eşinle bir uzmana gitseniz önce. kırıcı olmayın birbirinize karşı. daha herşeyin başındasınız.

Daha yeni evli sayılırsınız.Birlikteliğiniz için çabalamalısınız bence.Geç değilki....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…