- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
- Konu Sahibi Yanliz6777
-
O zaman uyumaya çalışmaktan başka çare yok.Bagira bagira konusma sesleri. pencereler acik yazin hic dusunmuyorlar. Klimayi acin demeyin cocuk kac kere hasta oldu hastaliktan yeni kukurtuldu. Ne yapabilirim polisi ara demeyin gurultunun geldigi yeri tam olarak bilmiyorum.
Cocuk uyancak kafayi yiyicem bagirdim cocuk uyuyo diye amaO zaman uyumaya çalışmaktan başka çare yok.
Bilmeniz önemli değil yaklaşık bir konum adres verin. Klima direk magruz kalmadığı sürece hasta etmez cocugu . Aynı fanda açıp yatırdığınıx oda ve klima oda kapısını açın. Yada klimanın olduğu odanın karşısına. Aynı fanda elektrik te çok yakmaz kapı açık olsa dahi. Ben bütün yaz böyle yapıyorum. Cocuğu. Diğer oda da klima diğer odada.Bagira bagira konusma sesleri. pencereler acik yazin hic dusunmuyorlar. Klimayi acin demeyin cocuk kac kere hasta oldu hastaliktan yeni kukurtuldu. Ne yapabilirim polisi ara demeyin gurultunun geldigi yeri tam olarak bilmiyorum.
Aynen bu dediginizi yaptim cocugum ertesi gun hastalandi.Bilmeniz önemli değil yaklaşık bir konum adres verin. Klima direk magruz kalmadığı sürece hasta etmez cocugu . Aynı fanda açıp yatırdığınıx oda ve klima oda kapısını açın. Yada klimanın olduğu odanın karşısına. Aynı fanda elektrik te çok yakmaz kapı açık olsa dahi. Ben bütün yaz böyle yapıyorum. Cocuğu. Diğer oda da klima diğer odada.
Cocuk uyancak kafayi yiyicem bagirdim cocuk uyuyo diye ama
Valla bende klima hasta etmez diyenlere inanmistim. Kizim 2 saatlik ucak yolculugunda tam ustumuzdeki kapali olmasina ragmen hastalandi. 3 gundur oksuruguyle ugrasiyoruz.Aynen bu dediginizi yaptim cocugum ertesi gun hastalandi.
+1Valla bende klima hasta etmez diyenlere inanmistim. Kizim 2 saatlik ucak yolculugunda tam ustumuzdeki kapali olmasina ragmen hastalandi. 3 gundur oksuruguyle ugrasiyoruz.
Siz neden klima acasiniz hem. Okuz gibi bogurenler sussun once. Gecenin 1inde olacak is mi yani?bebegi olan var,hastasi yaslisi var yani. Benim de esim sabah nobete gidecek biz de gece 12den beri yan komsumuzun kari koca bagirislarini dinliyoruz. Bir kere ben msj attim kadina bir kere esim adama msj atti ama tmm k.bakma diyolar 10 dakika sonra yine ayni. Vallahi beynim patlayacak. Polis de cagiramiyoruz. Zira lojmandayiz beyim dahil herkes polis. Bunlara o da kar etmez yani. 3 5 ay once sevisme seslerini duyuyorduk ondan yakiniyordum. Keske hep sevisselerdi. Savasmalari daha kotuymus yani
Sagolun bir daha olursa deniycemPolise net adres vermenizi gerek yok.
Bizim burada da oldu. Ben bulunduğum adresi verdim. Polis gürültü yapan yeri buldu.
İkaz etti. Ben penceredeydim. Bana tekrarlarlarsa hemen arayın dediler.
O günden sonra bir daha gürültü yapmadılar.
Aynen bu dediginizi yaptim cocugum ertesi gun hastalandi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?