Gecenin bu saatinde gurultu 00:42

Yanliz6777

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
966
796
103
Bagira bagira konusma sesleri. pencereler acik yazin hic dusunmuyorlar. Klimayi acin demeyin cocuk kac kere hasta oldu hastaliktan yeni kukurtuldu. Ne yapabilirim polisi ara demeyin gurultunun geldigi yeri tam olarak bilmiyorum.

Bagira bagira konusma sesleri. pencereler acik yazin hic dusunmuyorlar. Klimayi acin demeyin cocuk kac kere hasta oldu hastaliktan yeni kukurtuldu. Ne yapabilirim polisi ara demeyin gurultunun geldigi yeri tam olarak bilmiyorum.
Bilmeniz önemli değil yaklaşık bir konum adres verin. Klima direk magruz kalmadığı sürece hasta etmez cocugu . Aynı fanda açıp yatırdığınıx oda ve klima oda kapısını açın. Yada klimanın olduğu odanın karşısına. Aynı fanda elektrik te çok yakmaz kapı açık olsa dahi. Ben bütün yaz böyle yapıyorum. Cocuğu. Diğer oda da klima diğer odada.

Bilmeniz önemli değil yaklaşık bir konum adres verin. Klima direk magruz kalmadığı sürece hasta etmez cocugu . Aynı fanda açıp yatırdığınıx oda ve klima oda kapısını açın. Yada klimanın olduğu odanın karşısına. Aynı fanda elektrik te çok yakmaz kapı açık olsa dahi. Ben bütün yaz böyle yapıyorum. Cocuğu. Diğer oda da klima diğer odada.
Aynen bu dediginizi yaptim cocugum ertesi gun hastalandi.

Polisi arasanız bile nafile.
O şekilde bağırmakta malesef bir çözüm değil.
Sesin geldiği yeri tespit etmeye çalışın. Sonra makul bir vakitte gidip kibar bir şekilde çocuğunuzun sürekli sesler yüzünden uyandığını, tekrar uyumakta zorlandığını söyleyin.
Tatlı bir yüz ile rica ederseniz,eminim daha dikkatli olacaklardır.

Aynı suan konuşma sesleri geliyor biri bağırarak telefonda ama yapacak bişey yok :) siz polisi arayın bir sokak konumunu verin gürültü var diye bakarlar zaten

Yaz suan ya herkes balkonda ama dusunmeleri lazim. Bizde sileye arkadaşın evine gittik yazliga. Evde klima yok. Yattigimiz odanin penceresi acik sadece. Ama balkondaki yazlikcilarin sesi saat gece 3 hic susmazmi
Kahkahalar havada ucuyor. Sirf misafirim diye sustum. O muhitin insani olsaydim polisten once benimle uğraşmaları gerekirdi

Bu durumu cok yasamis biriyim. Gecenin ucunde oturuyolar on kisi balkona, dunyada sadece kendi keyiflerini dusunen bu mahlukatlar, hahaha hihihi bagiris cagiris esliginde, kendi keyiflerinden baska hicbir seyi dusunmeden konusup duruyorlardi en son dayanamadik annemle beraber bagirdik. Karanlikta bizi goremediler, siz kimsiniz be oraya bi gelirsek falan diye bi de bizi tehdit ettiler. Yontulmamis kalas bunlarin bi cogu, laftan da anlamazlar. Bi de tehdit ederler. Polis cagirdik da sustular neyse ki. Gece gece sinirimden duvarlari yumrukladim zaten hava cok sicakti, klimamiz da yok. Ben gece gece sizi cekmek zorunda miyim be sanki dunyada bir tek kendileri ve kendi keyifleri var. Gercekten bu insanlarin ruh hastasi oldugunu dusunuyorum ve bu olay gerek bu anlattigim kisiler gerek baskalari tarafindan olsun pek cok kez basima getirildi. Gece yatarken dua ediyodum artik Allah'im nolur bu gece de polis cagirmak zorunda kalmayalim diye.

Ya bi cocuk gecenin ucunde daha bebek sayilacak yastaki bi cocuk balkonlarda aglayip kendini ordan oraya atar mi? Bu cocugun hic mi uykusu gelmiyor?! Anne baba desen ellerinde telefon, cocuk balkon demirlerine tutunup agliyor bagiriyor kendini atiyor ordan oraya. Bunlar habire telefonda, bi de adam gecenin bi yarisi telefonda konusuyor balkonda bagira bagira. Cekirdek citleyip muzik aciyorlardi sahur ve akabinde sabah ezanina dek. Yahu sen once bi kul hakkina girme. Bu nasil bi geri kalmislik, nasil bi insanliktan nasiplenememislik, nasil bi odunluk ya. Kusura bakmayin biraz uzun yazdim ama hala cok sinirliyim.

Valla bende klima hasta etmez diyenlere inanmistim. Kizim 2 saatlik ucak yolculugunda tam ustumuzdeki kapali olmasina ragmen hastalandi. 3 gundur oksuruguyle ugrasiyoruz.
Siz neden klima acasiniz hem. Okuz gibi bogurenler sussun once. Gecenin 1inde olacak is mi yani?bebegi olan var,hastasi yaslisi var yani. Benim de esim sabah nobete gidecek biz de gece 12den beri yan komsumuzun kari koca bagirislarini dinliyoruz. Bir kere ben msj attim kadina bir kere esim adama msj atti ama tmm k.bakma diyolar 10 dakika sonra yine ayni. Vallahi beynim patlayacak. Polis de cagiramiyoruz. Zira lojmandayiz beyim dahil herkes polis. Bunlara o da kar etmez yani. 3 5 ay once sevisme seslerini duyuyorduk ondan yakiniyordum. Keske hep sevisselerdi. Savasmalari daha kotuymus yani 😂😂

Valla bende klima hasta etmez diyenlere inanmistim. Kizim 2 saatlik ucak yolculugunda tam ustumuzdeki kapali olmasina ragmen hastalandi. 3 gundur oksuruguyle ugrasiyoruz.
Siz neden klima acasiniz hem. Okuz gibi bogurenler sussun once. Gecenin 1inde olacak is mi yani?bebegi olan var,hastasi yaslisi var yani. Benim de esim sabah nobete gidecek biz de gece 12den beri yan komsumuzun kari koca bagirislarini dinliyoruz. Bir kere ben msj attim kadina bir kere esim adama msj atti ama tmm k.bakma diyolar 10 dakika sonra yine ayni. Vallahi beynim patlayacak. Polis de cagiramiyoruz. Zira lojmandayiz beyim dahil herkes polis. Bunlara o da kar etmez yani. 3 5 ay once sevisme seslerini duyuyorduk ondan yakiniyordum. Keske hep sevisselerdi. Savasmalari daha kotuymus yani 😂😂
+1

Polise net adres vermenizi gerek yok.
Bizim burada da oldu. Ben bulunduğum adresi verdim. Polis gürültü yapan yeri buldu.
İkaz etti. Ben penceredeydim. Bana tekrarlarlarsa hemen arayın dediler.
O günden sonra bir daha gürültü yapmadılar.

Polise net adres vermenizi gerek yok.
Bizim burada da oldu. Ben bulunduğum adresi verdim. Polis gürültü yapan yeri buldu.
İkaz etti. Ben penceredeydim. Bana tekrarlarlarsa hemen arayın dediler.
O günden sonra bir daha gürültü yapmadılar.
Sagolun bir daha olursa deniycem

Gurultu olarak okuyup “allah allah ne alaka saatle” diye düşünerek girdim konuya 🤦🏻‍♀️ 😂

Bildiğim kadarıyla klima filtresinin düzenli temizlenmemesi ile üreyen bakteriler hava yoluyla ciğerlere girerek hasta ediyor. Yani klima hasta etmez dedikleri bu durum sanırım.

Back
X