Gecenin bu saatin de sorunlardan uykusu kaçan var mı?

maddi sorunlar bu ara herkesin ortak noktası . maddiyatın ortaya çıkardığı sıkıntılar yemeğede gezmeyede muhabbete de yatağada giriyor malesef sabırlı olmaktan başka çare yok birbirinizi üzmek hiçbirşeyi çözmeyecek unutma tam aksine birbirinize destek olup anlayışlı davranmanız gerekli.probleminiz badenselse onu bilemeyeceğim bir uzmana danışmalısınız

herkesın sorunları vardır yanlız değilsın uykusu kaçmayanlarda yemekten kesılırler benım gıbı.!!!! ıllakı sorunun vardır hayat herzaman 4 4 lük değil ne yazıkkı

uykum açlıktan kaçtı,işte benım de sorunum bu şişmanım ve açımmmm senağlama :mymeka:

herkesin bir dönem olan bir sorun sanırım bu.benim de başımdan geçti.şöyle ki:ben yatakta ondan zevk almıyordum birliktelik tabiki mutlu ediyor ama o noktayı yakalayamıyordu.tam hatırlamıyorum ama bu nedenlerden bir birimize yatakta küsmüştük hem deçok uzun bir süre.o benimle birlikte olmak istemiyordu,yada ara vermek istedi.ben uğraştıkça o kaçıyordu.ne oldu ben rüyalarımda olur olmaz kişilerle birlikte olmaya başladım ve moralim altüst oldu.derken böylece açtım konuyu,bu durumdan rahatsız olduğumu rüyalarımı felan anlattım ona.sonra ister istemez birbirimizi kırdığımızı anladık sanırım ve kaldığı yerden devam ettik.
bak herşeyi bir kenara bırak ve konuş onunla.borcu derdi okadar kafana takarsan yok yere yıpratırsın kendini.o senin için biricik olmalı.
konuş olmadı yatak oyunları yap mesela benim en çok sevdiğim onun söylediklerini ve yaptıklarını tekrar etmek böylece çok komik şeyler çıkıyor ortaya ve yakınlaşmaya başlıyorsun.
bir diğeri kendine masaj yaptır:)) bu belki daha işe çok yarar.bir masaj kremi al ne bileyim yorgun olduğunu bacaklarının sırtının ağrıdığını söyle mümkün olduğunca üzerinde çok birşey olmasın.sıcak bir ortam olur ve birşeyler yaşarsınız.

ama eğer yataktaki sorun bunlarla sınırlıysa.değilse biraz aç ona göre yorum yazalım dimi ama...

Ben söyleyeyim nedenini en büyük sıkıntınız kirada olmanız yani ekonomik sıkıntılar çoook yansıyor kim ne derse desin.Ama aşılmayacak şeyler değilBenden bir dost tavsiesi sabahları eşinle kalkıp akşamları da onunla yatmaya çalış bu senin iç alemini düzeltir biraz inan bana dedi dersin bi arkadaş(inşaallah)

var tabi bi çaresi ama burda yalnızım ben başka bi şehirden gelin geldim,derdimi paylaşıcam kimsem olmadı hep kendimi yedim bitirdim ve neler yapmalıyım

tavsiyeler ve de varlığınız için sonsuz teşekkürler,eğer yeni fikirler varsa daha da sevinirim şimdiden kendimi biraz daha iyi hissettim

yokkkk yasakkelime yemem... aç uyucam bu gece yıne. yaz gelıooo hangı etege gırer bu popo yersem. o gun gelınce acı çekecegıme bu gece acı çekerım napayııııımmm artık :içelim:

tyana msn adresiniz var mı sizinle görüşmek isterim siz de bir ara yamışsınız yardım olursanız konuşuruz,dertleşiriz bazen

uykum açlıktan kaçtı,işte benım de sorunum bu şişmanım ve açımmmm senağlama :mymeka:
al benden de o kadar.
nilsucum sanırım eşin ya da sen fazla inatçısınız.geçmişte yaşanan ya da söylenen şeylerle yoktur bağlantısı bence cinselliğin.o anı yaşarken insan düşünmemeli başka şeyleri.ha bunu sağlamak sana bağlı.eşine ilgine ve sevgine.bence sen biraz çaba göster ki düzelsin herşey.sen atıver ilk adımı

offffffffff
bu gecede benim uykum kaçtı
saçma sapan bir kıskançlık ettim
saçmasapan olduğunu bile bile
bağırdım çağırdım kızdım
böyle işte!

Antidepresanların beyin kimyası üzerindeki etkilerini biliyor musunuz? Sizce bu tavsiyeniz doğru mu? Psikiatr mısınız? Arkadaşımızın konusunun akışını bozmak istemem ama her derdim var diyene " antidepresan kullan " demek çok yanlış ve bilinçsiz antidepresan kullanımı geri dönülmez sonuçlar doğurabilir. Biraz daha dikkat lütfen

Hayret bişey ya bak ne demişim ben orada iyi oku lütfen arkadaşım yeşil reçetesiz satılan antidepresanlar demişim dimi güzel arkadaşım ...Bu kızcağız kendini yesin bitirsin daha iyi...Ayrıca kullanmak zorunda değil .. Laf söylemek için söyleme ...Bugün hangi psikiyatre sor sana bunu gönül rahatlığıyla verir. Biliyorum çünkü uğraşım var az çok.........Yeşil reçetesiz deyince verilecek bir iki tane antidepresan var onlar hangileri biliyorum ve bunlar,.yeni nesil antidepresanlar yan etkileri azaltılmıştır....

Bence bu gibi ilaçlar çare değil ancak alışkanlık yaparlar...............................

İşte biz ona yoksunlık belirtisi diyoruz ilacı azaltarak bırakırsın. ayy keşke söylemeseydim halbuki benim önerdiğim ilaç o kadar da zararlı değil, ama bilmiş o kadar çok kişi var ki bilip bilmeden oydu yok buydu...
Benim annem sinir hastası babamla yeni evliyken annem gitmiş psikiyatre doktor anneme eşinle beraber gel demiş.Babam gitmemiş tabi .Sonuç olarak her gün risperdal alan bir anne zamanın da tedavi edilsedi bunlar olmayabilirdi .Anneniz gözünüzün önün de bilinç dışı şeyler yapsa nasıl hissederdiniz bakalım.Benim tek derdim bu hanımın sıkıntısının gitmesi hiç bir derdi tasası yokken sıkılıp bunalan bir insanı götürürseniz doktora oda aynısını verecek.Hatta daha fazlasını emin olun bugün ki doktorlar bon bon şekeriymiş gibi ilaç yazarlar..
Tabi ki ben doktor değilim ama el insaf.

teşekkür ederm arkadaşlar sağolun gerçekten varlığınız ve paylaşımlarınız yeter benim için,burda bişileri paylaşabilmek çok güzel,şunu da belirtim ben geçmişte bazı şeyler yaşadım,çokkk kötü durumlarda olduğumda oldu,zorla arkadaşım psikoloğa götürdü beni ve adam bana bi takım ilaçlar yazdı,ve ben kendisine yani doktora,ölsemde verdiğiniz bu ilaçları almam,benim beynimi uyuşturmam değil,beynimde bitirmem lazım,bu yüzden ilaç önemli değil,ama arkadaşa neden yazdın yeşil reçete vs demiyorum,sakın yanlış anlama arkadaşım ,fikirler paylaşıldıkça güzelleşir,öneriler öneri olarak kalır ya da yapılır,teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…