alalla git bişiler atıştır sonra dayanamaıp fazla fazla yiyeceksin....uykum açlıktan kaçtı,işte benım de sorunum bu şişmanım ve açımmmm senağlama :mymeka:
al benden de o kadar.uykum açlıktan kaçtı,işte benım de sorunum bu şişmanım ve açımmmm senağlama :mymeka:
Canım eğer ruhun sıkılıyorsa eczanee git deki bana yeşil reçete istemeyen anti depresan verebilir misin?Bu senin hayat standartlarını yükseltir daha rahat düşünmeni ,O iki göğsünün arasında seni sıkan şey var ya gitmek bilmez onu alır işte kullandığım için biliyorum bi müddet iyi düşünüp işlerini yoluna koyman için yardımcı sana..
Hayret bişey ya bak ne demişim ben orada iyi oku lütfen arkadaşım yeşil reçetesiz satılan antidepresanlar demişim dimi güzel arkadaşım ...Bu kızcağız kendini yesin bitirsin daha iyi...Ayrıca kullanmak zorunda değil .. Laf söylemek için söyleme ...Bugün hangi psikiyatre sor sana bunu gönül rahatlığıyla verir. Biliyorum çünkü uğraşım var az çok.........Yeşil reçetesiz deyince verilecek bir iki tane antidepresan var onlar hangileri biliyorum ve bunlar,.yeni nesil antidepresanlar yan etkileri azaltılmıştır....Antidepresanların beyin kimyası üzerindeki etkilerini biliyor musunuz? Sizce bu tavsiyeniz doğru mu? Psikiatr mısınız? Arkadaşımızın konusunun akışını bozmak istemem ama her derdim var diyene " antidepresan kullan " demek çok yanlış ve bilinçsiz antidepresan kullanımı geri dönülmez sonuçlar doğurabilir. Biraz daha dikkat lütfen
Bence bu gibi ilaçlar çare değil ancak alışkanlık yaparlar...............................
tyana msn adresiniz var mı sizinle görüşmek isterim siz de bir ara yamışsınız yardım olursanız konuşuruz,dertleşiriz bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?